yatırım amaçlı hiç altın almadım.ama eğer alırsam 1.500 dolara gelince alırım demiştim.sadece ons/dolar rakamını ifade etmiştim.
hala aynı kanaatteyim..1500/1600 dolara gelmeden almam..tok alıcıyım..(1850 dolardayken ifade etmiştim..sonra 1.700 e kadar da indi)
ama 7.30 dan dolar almıştım..gerçi 8.45 ten bozdurup iyi yerden bıst100 e girdim..ama zoruma giden bıstten elde edilen kar her gün reel olarak eriyor.
benim aracı kurumda hesaptaki para her zaman dolar olarak ta ifade ediliyor..şunu değiştirseler bari..
Ağzına sağlık en mantıklı yorum ve gerekçe..
Ne diyoruz elinizde ki mesaj yazdığınız tele bile sahip çıkınM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben yanlar gidecek diyorum..
Sabır..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SHOCK SHOCK SHOCK......
Presco tarafindan yapilan klinik arastirmada Covid 19 hastalarina gunde 4X8 adet verilen Favirpravir in tedavide hic bir olumlu etkisi olmadigi ortaya cikti.
Etkisiz olmasi cok onemli degil.....Ama hastanelerde yatan hastalara bu ilac verildikten sonra durumu dahada kotulesip olen binlerce insan var......
Saglik bakani ve Film kurulu bunun hesabini versin.
Ne gündü be...
Endekis de böyle sayılır.
Buradan nereye başkan sence?SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri