Sanırsam yüksek enflasyon ve geçim sıkıntısından dolayı insanımız böle patlamaya hazır halde geziyor
yani bizim ülke dışında böle saçma sapan şeylerden kavga çıktığını görmedim
Printable View
Sanırsam yüksek enflasyon ve geçim sıkıntısından dolayı insanımız böle patlamaya hazır halde geziyor
yani bizim ülke dışında böle saçma sapan şeylerden kavga çıktığını görmedim
Bu ay ağustos vadeyi bitirince döneceğim
İnsanları iyi hatırlamak kırmamak için elimden geleni yapıyorum nede olsa ölümlü dünya
Bu kavgadan bişii çıkmadı, masa gıbraşmadı bile. Kavga dediğin üüüle mi olur pala ayıbettin şindi :)
Aslında iki arkadaşı da severim kimsenin avukatı da olacak değilim, yanlız bu konuda önce b_g sonra da abka haklı
Öncelikle b_g arkadaşımız burada herkesin yaptığı gibi düşüncesini yazmış ve alıntı yabmadan ortaya yazmış, abka arkadaşımızda bir argümanın varmı diye sormuş (bence gereksiz bir soruydu ve karşılığında ters yanıt gelebilirdi. Burda abka haksız . Ve nitekim de çok sert bir cevap geldi, bu şekilde cevap gelirse devamı kaçınılmaz olur. Burda b_g haksız, çünkü yazdığı cevap konuyla alakalı değildi. )
Tahtayı gerçekten beğenmedim. Bana göre mal kitleniyor şu an, buradan alan bekler. Tabi her traderın görüşüne göre piyasa oluşur ve haklı olacağım diye bir şey yok. Not düşelim 38.56 ağustos vade +6 iken cordladık, stop spot 38.5 üstü günlük kapanış, TP şimdilik yok.
Eskiden tatil vardı ücretsiz, modlar cikartiyortu şimdi fss
Kalın lotlu işlemler oluyor dikkat etmekte fayda var
Margin saatine kadar sürecek gibi, sonrası muamma.
Banka karlarını enflasyon muhasebesi eritecek bitirecek sıfırlayacak diye diye milletin elinden aldılar bankaları.
Formosyon hedefi 3 bine geldi
3 bin üzerimi olacak yoksa tamam mı izleyeceğim
direnç 3050 civarı idi
Eccuk klima açın da serinleyek hey yavrum benim be
nisan-haziran tepelerini birleştirirsek bıst100 de, 2.780-2800 arası orta vadeli direnç oluyor.
günün ve anlamına hitaben
31 adet short jetonu salladım 3 bin den
Bugün 1 parti şuanda
https://www.tradingview.com/x/69Vjj120/
Çalışma esnemeden devam ediyor. 305 binlerde dinlenip 320 binlere gider mi (üstteki mavi çizgiyi gagalar mı) meselemiz budur..
Bu 3 bin seviyesinden sonra artık
agresif poz almaya başlarım
31 -31 mesaj vererek en son dip de iken bu mesajı vermiştim :ok: çok uğurlu gelmişti
almazsa ı.k onun gelsin yavrum
nayn pala nayn yavaş git EDS var çevirmede üfletirler :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
100 endeks ALH yapmış bilinmeyen sularda geziniyor. 30 endeks neden yapmasın?!
Acayip keyfim yerinde hadi bi tahta daha yazayım.
Ama dikkat edin. Çok almayın 5000 den fazla almayın. Alırsanız sahibi götürmediği gibi -20 yaptırır 1 ayda.
Çünkü sahibi eski borsacılardan duayen tersi de pistir.
Neyse.
BUCIM, böyle kapatırsa çok güzel tekniği oluyor.
Bende tabi ki var ama çok değil rahatsızlık vermemek önemli böyle adamlara.
Sn Bigşhort
Henüz ereğli oyuna dahıl olmadı
maç bitmeden oyuna dahıl olur
Madem önemli direnç 3050 de
(Bende de öyle )
oraya kadar beklesen
yada ne bileyim
3002 de stop koysan
yanı aklıma gelenler
veya kısa karlar oluşunca kar al yapsan
pek düşecek havası yok
30 endeks ağustos sonunu eylül başını falan 320 binlerde karşılar. Gidişat görüntü ambians öyle!
Bu saatten sonra kademelerde 31 31 çok görürüz
yeterki alsın dayı
almazsa ı.k onun zevkin kıralını yaşatacağım ona
Buradan 200 kontrat long...
1. partidir...HEDEF tavana yakın satmak...
Mazot geldi...fişekle vob...
Abka sende o yürek yok ..
Sen buradan felan long açımazsın
neden die sor çünkü seni ve oyun sitilini biliyorum :) Sen bence biraz tatile çık milleti sarmayı bırak
dip not sen zengin olamazsın thebig dediydi dersin ilerde anlarsın beni
Doğöşmen bedava para var almaya odaklanın doğöşmen guzum hadi, bakalım
Nefis bi borsa var, değerinden yukarıda işlem gören balonlar, değerinin altında işlem gören pırlantalar, trendler, zirveyi kıranlar, mal dağıtımına geçenler, temel analize göre ucuz olanlar, çok iyi büyüme temposu olanlar her şey var. Hareket var. Bizim işimiz buradan maksimum neyi kazanırım, ne güzel işte herkes kendince çalışsın kazansın.
Bazı badem spor tahtalarında teknik olarak bolinger üst bant ihlali mevcut.
Badem spor onlara fren yapıp , açığı bankalarla kapatıyorlar makinalarla karşılıklı işlemle.
Geliyor gönlümün efendisi ulker 15 üstü kalıcı olması çok önemli kalıcı olursa dip çalışması bitti demektir ilk hedefi 200 günlük olur nasip.
Dikkat :plc:
Ereğli 15 dk lik
Çok Önemli bir formasyon var:yahoo:
Yamuk duran fincan-kulp
çok tehliketlidir
hedef 28,80:wave:
https://i.hizliresim.com/opmapxl.PNG
Ben kacar
herkese bol kazançlar
3050 vadeli akşama gelir mi bakalım
https://i.hizliresim.com/iei8y5r.PNG
3000 Kırarsa fışkırtacak gibi
arkadaşlar kavgaya hiç lüzüm yok saat 16.00 barında büyük ihtimal aşağı bi sorti yaptırtacak palacan işte ozaman şortları kaparsınız umarım.çokda şeyapmayın yani ralli piyasasındayız enaktarınızı alırlar benden dimesi..2970-2980 arasına inerse reverse long olcam işallah...
https://i.hizliresim.com/6dp95ku.png
yemekçi bizdeki görüntü bu 28.66 üzeri bilanço ile böyle bir formasyon bekliyorum.
https://i.hizliresim.com/2hahujh.png
dün yukarda yazdığım gıdıklama bu idi.
Akkız.8.90 üzeri kaldığı sürece formasyon hedefi 9.35-40 bandı saatlikte.
sistem çalışırsa günlük grafta daha başka süpriz çıkacak:)