Sayfa 856/1003 İlkİlk ... 356756806846854855856857858866906956 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 6,841 - 6,848 arası.

Konu: Viop XLII

1. Sanırsam yüksek enflasyon ve geçim sıkıntısından dolayı insanımız böle patlamaya hazır halde geziyor

yani bizim ülke dışında böle saçma sapan şeylerden kavga çıktığını görmedim
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

2. Bu ay ağustos vadeyi bitirince döneceğim

İnsanları iyi hatırlamak kırmamak için elimden geleni yapıyorum nede olsa ölümlü dünya

3. Bu kavgadan bişii çıkmadı, masa gıbraşmadı bile. Kavga dediğin üüüle mi olur pala ayıbettin şindi
    Aslında iki arkadaşı da severim kimsenin avukatı da olacak değilim, yanlız bu konuda önce b_g sonra da abka haklı
    Öncelikle b_g arkadaşımız burada herkesin yaptığı gibi düşüncesini yazmış ve alıntı yabmadan ortaya yazmış, abka arkadaşımızda bir argümanın varmı diye sormuş (bence gereksiz bir soruydu ve karşılığında ters yanıt gelebilirdi. Burda abka haksız . Ve nitekim de çok sert bir cevap geldi, bu şekilde cevap gelirse devamı kaçınılmaz olur. Burda b_g haksız, çünkü yazdığı cevap konuyla alakalı değildi. )
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Bu ay ağustos vadeyi bitirince döneceğim

İnsanları iyi hatırlamak kırmamak için elimden geleni yapıyorum nede olsa ölümlü dünya
    Abi sen ne.zaman çıksan hep.nikinle ters kolere oluyor endeks,keşke gitmesen
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    +6 olan başka bi gıcık var. Bu sefer de ona vurdum levyeyü.

Can sıkıntısı oyalanıyoz tavana kitlerse çorbalar benden sıfıra neyim inerse de benim cotedazur tatili dayulardan. Bakalım.
    Tahtayı gerçekten beğenmedim. Bana göre mal kitleniyor şu an, buradan alan bekler. Tabi her traderın görüşüne göre piyasa oluşur ve haklı olacağım diye bir şey yok. Not düşelim 38.56 ağustos vade +6 iken cordladık, stop spot 38.5 üstü günlük kapanış, TP şimdilik yok.

6. Eskiden tatil vardı ücretsiz, modlar cikartiyortu şimdi fss
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7. Kalın lotlu işlemler oluyor dikkat etmekte fayda var

8.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Abi sen ne.zaman çıksan hep.nikinle ters kolere oluyor endeks,keşke gitmesen
    ters indaktörümdür ondandır

Sayfa 856/1003 İlkİlk ... 356756806846854855856857858866906956 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •