Bana tommix bankın kartı bile geldide daha mangır yollamadım 54 banada verdi,enpara 6 aylık 60 faiz bitsin denerim,buda eksik kalmasın ;) benjo bazında böyle giderse 6 aylık yaklaşık % 30 artı yazacak.
Vay be bugün 2,5 milyona 1 aylık 50 oran alamadım.
Vakıfbank 1 gün valörlü 49,5 verdi.
Denizbank 49
Halkbank 49
Akbank 48 verdi.
2 aydır günlük hesabımda %56-57 civarı alıyorum bir bankada. acaba problem mi var diye de ses etmiyorum :D doğum günü falan da yok hoşgeldin vs de değil, günlükte buna yakın oran olan banka var mı ?
En yüksek burgan veriyor galiba 54
Enflasyon Haziran ayında %1,64 çıkmış yerseniz TÜİK e verilen sipariş çıkmış. Memur %19 işçi %24,5 zam alacak bunlar hakikaten ********. Bunları toprak bile kabul etmez.
Şu an günlükte boşta bırakılan mevduat vs. geyikleri de dikkate alındığında en yüksek oran nerede var? Nkolayın %50'sine kıyasla?
Akbank Ddkkm(altın) 12 ay vade sıfır stopaj 40 faiz sıfır prim ile yenilendi
Primi sadece 3 ay vade için verdi (% 1) 3 ay üzerindeki vadelerde prim yok
evet aynen katılıyorum güzel analiz! Ek olarak ddkkm ye önümüzdeki günlerde stopaj gelme ihtimali yüksek bakan iki gün önce bahsetti. Ayrıca tl mevduat faizinin de stopajı 10 a çıkabilir bu riskleri de bertaraf etmiş oluyorsun bu ara ddkkm vade dönüşü olanlar bu fırsatı değerlendirmeli
Ddkkm(dolar) yıllık yapmak mantıklı mı arkadaşlar yakın zamanda vade dönüşüm olacak
faiz getirisine gelecek( vade sonu faiz getirisi kurdan fazla olursa bu getiriye vergi gelebilir) bakanın açıklaması aşağıdaAlıntı:
. Bireyler açısından mevduata, faiz kazançlarına biz bu sene vergi getirdik. Şimdi KKM'den kazanılan faiz gelirleri de vergiye tabi olacak. Dolayısıyla KKM'den çıkış hızlanacak. Onun için bir sene öncesine göre Türkiye gerçekten öngördüğümüzden birçok alanda da iyi."
zaten kur faizden fazla artarsa ddkkm nin bir anlamı almıyor.. dövizini 0 faizle mb ye vermiş oluyorsun..
dövizi sabit tuttukları için son aylarda dolar faizi vermeye başladı ddkkm..
dövizi sabit tutarlarsa.. stopaj gelse bile gene avantajlı bence ddkkm.. risksiz dolar faizi..
korkudan ddkkm faiz sınırını da düşüremiyorlar..ddkkm sahipleri faize gitmez dolara döner diye..
tl kkm yi kaldırmak kolaydı onlar zaten tl sahipleriydi.. gene faize döndü çoğu..
merhaba,
hazine yıllık 1,70% faizle 2 yıllık altın borçlanacak, yarın hangi bankalardan alabiliriz, şimdiden teşekkürler
https://x.com/MuratAy62255786/status...66863708729839
55 oranlar nerde bende çıkmadı burhan on falan
https://www.gazeteoku.com/gazeteler/...zetesi-manseti
Haber başlığı : TR tahvillerinde İyi Performans.
Alttaki detaya bakın. Bir satır ilgili değil.
Bunlar hangi gazetecilik bölümünü bitirmişler.
Hocam nasıl yapıcaksınki ddkm yi. En son tebliğ 31 marta kadar hesabında döviz olanları kapsıyordu. Seninki temmuz ayında dönüşüyor. Benim nisan ayında 3 aylık ddkm sürem dolduğu için, banka bana seni yapamayız, dövize dönüşümüne nisan ayında geçmişsin dedi. Yeni tebliğ yayınlanırsa, örneğin 31 nisana kadar hesabında döviz bulunduranlar diye süre uzatılırsa seni kapsar dedi banka. Şaun güncel tebli 31 marta kadar olan hesapları kapsıyor.
teşekkürler
TEFAS fonu BGP sabah satayım dedim fiyat belirlenmediğinden sattırmıyor sanırım Gene sorun var
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tefaş ppf'ler için 13.30'a kadar talimat veriliyor, 14.30' da hesaba geçiyor diye biliyorum...
Merhaba
Bugün 6 aylık usd ddkkm dönüşüm vardı.
Dolarıma 6 ayda net %8 faiz almış oldum. Yıllıkta MK %21 ler oldu.
İlave olarak ayrıca % 6 tl olarak prim de aldım.
6 aylık %40 faiz ile yeniledim. Prim yok.
Gayet memnunum.
TÜİK'e göre haziranda enflasyon yıllık yüzde 71,60, altı aylık yüzde 24,73, aylık yüzde 1,64 olmuştu.
ENAG ise yıllık enflasyonu yüzde 113,08, altı aylık enflasyonu yüzde 41,16, aylık enflasyonu yüzde 4,27 hesaplamıştı.
İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) hesaplamasına göre İstanbul'da haziranda aylık enflasyon yüzde 3,42, yıllık enflasyon 82,14 yüzde olmuştu.
İTO ve ENAG enflasyonuna göre, aylık ve üç aylık mevduat faizinde reel getiri negatif bölgede olmayı haziranda da sürdürdü.
Annemin mevduatı 2.1m kadar. Vakıfbank DDKM yenileme devam. %40 3 ay. Artık prim vesaire yokmuş.