Sayfa 859/1003 İlkİlk ... 359759809849857858859860861869909959 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 6,865 - 6,872 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IX

1. 55 oranlar nerde bende çıkmadı burhan on falan

2. https://www.gazeteoku.com/gazeteler/...zetesi-manseti

Haber başlığı : TR tahvillerinde İyi Performans.

Alttaki detaya bakın. Bir satır ilgili değil.

Bunlar hangi gazetecilik bölümünü bitirmişler.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

3.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    umarım sende yakalarsın
    Kapıcı olayı ne oldu, dost, akraba olmuş gibisiniz. Tek laf çıkmıyor, yok kapıcı şöyle böyle diye...

4.  Alıntı Originally Posted by kapıcı Yazıyı Oku
    Kapıcı olayı ne oldu, dost, akraba olmuş gibisiniz. Tek laf çıkmıyor, yok kapıcı şöyle böyle diye...
    Abi valla ben tek laf demedim ahabunlar didi hep🤗

5.  Alıntı Originally Posted by MAKJ Yazıyı Oku
    Ddkkm(dolar) yıllık yapmak mantıklı mı arkadaşlar yakın zamanda vade dönüşüm olacak
    Hocam nasıl yapıcaksınki ddkm yi. En son tebliğ 31 marta kadar hesabında döviz olanları kapsıyordu. Seninki temmuz ayında dönüşüyor. Benim nisan ayında 3 aylık ddkm sürem dolduğu için, banka bana seni yapamayız, dövize dönüşümüne nisan ayında geçmişsin dedi. Yeni tebliğ yayınlanırsa, örneğin 31 nisana kadar hesabında döviz bulunduranlar diye süre uzatılırsa seni kapsar dedi banka. Şaun güncel tebli 31 marta kadar olan hesapları kapsıyor.

6.  Alıntı Originally Posted by gökhan145236 Yazıyı Oku
    Hocam nasıl yapıcaksınki ddkm yi. En son tebliğ 31 marta kadar hesabında döviz olanları kapsıyordu. Seninki temmuz ayında dönüşüyor. Benim nisan ayında 3 aylık ddkm sürem dolduğu için, banka bana seni yapamayız, dövize dönüşümüne nisan ayında geçmişsin dedi. Yeni tebliğ yayınlanırsa, örneğin 31 nisana kadar hesabında döviz bulunduranlar diye süre uzatılırsa seni kapsar dedi banka. Şaun güncel tebli 31 marta kadar olan hesapları kapsıyor.
    dönüşümlerde yenileme hakkı var.. kullanmayıp dövize döndüysen.. açamazsın tabi bir daha..

7. teşekkürler

8.  Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    dönüşümlerde yenileme hakkı var.. kullanmayıp dövize döndüysen.. açamazsın tabi bir daha..
    teşekkürler

Sayfa 859/1003 İlkİlk ... 359759809849857858859860861869909959 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •