kapanış seansı alırlarsa kötü olur benim için...
Printable View
kapanış seansı alırlarsa kötü olur benim için...
Sabah memleket batıyo sohbetleri
Akşamında bankalar 5+
Herkes mala girmiş hemde en dipten..
Üzerine yetmemiş birde LONG olmuş..
Bu foruma bayılıyorum yaa :kahkah:
Tam türkiyenin özeti..
Karşındaki erkeğe yeni bir kızla tanıştım de..
Adam son 3 sexini sana anlatsın hemen..O hesap..:)
Noldu LA $ap$ik a.k.partili Bist & Dolar & DoWar cortçular. ) Bademlicükler..
Tam bir ters indikatör...Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha dow 28-29 olacak bu hafta
Biden alir ve 700 puan civari faiz arttirimi gelir
Eğer artışı (olursa) piyasa begenmezse dolar yakar gecer bu sefer...Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anlık yazıyoruz ama gene yaranamadık herhalde sana, extre basan vardı, saglam adamlar var bu başlıkta donem donem zarar edip sustuğumuz doğrudur o ayrı.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Disarisi biden ve guclu tesvigi
Biz de babayi pardon 700 puan artisi aldik :kahkah:
antifa ve BLM Florida'da sandıkların üstüne oturacaklarını ilan etti
ulusal muhafızların genç olanları tedirgin
Swap faizlerini yükseltmişler
SPOT TÜM kapanış
https://i.hizliresim.com/5jUX4T.png
alışların sebebi faiz arttırımı mı trump mı bilemeyiz...yurt dışını da alıyorlar...
sabaha her şey mümkün...tabii seçim sonuçları sabaha belli olabilirse...
Geçen hafta özl den tanıyan burayı takip eden arkadaşlar sormuştu dolaresle ilgili düşüncemi 8.55 üzeri graflarımızda müdale bölgesi idi , bugun bir şekilde müdahale geldi , ha bu piyasayanın kulağına kar suyu mu yakında anlarız.:)
Bu müdahale bize banka aldırdı Yonca kızı istedik babasından VİCENTE abla burada sululuk yaptığı için graf paylaşmadım .
Ha geçen dediğim gibi buraya yapıştırmayı uygun bulmuyorum VİCENTE abla istersen 6.71-72 alımlarımı atarım özeline :).
kapattım dolar şortu.
120 lira karlan.
bende deli cesareti yok. karşılığı var da ondan dolayı. :he:
DoWar 27,58X madem DowF long poz * 1/3 daha kawurduk kâr-al aynen..
123700-128875 günlük marj tam 5175 puan , 1 günde batırır bunlar adamı...
ABD biden mı fiyatlıyor?
Biz neyi??
%99 mb kucakta, acil toplantı yapmak zorunda diye aldılar...dolara da bastılar biraz.....özellikle vadelideki teb pozlarını takip etmek lazım. Bence reis in yenilgiyi kabul etmesi demek olur bu...acil toplantı yapıp 200 bp yapsa bu da kesmez...bence dolar 9 u aşmadıkça acil toplantı kararı çıkmaz.
bu arada, seçim başa baş gider ve sonuçlar kaos doğurursa, yarın sabah kan banyosu olur tüm dünyada.
Katılıyorum...Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet spottaki malıma bu gece %50 hedge yapmayı düşünüyorum. Ne olur, ne olmaz. Giderse zarar eder kapatırız en kötüSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
200 puan yarin artaraa 9 üzeri aninda gelir
En az 500 artmali ve arttiracagini da taahhüt etmeli
Ders aldim ben ettim siz etmeyin derse dolar bir sure gundemden duser
Dolar$ spot %50 kâr-aldık, kalan yarım Lazım Dursun..
Viop30 %58,5 civarı long poz kawurduk, kalan %41,5 longS maşallah bizimle şimdilik..
DowF longS %33,33 bizle, kalan hepisi taze kawruk kâr-alındı..
...
Selamlar, iyi trade'ler..
Tam orta vade satışın şartları hazırlanıyor borsalarda
Yangından mal kaçırıyorlar