Sayfa 865/1000 İlkİlk ... 365765815855863864865866867875915965 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,913 - 6,920 arası.

Konu: Viop - XXVI

1.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    alışların sebebi faiz arttırımı mı trump mı bilemeyiz...yurt dışını da alıyorlar...

sabaha her şey mümkün...tabii seçim sonuçları sabaha belli olabilirse...
    %99 mb kucakta, acil toplantı yapmak zorunda diye aldılar...dolara da bastılar biraz.....özellikle vadelideki teb pozlarını takip etmek lazım. Bence reis in yenilgiyi kabul etmesi demek olur bu...acil toplantı yapıp 200 bp yapsa bu da kesmez...bence dolar 9 u aşmadıkça acil toplantı kararı çıkmaz.

bu arada, seçim başa baş gider ve sonuçlar kaos doğurursa, yarın sabah kan banyosu olur tüm dünyada.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2. Katılıyorum...
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    %99 mb kucakta, acil toplantı yapmak zorunda diye aldılar...dolara da bastılar biraz.....özellikle vadelideki teb pozlarını takip etmek lazım. Bence reis in yenilgiyi kabul etmesi demek olur bu...acil toplantı yapıp 200 bp yapsa bu da kesmez...bence dolar 9 u aşmadıkça acil toplantı kararı çıkmaz.

bu arada, seçim başa baş gider ve sonuçlar kaos doğurursa, yarın sabah kan banyosu olur tüm dünyada.
    Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Evet spottaki malıma bu gece %50 hedge yapmayı düşünüyorum. Ne olur, ne olmaz. Giderse zarar eder kapatırız en kötü
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. 200 puan yarin artaraa 9 üzeri aninda gelir
    En az 500 artmali ve arttiracagini da taahhüt etmeli
    Ders aldim ben ettim siz etmeyin derse dolar bir sure gundemden duser

Dolar$ spot %50 kâr-aldık, kalan yarım Lazım Dursun..

Viop30 %58,5 civarı long poz kawurduk, kalan %41,5 longS maşallah bizimle şimdilik..

DowF longS %33,33 bizle, kalan hepisi taze kawruk kâr-alındı..
    ...

Selamlar, iyi trade'ler..

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    2 gün sonra dow 15.000 olacak deme..
    Niye
    Bilakis
    18 en az olacak.
    Şimdiden söyleyim.
    Kısa vade çıkış bu.
    Uzun vade düşüş devam ediyor.
    Diyorlar ya bu viop.saatlik konuş

Ve son söz ;

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    A.B.D. seçimlerinden hemen sonra tez vakte önlerine bi çeşit sandık sandukası konacağını gayet iyi biliyo a.k.partisi..

Ona göre trade ve planlarınızı yapın ey güzel hisse.net ahalisi..

Tam orta vade satışın şartları hazırlanıyor borsalarda
    Yangından mal kaçırıyorlar

Sayfa 865/1000 İlkİlk ... 365765815855863864865866867875915965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •