Corona, jeopolitik okuma olmadan anlaşılamaz.
Adam 2 aydır, aşı olmamak için covid olmaya çalışıyor, yapmadığı kalmadı, olamıyor.
Printable View
Corona, jeopolitik okuma olmadan anlaşılamaz.
Adam 2 aydır, aşı olmamak için covid olmaya çalışıyor, yapmadığı kalmadı, olamıyor.
Ürüne para odemiyorsaniz, ürün sizsiniz...
Bu hastalığın tatsız tarafı hastalığa yakalananların yüzde sekseninin semptom göstermeden hastalığı geçirmesi , hastalığa yakalandığını miilleti hasta ettiğini anlamadan ortalıkta dolanması.
Misal çocuklar.
Yok o degil calibra kardesim
Mesela cep telefonuna beles vassap kurdun
Beles ama
Herseyini birileri okuyo amma
Onun gibi
Sağlık Bakani : Türkiye'deki delta varyantı yoğunluğunun yüzde 90’ı geçti
Sağlık Bakani : Yeni dönemde kapanma olmayacak
Dün gece 8,28 e atılan iğne mumla 3 lü dip oluşmuş sayılabilir mi? UV grafikte iğne mum yok ama kısa vadelilerde oluştu. Aslında Üçlü dip beklentim vardı 8,58 ya da 8,67 gördükten sonra. Şimdi bunu görmüş sayalım mı saymayalım mı...
Zaten dolarda son 3 yılda teknik analiz pek işlemiyordu şimdi hepten kör ebe oynayacağız. Buradan yukarı mı aşağı mı bilmek imkansızlaştı...
Bu arada Yatırım yaparken başarısı en az 5-10 yıl ispatlanmamış ve deneyimlenmemiş sistemleri, yöntemleri, fonları hisseleri vb yatırımları kullanmıyorum. Hal böyleyken paramı bile geçmişte başarısı ispatlanmamış yöntemlere emanet etmezken hayatımı neden belirsiz bir şeye emanet edeyim? Aşı konusunda da mevcut aşıların kendisini en az 3-4 yıl ispatlamadan olmayı düşünmüyorum. Ailem de benim gibi düşünüyor. aşı karşıtı değilim kararım tamamen bilimsel olarak başarısın ve ağır yan etkisinin olmadığı konusunda ispatının beklenmesi yönünde.
Bir de aşı olduğumda da çocuğuma virüs bulaştırabiliyorsam mevcut durumdan ne farkı kaldı ki? Yani aşı vurulan da vurulmayan da virüsü taşıyabiliyor ve bulaştırabiliyor dolayısıyla PCR testi yapılacaksa herkese yapılmalı. Sadece aşı olmayana PCR testi yaptırmak bir tür mobbing olmuyor mu?
Sıkı Atatürkçü olmak da kurtarmaz. Müebbet.Alıntı:
Müebbet hapis cezası alan Çetin Doğan ve Çevik Bir Muğla Cezaevi'nden İzmir 1 No'lu F Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na nakledildi.
Taliban Sözcüsü: Tüm altyapımız çöktü. Biz Afganistan'ı yeniden ve her alanda imar edeceğiz. Bu konuda da en fazla Türkiye'ye ihtiyacımız var.
Alıntı:
Zeki Berk
@zekib
·
15s
Kesintisiz 9 ay süreyle yüzyüze eğitimin sürmesini bekliyorum ve ümit ediyorum. Ancak bu süre içerisinde aşı olmak istemeyen her öğretmen, personel ve üniversite öğrencisi başına 72 adet PCR testinin bedelinin ödediğim vergilere eklenmesini istemiyorum.
Alıntı:
Bay Woland
@_agustoperez
Sağlık hikâye, buna fitne denir.
Alıntı:
Zeki Sözüşirin
@Stavr0gin_
·
2s
Servet el değiştirirken halkın sağlık için birbirine düştüğü konjonktürler, sermaye sınıfının fitnesidir. Aşısızlar diye hayali bir düşmana söverek solcu kalamazsınız.
Alıntı:
Fraternitas Saturni
@Fraternitas_
·
2s
@Stavr0gin_
ve
@de_smyrna
adlı kullanıcılara yanıt olarak
Ben de sigara içenlerin kemoterapisini ve alkol alanların karaciğer naklinin vergilerimden karşılanmasını istemiyorum!
Not: Yazar ikisini de kullanıyor
Alıntı:
Jean de Smyrna
@de_smyrna
·
2s
Bu iş böyle, aynı mantık, özel araç kullananlar havayı kirletiyor ekstra vergi; obezlerin de tedavisi karşılanmasın boğazlarına hakim olsunlar bana ne, kışın atkı takıp gocuk giymeyip hasta olanın masrafından bize ne. :)
Alıntı:
Zeki Sözüşirin
@Stavr0gin_
·
2s
"Ben abazan geziyom, evliler ve çocuklarından bana ne!"
Alıntı:
Fraternitas Saturni
@Fraternitas_
·
2s
Suyu, gıdayı, havayı, çevreyi... Herşeyi kirlettiler. Sen P&G'den, Cargill'den, Bunge'den, Monsanto'dan git hesap sor. Ben PCR testimi kendim öderim kardeşim.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/-212741h.htmAlıntı:
Fraternitas Saturni
@Fraternitas_
·
1 sa
Ya sinirimi yenemiyorum. TR'de 12 Milyon diyabet hastası var. Her birine senede 1000 TL harcansa (ki çok iyimser bir rakam) 12 Milyar TL eder. Her 8 saniyede bir, bir kişi diyabetten ölüyor. Bu vergiler kimlerden toplanıyor? Ülker'le Eti mi ödüyor?
Twitter aleminden aşı,vergi, sağlık tartışmaları.Alıntı:
Türkiye'de diyabet alarmı!
Türk Diyabet Vakfı Başkanı Prof. Dr. Temel Yılmaz, Türkiye'de diyabetli sayısının dünyanın 2, Avrupa'nın ise 3 katı oranında olduğunu belirtti. Yılmaz, ülkemizde 11 milyon civarında diyabetli olduğunu vurguladı.
82 Musul 83 Kerkük 84 Kudüs diye, gitmiyormuydu o liste?:he:
Atma nuriş, bu insiyatif bu iktidarla alınamaz..
Yoksa başka birşey mi kastediyorsun?!!
Yoksa yoksa!!!
Sanırım Tempra 1.6 i.e. SXAK gibi adlandırılacak bu virüs, Delta Plus çıkmış şimdi de...Delta Plus Platinium Ultra XXL..:p
Ben aşı olalı çok aylar oldu. Bir vatandaş şöyle yazmış: Şayet vücudunuzda bir DNA hücresi değişirse, geri kalan tüm atom altı hücrelerin %100'ü, parçacık bilimi dilinde ''ağ kovalent bağ'' veya ''sempatik harmonik rezonans'' yoluyla, anında aynı kalıba dönüşür.
Diğer taraftan ciddi bilim insanları, mRNA aşılarının DNA'yı değiştirmesinin mümkün olmadığını defalarca söylediler. Bu konuyu biraz araştırıcam.
Salgının başından beri yazıyorum,bu salgın bir lab virusu ile insan eliyle çıkarıldı.E haliyle varyantlar da öyle.O nedenle ciddi ciddi huylanıyorum bu mutasyonlar hep olumsuz yönde oluyor,bu doğaya aykırı,aslında genel temayül arada daha az zararlı mutasyonlar da olması yönünde olmalıydı.Bu satanistler kaos ne kadar devam etsin isterlerse o kadar varyant görürüz.Delta plus varyantı aşıları sallamıyor diyorlar,memleketimizde de görüldü bu delta plus yeni yeni artıyor.Umarım aşılar etkilidir bu varyanta.
Benim bütün bu aşı-virüs muhabbetlerinden anladığım; Bir gün herkes corona olacak..
AVM girişinde HES kodu kontrol, otobüsler/metrolar pazarlar sahil yerleri barlar diskolar tıklım tıklım,
3-4 ay önce Sinovac %85 e kadar koruyor, 3 ay sonra 2xSinovac aşıdan sayılmıyor,
Adam hastalığı geçirmiş bırak aşıdan geleni, damarlar full antikor, gene hasta oluyor,
Pes ettim, saldım gayri..
Asi konusunda isteyenler icin. Bayagi uzun bir makale. Sahsen kisa versiyonunun almanca tercüme olani vardi onu okudum.
Kisa versiyonu:
https://riotimesonline.com/brazil-ne...inst-covid-19/
Tam versiyonu:
https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/23/51
ayrıyetten mrna feci dna eklemlendiriklenmesi yapar
aşı olan herkeş maymuna dönüşecek (dna dezenformasyonu kilitli defransiyel)
3 ile 17 yıl arası mühlette
maymunlar atalarımız, pirimatlar kardeşlerimiz
bunu inkar eden kalleştir
şakaydı tabi
ben biontech in yeni versiyonu aşısı gelmeden ikinci aşıyı olmam
isterse her yerden men etsinler
apple gibi büyük şirketlere bence el altından tüyoyu veriyolar ya
başka bi şey olamaz
besbelli
bunlar ofise dönmeden
cacık macık çamcık olmaz
o zmn anca güvendeyiz denir
mesela moruk ağabeyniz akıllı bi koronella hastası idi
heç ilaç kullanmadan atlattım
yani ben ona atladım , virüse yağni
o kaddaaarrrrrr
Yeni aşıları koldan değil de kıçtan vururlarsa...:oleyo:
iyi de noderna tr de yokki
napayim
israile mi gidiym asi icin
zate israil bana vize vercekmi bi de o var
nah verir
https://i.hizliresim.com/g5mnrqe.jpg
Binadır, fabrikadır, santraldir hepsi yapılır onlar kolay, esas sizleri nasıl imar edeceğiz, işte o imkânsız.
burdan dunyanin batisina giydiriyoz sanki okumuyodular :)))
DNA teknolojileri konusunda yeni gelişmeler var, bir kadın DNA'yı bölmeyi keşfetti Nobel aldı, bir yandan bu yeni tip mRNA aşısı olayı bu teknolojilere geçişin anahtarı gibi sanki...
Pandemiyle ilgili iki görüş var, ya stabil ama zararsız bir türe dönüşecek, ya da süper bir virüse, bağlanmak için kullandığı protein yapısı stabil değil, mutasyon yaratıyor.
Ben onu geçtim, pasif aşılar, neden yeni varyantlara karşı geliştirilmiyor, Delta mı çıktı, yeni Sinovac-D şeklinde üretilir, bu grip aşıları da böyle değil mi, geçen sene en çok görülen grip varyantlarına göre bu senenin grip aşısını geliştirip, üretip dağıtıyorlar..
Turkovac mesela, yeni Deltayı karşılayacak şekilde Turkovac-D diye üretilsin. Sorun problem ne bilemiyoruz tabi, bu konular konuşulmadığı için uzmanlar arasında.
Yan, pasif aşı nasıl etkisizleşir ki, neden yeni varyantları da kapsayacak şekilde update edilmez..
mRNA mevzusu kapalı kutu, deneysel, yeni DNA teknolojilerine giriş, zaman geçmeden bilemeyeceğiz..