82 Musul 83 Kerkük 84 Kudüs diye, gitmiyormuydu o liste?![]()
82 Musul 83 Kerkük 84 Kudüs diye, gitmiyormuydu o liste?![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Atma nuriş, bu insiyatif bu iktidarla alınamaz..
Yoksa başka birşey mi kastediyorsun?!!
Yoksa yoksa!!!
Sanırım Tempra 1.6 i.e. SXAK gibi adlandırılacak bu virüs, Delta Plus çıkmış şimdi de...Delta Plus Platinium Ultra XXL..
Ben aşı olalı çok aylar oldu. Bir vatandaş şöyle yazmış: Şayet vücudunuzda bir DNA hücresi değişirse, geri kalan tüm atom altı hücrelerin %100'ü, parçacık bilimi dilinde ''ağ kovalent bağ'' veya ''sempatik harmonik rezonans'' yoluyla, anında aynı kalıba dönüşür.
Diğer taraftan ciddi bilim insanları, mRNA aşılarının DNA'yı değiştirmesinin mümkün olmadığını defalarca söylediler. Bu konuyu biraz araştırıcam.
@erefefik
Salgının başından beri yazıyorum,bu salgın bir lab virusu ile insan eliyle çıkarıldı.E haliyle varyantlar da öyle.O nedenle ciddi ciddi huylanıyorum bu mutasyonlar hep olumsuz yönde oluyor,bu doğaya aykırı,aslında genel temayül arada daha az zararlı mutasyonlar da olması yönünde olmalıydı.Bu satanistler kaos ne kadar devam etsin isterlerse o kadar varyant görürüz.Delta plus varyantı aşıları sallamıyor diyorlar,memleketimizde de görüldü bu delta plus yeni yeni artıyor.Umarım aşılar etkilidir bu varyanta.
Benim bütün bu aşı-virüs muhabbetlerinden anladığım; Bir gün herkes corona olacak..
AVM girişinde HES kodu kontrol, otobüsler/metrolar pazarlar sahil yerleri barlar diskolar tıklım tıklım,
3-4 ay önce Sinovac %85 e kadar koruyor, 3 ay sonra 2xSinovac aşıdan sayılmıyor,
Adam hastalığı geçirmiş bırak aşıdan geleni, damarlar full antikor, gene hasta oluyor,
Pes ettim, saldım gayri..
Yer İmleri