Erotic Shop
Printable View
Bundesbank Başkanı: Euro bölgesi enflasyonu ECB'nin beklediğinden daha yüksek olabilir
Bundesbank'ın yeni başkanı Joachim Nagel, euro bölgesindeki enflasyon artışının tamamen geçici olmadığını ve risklerin tahmin edilenden daha yüksek değerlere yöneldiğini bildirdi.
Yemin töreninde yaptığı açıklamalar, enflasyon riskleri konusunda geleneksel olarak şahin bir duruş sergileyen Alman merkez bankasının başkanı olarak Nagel'in ilk sözleri oldu.
Nagel, "Yüksek enflasyon oranlarının otomatik olarak sona eren özel etkilere atfedilebileceği doğrudur. Ancak tamamen değil. Enflasyonun beklenenden daha uzun süre yüksek kalması tehlikesi görüyorum."
Ekrem basgan ne iş?
Twitterde listeye girmiş.
https://twitter.com/search?q=%22EKRE...ertical=trends
DSÖ: 6-8 hafta içinde Avrupa'nın yarısından fazlasına Omicron bulaşacak
Bu ülkede siyasilerden ümidi kesmiş durumdayım.Sağ-sol-millici-laiki-müslümanı vs...
İlk başta çok rasyonel,insani,ahlaki davranırken güç ellerine geçince tamamen değişebiliyorlar.Kendi ikballeri için çalışır hale gelebiliyorlar.
Ama dikkatimi çeken şu, YKS de dereceyle girilen okullardan mezun kişiler daha etik ve mütevazi davranıyorlar.Ulus esnafı mantığından uzak,kaliteli siyasetçiler gördüm.
Her şeyi YKS ye getirmek istemem ama oraya dereceyle girenlere baktım , şark kurnazlığı dilinden uzak ve teknik kişiler oluyor..tabi ki zekaları mükemmel...
ADNAN KAHVECİ !...HAYATI YAŞANTISI taktire şayan...
ama bizde siyaset nasıldır? gençlik kollarından partiye girersin,ağzın bol laf yapar ve güven kazanırsın ve süreç devam eder.
Bizde ise malesef en zeki gençler tıp seçerek ülke yönetiminden uzak bir alanda çalışıyorlar.esasında bu sonuç.çünkü ülkede lider olmak için başka yollardan geçildiğini biliyorlar.
Piyasa düşer gibi yaptı
şimdi de düşmeyecek gibi duruyor.
Garanti da bir hareket var
bu garanti işi önemli
resmi prosuduru tam bilmiyorum
fakat yukarı yönlü fiyat değişimi olur diye tahmin ediyorum
İntihar eden çocuğu haberini gördüm
Daha kendime gelebilmiş değilim
Tarikat ve cemaatler gerçekten bu toplumda sosyolojik olarak kökleri kazınmalı
Din yada dünya görüşü tamamen bireysel olmalı
Kurumsal olan herşey yozlaşıyor
İBB Villalarından tüm akrabalarını belediyeye dolduran zübüğü attı ya kuyruk acısıdır.
Senin gibi her gazeteyi okuyan biri sebebini uyanmalı idi.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...ndirdi-1899101
https://www.facebook.com/51702094169...6387635094163/
https://www.birgun.net/haber/akp-li-...a-cikti-270181
verdiğin linkte gerçek isimle yazanı bulamadım açıkçası...
basına baktım bişi yok...
https://www.youtube.com/watch?v=btz8ZZCfuGU
bu var 14 eylülden beri neden üstüne gidilmedi acap???
böyle bir durum hakkaten varsa başkanın yaptığını herkes duymalı. niye duyurulmuyor???
Dolar da artık tek hane şansı kalmadı artık bana göre. 10.07 oldu indikatör bugün itibariyle.
Taşınan Açıklar
https://i.hizliresim.com/8mh43rn.PNG
Ben fazla kasmıyorum...Ehveni şer denen bir şey var. Bunların hiç yanlışı olmaz demiyorum, ya da çok çalışkandırlar da demiyorum..Kurucu değerlerle çatışmasınlar, çalma çırpma işlerini biraz azaltsınlar yeter.
Ülke bir anda isveç-norveç olacak değil...şu an müthiş bir kan kaybı var, beyin göçü var..yaraya tampon yapsınlar, kan kaynı dursun yeter...ameliyat, tedavi vs daha sonra olur bir şekilde.
bende okudum ve çok üzüldüm..sorun sadece cemaat yurdu değilki ailelerde çocuklarına sahıp çıkmalı bence aşırı baskı zaten tıpta okuyan ergen bir genç üstünde ölümcül sonuçlar doğuruyor malesef...herkes istediği bölümü okuyup hatta istemıyorsa okumasın; istediği şeye in*****p yaşayabilmeli bence...
neyine üzülüyorsun ki üzülmesi gerekn babsının sözleri
Alıntı:
Sürekli telefonla oynuyordu. İçine kapanık birisiydi. Fazla konuşmazdı. Çevresiyle falan da konuşmazdı. Videosunu izledim. Kaldığı yer güzel insanların kaldığı yer. Talebelerin kaldığı yer. Orada kalmasını tavsiye ettim. Devlet yurdunda başvuru yapmadık. Durumumuz iyi. Manevi olarak ahiretine faydası olsun istedim. Ben 25 yıldır Risale-i Nur okuyorum. Bir zararını görmedim. Ben bu cemaatin 25 yıldır içindeyim. Kaldığı yerde hiçbir sorun yoktu. Sürekli arkadaşlarıyla iletişim halindeydik. Birkaç ay kalır sonra alışır dedim. Cenazeyi aldık şu an dönüyoruz Hatay’a. Biz kimseden şikayetçi değiliz. Olaydan sonra durumunu daha iyi anladık.
Eregli kıpırdadı sonunda. Kardemir gittiği için eregli topluyorum yazmıştım. Bir kaç gün bekletti ama güzel bir hareket sonucunda.
Trade için aldıklarımı AZ AZ veriyorum. Lakin bana şu an hala ucuz geliyor bu kağıt.
Huzur içinde mal vermem için 35 ler üstü gelmesi lazım...
Bunları yapana kadar aralığın son haftası kamyonla aldığım kardemirleri tutsam çok daha fazla ve çok daha kolay bir kar olacaktı gerçi...
hisse en kötü ihtimalle olmalı diyordum döviz altın gümüş gayrimenkul filan olmuyorsa.... ama akşamdan sabaha yeni kararname çıkıyor, elindeki kağıdın olduğu sektöre gece ne haber gelir belli değil... tam bankalara giriyorsun bir icat çıkarıyorlar, ihracatçı diyorsun dövizini TL yapacaksın deniyor, o da olmadı çattt diye cezayı kesiyorlar vs vs... 10 günde bu kadar farklı sektörü bu kadar derinden etkileyecek karar üst üste çıkarsa ben orda yokum... üstüne fed riski de geldi kapıya dayandı; bence TL'deki değer kaybından korunmak için hisselerden daha iyi seçenekler var...
ben tabi genel olarak endex için konuşuyorum; yoksa her zaman dolardan da altından da enflasyondan da yuksek getiri olan hisseler olur endexte... ama şu anda samanlıkta iğne aramak istemiyorum şahsen...
mart gelsin; fed yol haritasını biraz daha netleştirir... o arada da dowda olan olur zaten ilk faiz arttırımına kadar... bize ne kadar yansır ne olur ne biter; ona göre bakarım yine...
Akşam pazarı ucuzluğu yapcan mı yapmıycan mı pala emmi boşuna beklemiyelim. :he:
ben bu mahallede oturuyorum, köşke 200 metre mesafede, yaz başından itibaren yoğun bi inşaat faaliyeti oldu, önünden geçen yol da sıfır asfaltlandı, ekrem başkan burada oturacak artık diye o zamandan duymuştuk.. belediyeye ait bi yer, başkanın yerleşmesi normal bence.. hemen yanında zorlu malikanesi var, ona kıyasla çok mütevazi bi köşk
https://www.hisse.net/topluluk/showt...94#post5740094
G -Oyuncakçı
Zaten cugap sorunun içinde..G şıkkı soru işaretinin hemen altında :he:
FED/MESTER: EKONOMİ GERÇEKTEN İYİ BİR YOLDA VE ENFLASYON DAHA KALICI
Fed/mester: Ekonomi mart'ta şimdiki gibi görünüyorsa, toplantıda faizlerin yukarı yönlü hareketini destekler
Fed/mester: Fed belki gerektiği yerde enflasyonun yüksek olması sebebiyle politika duruşunu yeniden dengeleyebilir
Dünya bankası, türkiye için 2022 yılı büyüme tahminini %3,0'dan %2,0'a indirdi- bloomberg ht
*Dünya Bankası, Türkiye için 2022 yılı büyüme tahminini yüzde 3,0'dan yüzde 2,0'a indirdi- Bloomberg HT
cari açık düşerken büyüme de düşüyor... büyüme düşünce de borsanın şahlanmasını beklemek pek mantıklı değil haliyle...
1.5-1.6 centlerde sürünürüz...
ne demiş şair Yoda; fear leads to anger... anger leads to hate... hate leads to suffering...
hem de filozoftu kendisi... ruhu şad olsun...
Bofa 3 günde 30 milyon mal satmış şişe de. Sattığım ereglileri şişe ye geçiriyorum. Bofa'ya karşı pozisyon açıyorum...:)
Gel bakalım kanser algoritma...
2375 den ise 10 tane long yaptım. Seans sonu yukarı beklentim var...