Sayfa 864/1002 İlkİlk ... 364764814854862863864865866874914964 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 6,905 - 6,912 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Dolar da artık tek hane şansı kalmadı artık bana göre. 10.07 oldu indikatör bugün itibariyle.
    Şu an 13,07 ye de razılar...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
    Eregli kıpırdadı sonunda. Kardemir gittiği için eregli topluyorum yazmıştım. Bir kaç gün bekletti ama güzel bir hareket sonucunda.
    Trade için aldıklarımı AZ AZ veriyorum. Lakin bana şu an hala ucuz geliyor bu kağıt.
    Huzur içinde mal vermem için 35 ler üstü gelmesi lazım...

Bunları yapana kadar aralığın son haftası kamyonla aldığım kardemirleri tutsam çok daha fazla ve çok daha kolay bir kar olacaktı gerçi...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    neyine üzülüyorsun ki üzülmesi gerekn babsının sözleri
    babası insan değilmiş o zaman ne diyeyim. Ben genç ve güzel bir hayatı olabilecek birinin ölmesine çocuğu tanımasam bile çok üzüldüm. Babası düzgün bir adam olsaydı zaten çocuğunun durumunu anlayabilir, yardım etmeye çalışırdı.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    tl boşta kalmamalı, döviz vs bir tarafa hisse almalı diyordun...sattın mı hisseleri, elinde hisse yok gibi yazıyorsun da.
    hisse en kötü ihtimalle olmalı diyordum döviz altın gümüş gayrimenkul filan olmuyorsa.... ama akşamdan sabaha yeni kararname çıkıyor, elindeki kağıdın olduğu sektöre gece ne haber gelir belli değil... tam bankalara giriyorsun bir icat çıkarıyorlar, ihracatçı diyorsun dövizini TL yapacaksın deniyor, o da olmadı çattt diye cezayı kesiyorlar vs vs... 10 günde bu kadar farklı sektörü bu kadar derinden etkileyecek karar üst üste çıkarsa ben orda yokum... üstüne fed riski de geldi kapıya dayandı; bence TL'deki değer kaybından korunmak için hisselerden daha iyi seçenekler var...

ben tabi genel olarak endex için konuşuyorum; yoksa her zaman dolardan da altından da enflasyondan da yuksek getiri olan hisseler olur endexte... ama şu anda samanlıkta iğne aramak istemiyorum şahsen...

mart gelsin; fed yol haritasını biraz daha netleştirir... o arada da dowda olan olur zaten ilk faiz arttırımına kadar... bize ne kadar yansır ne olur ne biter; ona göre bakarım yine...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

5. Akşam pazarı ucuzluğu yapcan mı yapmıycan mı pala emmi boşuna beklemiyelim.
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    verdiğin linkte gerçek isimle yazanı bulamadım açıkçası...
    basına baktım bişi yok...

https://www.youtube.com/watch?v=btz8ZZCfuGU

bu var 14 eylülden beri neden üstüne gidilmedi acap???

böyle bir durum hakkaten varsa başkanın yaptığını herkes duymalı. niye duyurulmuyor???
    ben bu mahallede oturuyorum, köşke 200 metre mesafede, yaz başından itibaren yoğun bi inşaat faaliyeti oldu, önünden geçen yol da sıfır asfaltlandı, ekrem başkan burada oturacak artık diye o zamandan duymuştuk.. belediyeye ait bi yer, başkanın yerleşmesi normal bence.. hemen yanında zorlu malikanesi var, ona kıyasla çok mütevazi bi köşk

7.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    ben bu mahallede oturuyorum, köşke 200 metre mesafede, yaz başından itibaren yoğun bi inşaat faaliyeti oldu, önünden geçen yol da sıfır asfaltlandı, ekrem başkan burada oturacak artık diye o zamandan duymuştuk.. belediyeye ait bi yer, başkanın yerleşmesi normal bence.. hemen yanında zorlu malikanesi var, ona kıyasla çok mütevazi bi köşk
    Adam cumhurbaşkanlığı rüyası görüyor...
    Dikseler oturmaz..

8.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...94#post5740094

G -Oyuncakçı

Zaten cugap sorunun içinde..G şıkkı soru işaretinin hemen altında
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 864/1002 İlkİlk ... 364764814854862863864865866874914964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz