Nasıl gidiyor bu kadar mı zor bir durum var mı acaba diye düşünüyorum
Bürüt takas mı yoksa
Ele vermeme mi
Anlamadım
Silkeleme olsun inşallah
Printable View
Nasıl gidiyor bu kadar mı zor bir durum var mı acaba diye düşünüyorum
Bürüt takas mı yoksa
Ele vermeme mi
Anlamadım
Silkeleme olsun inşallah
Nakit çoğalmış
Borç azalmış diye biliyorum
Ne dersin
Ağustos tan önce 400 olmaz mı zor bir durum var mı acaba diye düşünüyorum ama ben hala bekliyorum
ikinci çeyrek bilanço karı 500 milyon üzeri gelecektir ilk çeyrekten düşük olur ama 500 milyon altı pek olmaz hele zarar asla olmaz herkes rahat olsun
parasal kar zarar neye göre yazıyor bu hisse? Nasıl o kadar yazmış? Üstelik net nakite de geçmiş.
2.ceyrek te daha iyi bilanço bekliyorum
Siz ne diyorsunuz bu konuda
Evet sadece bir zaman sonra yeniden gider mi acaba
ihracat kotalarından dolayı tavuk firmaları yurt içi satışlarında bir miktar indirime gitmek zorunda kaldılar bu banvit içinde geçerli birazda stokları arttı ama mısır ve soya fiyatlarında da ciddi düşüşler var bu düşüşler maliyetleri olumlu etkiler.
fakat bu etki üç ay sonraya yansır çünkü tavuk eti üreten firmalar minimum 3 aylık yem stoğu ile çalışırlar o nedenle benim beklentim ikinci çeyrek bilanço karının ilk çeyrekten biraz az olması yönünde olur
Tavuk sezonu açılmıştır
Evet sadece bir şey var mı Yardımcı olur mu
Gıda sektörünün ihracat şampiyonu Banvit oldu
15 Haziran 2024 14:50
https://www.dunya.com/sektorler/gida...-haberi-732425
Gençler cante mi banvt mi ne önerirsiniz bir arkadaş fikir soruyor. Ben banvtten geçenlerde vurkac yaptım bank of satınca ama iyi gitti tebrikler
cante mante bilmemde, banvit temel teknik iyi görünüyo
Banvit son çeyreklerde gelen kar artışlarını inceledim. Dinlemek isteyene iyi seyirler.
https://www.youtube.com/watch?v=Eyj9uQH8bXA
brüt takas kredili işlem yasağı bitti.
yarın normal işlem görecek.
Normali bu kadar çok şey var mı acaba diye düşünüyorum ama ben hala bekliyorum gel de bu konuda bir şey var mı
Bu aralar gözümüz aşağılarda. Yaz sezonu iyi gider diye bekliyorum...Bakalım hisse nasıl devam edecek....
Tamam mı ben mi yanlış anladım ki yeni bir hisse senedi ve fiyat bilgisi iniş yaptı
İçindeki yükseliş potansiyeli var mı
Neden sürekli olarak düşüyor
ayhan43 ayhan43 is offline
Üye
Duhul
Feb 2017
Gönderi
349
Tamam mı ben mi yanlış anladım ki yeni bir hisse senedi ve fiyat bilgisi iniş yaptı
İçindeki yükseliş potansiyeli var mı
Neden sürekli olarak düşüyor
halka açıklık oranı %8 şirket geçen yıl çok ciddi kar etmiş ilk çeyrek de aynı şekilde yüksek kar etmiş böyle gider ise borçlarını sıfırlamasına az bir şey kalmış durumda bu hissenin tahtacısı olarak kağıdın yükselmesi yönünde hareketler yapıp elindeki hisseleri satıp hisse ile vedalaşırmıydın yoksa her fırsatta baskılayarak bıktırarak ky elindekileri toplayıp ondan sonra mı hisseyi yukarı sürerdin işte bütün hikaye bu
Baskı altında kalan bir hisse senedi ve fiyat düşünce talep artar bile
Gel gel yapsa da bu kadar mı zor bir durum var
Ne bir yorum, ne bir hareket var...
Banvit'in damızlık tavuk yetiştirme tesisi kapasite artışı projesi ile ilgili 'ÇED Olumlu' kararı verildi01/07/2024 10:10:21
Banvit tarafından yapılması planlanan damızlık tavuk yetiştirme tesisi kapasite artışı projesi ile ilgili 'Çevresel Etki Değerlendirmesi Olumlu' kararı verildi.
Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"ELAZIĞ ili MERKEZ, ilcesi İçme Mah. 124 Ada 25 parsel sınırları içerisinde, BANVİT BANDIRMA VİTAMİNLİ YEM SAN. A.Ş. tarafından yapılması planlanan DAMIZLIK TAVUK YETİŞTİRME TESİSİ KAPASİTE ARTIŞI projesi ile ilgili olarak Bakanlığımıza sunulan ÇED Raporu İnceleme Değerlendirme Komisyonu tarafından incelenmiş ve değerlendirilmiştir. Proje ile ilgili olarak ÇED Yönetmeliğinin 14. maddesi gereğince Komisyon çalışmaları ve halkın görüşleri dikkate alınarak Bakanlığımızca 'Çevresel Etki Değerlendirmesi Olumlu' Kararı verilmiş olup; ELAZIĞ Valiliği(Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü) tarafından kararın halka duyurulması gerekmektedir. Ayrıca, söz konusu projeye ait Nihai ÇED Raporu ve eklerinde belirtilen hususlar ile 2872 sayılı Çevre Kanununa istinaden yürürlüğe giren yönetmeliklerin ilgili hükümlerine uyulması, mer'i mevzuat uyarınca ilgili kurum/kuruluşlardan gerekli izinlerin alınması gerekmektedir. "
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter
Eeeee eski haber
Tavuk sezonu ne zaman açılacak acaba........????
2.çeyrek bilançosu 16.8 cuma günü gelebilir.
ytd.
Arkadaşlar daha önce google dan 2. çeyrek bilançolar nezaman açıklanacak diye arttığımda 14 ağustos diyiyordu (konsolide olan şirketler için) aynı aramayı bu gün yaptırıyorum 30 eylül son diyiyor kafam karıştı 2. çeyrek bilançoların en son açıklanma tarihi nedir kesin bilgiyi nereden nasıl öğrenebiliriz bir bilen yazarsa memnun olurum
Kürşat bey bu bilgiye bende ulaştım 30.09.2024 tarihine kadar açıklaması gerekiyor sonucu çıkıyor . Bir hayli uzun bir aralık tahtacı denen adam önceden tarihi biliyor ama bizim için beklemekten başka çare yok garip bir durum
Net Dönem Karı veya Zararı
1.913.991.445
100 milyon sermayeye 1,9 milyar kar,
muhteşem ötesi ...
Net Faaliyet Kar/Zararı----> 2.397.762.384
Serbest Nakit Akım--------> 2.129.155.634
derli toplu hisse,
Tavan hayırlı olsun.
Banvit'ın 2024 yılı 6 aylık konsolide net karı 1.913.991.445 TL (2023/6 aylık: 133.232.577 TL)
Güzel bilanço açıklamış,
Ne olduda 445 den buraya geldik.
Daha ne kadar bekleyecek acaba...Düşüş için bir sebep var mı
dün tavan kapattı, yolu açık olsun.