Sayfa 864/872 İlkİlk ... 364764814854862863864865866 ... SonSon
Arama sonucu : 6974 madde; 6,905 - 6,912 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. Banvit'in damızlık tavuk yetiştirme tesisi kapasite artışı projesi ile ilgili 'ÇED Olumlu' kararı verildi01/07/2024 10:10:21
    Banvit tarafından yapılması planlanan damızlık tavuk yetiştirme tesisi kapasite artışı projesi ile ilgili 'Çevresel Etki Değerlendirmesi Olumlu' kararı verildi.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"ELAZIĞ ili MERKEZ, ilcesi İçme Mah. 124 Ada 25 parsel sınırları içerisinde, BANVİT BANDIRMA VİTAMİNLİ YEM SAN. A.Ş. tarafından yapılması planlanan DAMIZLIK TAVUK YETİŞTİRME TESİSİ KAPASİTE ARTIŞI projesi ile ilgili olarak Bakanlığımıza sunulan ÇED Raporu İnceleme Değerlendirme Komisyonu tarafından incelenmiş ve değerlendirilmiştir. Proje ile ilgili olarak ÇED Yönetmeliğinin 14. maddesi gereğince Komisyon çalışmaları ve halkın görüşleri dikkate alınarak Bakanlığımızca 'Çevresel Etki Değerlendirmesi Olumlu' Kararı verilmiş olup; ELAZIĞ Valiliği(Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü) tarafından kararın halka duyurulması gerekmektedir. Ayrıca, söz konusu projeye ait Nihai ÇED Raporu ve eklerinde belirtilen hususlar ile 2872 sayılı Çevre Kanununa istinaden yürürlüğe giren yönetmeliklerin ilgili hükümlerine uyulması, mer'i mevzuat uyarınca ilgili kurum/kuruluşlardan gerekli izinlerin alınması gerekmektedir. "

Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
    Foreks
    Metals Market
    Montel News
    Foreks Twitter

2. Eeeee eski haber

3. Tavuk sezonu ne zaman açılacak acaba........????

4. 2.çeyrek bilançosu 16.8 cuma günü gelebilir.
    ytd.

5. Arkadaşlar daha önce google dan 2. çeyrek bilançolar nezaman açıklanacak diye arttığımda 14 ağustos diyiyordu (konsolide olan şirketler için) aynı aramayı bu gün yaptırıyorum 30 eylül son diyiyor kafam karıştı 2. çeyrek bilançoların en son açıklanma tarihi nedir kesin bilgiyi nereden nasıl öğrenebiliriz bir bilen yazarsa memnun olurum

6.  Alıntı Originally Posted by aliergur Yazıyı Oku
    Arkadaşlar daha önce google dan 2. çeyrek bilançolar nezaman açıklanacak diye arttığımda 14 ağustos diyiyordu (konsolide olan şirketler için) aynı aramayı bu gün yaptırıyorum 30 eylül son diyiyor kafam karıştı 2. çeyrek bilançoların en son açıklanma tarihi nedir kesin bilgiyi nereden nasıl öğrenebiliriz bir bilen yazarsa memnun olurum
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

7. Kürşat bey bu bilgiye bende ulaştım 30.09.2024 tarihine kadar açıklaması gerekiyor sonucu çıkıyor . Bir hayli uzun bir aralık tahtacı denen adam önceden tarihi biliyor ama bizim için beklemekten başka çare yok garip bir durum

8. Net Dönem Karı veya Zararı
    1.913.991.445

Sayfa 864/872 İlkİlk ... 364764814854862863864865866 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •