Bunca yildir ilk kez, kapanan bir Migros magazasi gordum bugun..
Caminda A4 kagida bir yazi:"Magazamiz kapanacaktir.En yakin Migros Magazalarimiz:Trump Towers Migros ve Profilo AVM Migros'tur, bekleriz"
Printable View
Takipteki alacaklar(brüt)/toplam nakti krediler oranı ocak sonu itibarıyla %4,03 (2018 aralık sonu %3,87)
bir yadaki büyüme yüksek
kaldıki bankacılığın diğer rakamları örneğin mevduat küçülürken dahada önemli
Vallahi forumda benden de dikkatli forumdaşlar epey fazla. Yurt dışında otel yerine uyku kapsülü kiralama girişimim olmuştu hatırlarsanız. Bir forumdaşta bana gönderdiğim linkten ve resimlerden aman dikkat et bu kapsüllerin kapıları içerden kilitlenemiyor olabilir demişti. Ben de yok artık ortalığı ayağa kaldırırım demiştim.
Kapsüllerin kapıları içeriden kilitlenemiyordu!!!!. Ve ortalığı ayağa kaldıramadım. Zira tüm sistem bilgisayar kontrollü olarak uzaktan yönetiliyormuş. Yani her yer gönderilen şifre ve kartlarla açılıyor. Sahibi kim lan buranın bana müdürü bağlayın dedim bir herif telefona çıktı. Kardeş kusura bakma ben buranın sahibiyim ama bu kapsülleri yurt dışından (Almanya'dan) yönetiyorum. Orada şu anda kimse yok. 12:00-13:00 arası fason temizlikçi gelip temizlik yapacak. Varsa bir derdin ona iletiver dedi.
:kmk::kmk::kmk:
iyi de şey kadan kapsül içinde içerden kitlemeğa korkmadınmı be kardeş bişey olsa direkman sardalya konservesin içerde bırak açık kalsın zate ne ka yer biri girse hemen anlarsın zate