Çok doðru teþhis.
Sokaða çýkýnca gördüklerimiz ile Tv ve gazetelerde gördüklerimiz örtüþmüyor.
Benim için en önemli kýstas yakýn çevremde boþalan dükkan sayýsý
Son 6 ayda boþalan dükkan sayýsý pik yapmýþ durumda .......hem de baba dükkanlar...
Yakýnýmda olan starbucks, dominos pizza ve Mc Donalds kapandý bunlar isimleri bilinen dükkanlar....isimleri duyulmamýþ onlarca kapanan dükkkan var...
Bakalým gerçeklerin ortaya çýkmasý ne kadar zaman alacak ??!!

Originally Posted by
ayhan53
araba konusunda kriz olduðuna son 15 günde iyice emin oldum
eskiden arabaya lpg taktýrmak için iyi ustalar 1 hafta sonraya gün verirlerdi. 15 gün önce aradým ustayý randevu alayým diye ne zaman geleyim dedim yarýn sabah gel dedi. götürdüm hemen taktý. Arabanýn yýllýk bakýmý vardý 2-3 gün sonraya randevu evrem ustam hemen getir dedi. götürdüm. tüvtükte sýra vardýr 7-8 gün den önce sýra alamam diye düþündüm baktým her gün boþluk var aldým randevuyu götürdüm. o kuyruk olan muayene istasyonunda önümde sadece 2 kiþi vardý. yaptýrdým muayeneyi. lpg ci ustaya uðradým 1.000 km kontrolü diye birþey avrmýþ onu yaptýrdým usta sinek avlýyor sanayide. sobanýn baþýna oturmuþlar lak lak ediyorlar. notere gideyim ruhsata iþleteyim dedim noter bomboþ. baktý ruhsatta bir sýkýntý var emniyete gidip düzeltmeniz lazým dedi
ahan avyavý yedim kesin bugün öüðleden sonraya kaldý dedim. gittim emniyet trafik tescilde in cin top oynuyor sýra matiði bile açmamýþlar bankolarda memurlarda lak lak ediyor. girdim bi bankoya 5 dakikada hallettiler iþimi. tekrar notere gitim gene bomboþ 10 dakika sürmedi yeni ruhsatý verdiler çýktým geldim. tüm bu anlattýðým iþleri evden saat 8.30 da çýkýp 12 de dönerek hallettim eskiden olsa sadece emniyet kýsmýný bile öðlene kadar yapamazdým.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Yer Ýmleri