tabii ki viop da, 1.5 kaldıraç az... uğraştığına değmez... 3 olsa hadi neyse derim...
Printable View
consensus bayım.ıtırafta bulunmak ısterım 1704 1709 1713 rakamlardan sort actım.ıhtımalen de olsa 1725 uzerı 1735 hatta 1780 gıbı bır yukselış olacagını bılerek.ılgınç olan sız 1670 den basladınız 1713 e kadar hep sort forumun nerdeyse tamamı senın sanal iş yaptıgınızı dusunur oldu.hanı sort yonlu hareket eden bırı olarak hanı stratejık ıslem yapıyorum kafa bulanmasın dıyede pek ıslemlerımı belırtmıyorum.sızde sonsuz paramı var.sızı zaman zaman burda savunan bırı olarak ya yazmayın yada bırazcık pozısyonlarınızı acıklayın.hanı sıze soylenen sozler bızede savundugumuz için kafamıza tas atıldıgını hıssetmeme nedn oldu.saygılar.
yahu engelleyin geçin... ne muhatap oluyorsunuz... zaten ne dediği belli değil, ben engelleyeli kaç yıl oldu...
alıntı yapmayın bari de görmeyelim saçma sapan yazılarını...
Pandemi başlarında viopta 50 bin puanlık düşüşü seyretmem sonrasında 1.5 kaldıracı gecmemeye karar verdim. Kendime cok güvendigim anlarda bile 3 ü geçmem. Aksi halde burda ayakta kalmak inanılmaz zor. Spotta kesinlikle daha istikrarlı kazanılıyor. Ama orda da faiz gelirinden olma ve bekleme maliyeti var
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düne kadar idol ündü dediğimize geldin sende oyuna gelmedin güzel kardeşim artık ta gelmeyeceksin..
Artık herkes birşeyler görüyor.. seviniyorum..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.