otur len aşşağı dedik ensesine tokatı geçirdik..!! şamar oğlanı yapmak için biraz daha vakit veriyorum kendisine hele ki kırmızı bölgeyi biraz daha aşağı ihlal etsin.!!
NOKTA atışı analiz böyle yapılır.!!
91,047 yi geçemeyen endeks çöptür..!!!
peki nasıl yansıdı bu.!!
7,54 dedik akıllıca neden burayı geçmesi gerektiğini gene seans başında efendice anlattık...bildik mi.. bu da nokta atışı oldu peki neden.. aha yukarıda ki sebepten.!!
başka neye baktık...kavurmacının kavurma yaptığını sürekli ısrar ettiği bir şeye baktık o da bu.!!!!
peki euro neden güçlendi az da olsa kıpraştı
bizi taklit ediyor ve bizi kıskanıyor dedim inanmadınız.!!!
ee şimdi ne oldu babalar..ben paylaşırken trende atmamıştı şimdi trend içinde kapatmış ..!!
özetle iyi yön tayin etmişiz bu gün..!!
hep kolere idik..aktiftik .!!
haa sasa ne oldu derseniz.!!
endeks gibi iz süreni ilerledi .!!!23,84 e çıktı.!!
HERKESE İYİ GECELER.!!
Selamlar. Viopta nemalanan para+1 e1.5 kaldıraçlı ve huzursuz trade mı yoksa spot, daha huzurlu ve nemalanmayan para ile trade mi? Nedir fikriniz?
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alman #DAX düştü, #BİST düştü.
Sonra #DAX yükseldi, #BİST yükseldi.
Sonra #DAX bir daha düştü, bu defa #BİST, "böyle aşkın ızdırabını ...." deyip gaza basıp koştu...
![]()
Kapanışta da verdik olabildiğince bol kepçe 1711,50 styleA..
Yarın ola hayrola..
Çıkış için bir sebeb mi lazım...şimdiye kadar olan çıkışların sebebini eski kurtlar bilediği için terste kalıp vob da tası tarağı toplayıp gittiler...gelelim yarına ,eksi mi açacak dedin aksine pozitif açar ...ilerleyen saatlerde de miillete bir süpriz daha yaparak terste bırakacak...aklıma gelen kredi derecelendirme kurumundan Türkiye ile ilgili bilgi sızdırılması..ustalar haksız mıyım....
Bende onu diyorum sindoma, makinayı robota bağladık de geç, pala apışsın kalsın![]()
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri