Sayfa 172/1004 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272672 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 1,369 - 1,376 arası.

Konu: Viop - XXX

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    1710,50 - 1713 aralığı döşedik yine re-short mayınlar.. ✔
    Birazı anca çalışmış.. )
     Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Ha gayret bademligil..
    Beceremiyo madem bademgil 1711,Xx ortili vermiss olduk tazeler..

2. otur len aşşağı dedik ensesine tokatı geçirdik..!! şamar oğlanı yapmak için biraz daha vakit veriyorum kendisine hele ki kırmızı bölgeyi biraz daha aşağı ihlal etsin.!!
    NOKTA atışı analiz böyle yapılır.!!
    91,047 yi geçemeyen endeks çöptür..!!!
    peki nasıl yansıdı bu.!!

7,54 dedik akıllıca neden burayı geçmesi gerektiğini gene seans başında efendice anlattık...bildik mi.. bu da nokta atışı oldu peki neden.. aha yukarıda ki sebepten.!!
    başka neye baktık...kavurmacının kavurma yaptığını sürekli ısrar ettiği bir şeye baktık o da bu.!!!!

peki euro neden güçlendi az da olsa kıpraştı

bizi taklit ediyor ve bizi kıskanıyor dedim inanmadınız.!!!
    ee şimdi ne oldu babalar..ben paylaşırken trende atmamıştı şimdi trend içinde kapatmış ..!!
    özetle iyi yön tayin etmişiz bu gün..!!
    hep kolere idik..aktiftik .!!
    haa sasa ne oldu derseniz.!!

endeks gibi iz süreni ilerledi .!!!23,84 e çıktı.!!
    HERKESE İYİ GECELER.!!

3. Selamlar. Viopta nemalanan para+1 e1.5 kaldıraçlı ve huzursuz trade mı yoksa spot, daha huzurlu ve nemalanmayan para ile trade mi? Nedir fikriniz?

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Alman #DAX düştü, #BİST düştü.

Sonra #DAX yükseldi, #BİST yükseldi.

Sonra #DAX bir daha düştü, bu defa #BİST, "böyle aşkın ızdırabını ...." deyip gaza basıp koştu...

Kapanışta da verdik olabildiğince bol kepçe 1711,50 styleA..
    Yarın ola hayrola..

Alıntı Originally Posted by kadirz_m Yazıyı Oku
    nasıl olsa en geç yarına kokusu çıkar, gerçekten ralli devamı mı yoksa son kez gaza getirme ayağı mı yarın göreceğiz, madem dayının o kadar gücü var yarın ilk işi bir üstteki direnci kırıp koltuğunu sağlam yere kurar. kızmayın ama inşaallah sabah açılışında longcular terse gelmez. bugün neden böyle yukarı çıktı gerçekten bilgisi olan var mı? eğer sebep yoksa yarın eksi %2 gap atsa kabaca bu sabahki seviyeye gelecek bu sefer de diğer tarafı long açanları haşlamış olacak.. çok işkillendim çokkkkk. hani eksi 1 gördükten sonra toparlar yatay ya da hafif artı kapatırsın eyvallah da, ne bileyim!!!
    Çıkış için bir sebeb mi lazım...şimdiye kadar olan çıkışların sebebini eski kurtlar bilediği için terste kalıp vob da tası tarağı toplayıp gittiler...gelelim yarına ,eksi mi açacak dedin aksine pozitif açar ...ilerleyen saatlerde de miillete bir süpriz daha yaparak terste bırakacak...aklıma gelen kredi derecelendirme kurumundan Türkiye ile ilgili bilgi sızdırılması..ustalar haksız mıyım....

7. Bende onu diyorum sindoma, makinayı robota bağladık de geç, pala apışsın kalsın
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 172/1004 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272672 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •