Printable View
Alıntı: Originally Posted by regal1 Üstad AFT sıradan bir fon. likid fon un yanında br üstünlüğü yok riski var Nasdak ve SAP iceriyor nasil siradan bir fon ustadim
Alıntı: Originally Posted by Webster Yarin faiz arttirimi yapsalar cok iyi olacak Hem bankalar hem dolar rahatlar faiz arttırımı yapacaklarını sanmıyorum hemde kasım a kadar. turizm başladı. turist gelişini yüksek kur arttırıyor. kura müdahele edilmeyişi ekonomik
Alıntı: Originally Posted by regal1 faiz arttırımı yapacaklarını sanmıyorum hemde kasım a kadar. turizm başladı. turist gelişini yüksek kur arttırıyor. kura müdahele edilmeyişi ekonomik Bu mudahale edilmeyisi engellenemezse 2018 agustos 15 di sanirim Nasil kontrolden cikmisti Kontrol iyidir
Aklimi kaciracagim Allahin koylusu 4 e gidiyor
AES trenini kacirdik mk saga sola bakarken
Alıntı: Originally Posted by Webster AES trenini kacirdik mk saga sola bakarken AES ile TGE aynı gidiyor üstad. AES ama birinci...
Alıntı: Originally Posted by Webster Nasdak ve SAP iceriyor nasil siradan bir fon ustadim son 4 aylık kazancı 0,98 TL günlük. PPZ arasında 0,5 fark ya var ya yok. bunun yanında + riski var AFT nin ona nazaran IIH 2,68 TL NNF 1,43 TL GMR 1,35 TL TCD 1,30 TL
Alıntı: Originally Posted by Market Soul AES ile TGE aynı gidiyor üstad. AES ama birinci... AES in vagonları çok sallıyor. bi kere bindim içim dışıma çıktı. o öfke ile takipten bile çıkardım. benden uzak olsun da... YİTER..