Originally Posted by regal1 Üstad AFT sıradan bir fon. likid fon un yanında br üstünlüğü yok riski var Nasdak ve SAP iceriyor nasil siradan bir fon ustadim
Originally Posted by Webster Yarin faiz arttirimi yapsalar cok iyi olacak Hem bankalar hem dolar rahatlar faiz arttırımı yapacaklarını sanmıyorum hemde kasım a kadar. turizm başladı. turist gelişini yüksek kur arttırıyor. kura müdahele edilmeyişi ekonomik
Originally Posted by regal1 faiz arttırımı yapacaklarını sanmıyorum hemde kasım a kadar. turizm başladı. turist gelişini yüksek kur arttırıyor. kura müdahele edilmeyişi ekonomik Bu mudahale edilmeyisi engellenemezse 2018 agustos 15 di sanirim Nasil kontrolden cikmisti Kontrol iyidir
Aklimi kaciracagim Allahin koylusu 4 e gidiyor
AES trenini kacirdik mk saga sola bakarken
Originally Posted by Webster AES trenini kacirdik mk saga sola bakarken AES ile TGE aynı gidiyor üstad. AES ama birinci...
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
Originally Posted by Webster Nasdak ve SAP iceriyor nasil siradan bir fon ustadim son 4 aylık kazancı 0,98 TL günlük. PPZ arasında 0,5 fark ya var ya yok. bunun yanında + riski var AFT nin ona nazaran IIH 2,68 TL NNF 1,43 TL GMR 1,35 TL TCD 1,30 TL
Originally Posted by Market Soul AES ile TGE aynı gidiyor üstad. AES ama birinci... AES in vagonları çok sallıyor. bi kere bindim içim dışıma çıktı. o öfke ile takipten bile çıkardım. benden uzak olsun da... YİTER..
Forum Rules
Yer İmleri