Çok düştü diyip her tahta ya atlamayın , volilite yüksek kaç gündür uyarıyoruz hala millet şu roket olur bu roket olur derdinde .
Printable View
Çok düştü diyip her tahta ya atlamayın , volilite yüksek kaç gündür uyarıyoruz hala millet şu roket olur bu roket olur derdinde .
Bu dolar kuru ile hükümet nasıl seçime gidecek kendi ayaginami sıkıyor napıyor anlamadim
Olay şu bak eğer muhalefet gelir se Dolar 6 olur ona göre ayağınızı denk alın gavur da çaktıkça çakıyor..
101 ler yakındır, seçim nanesi iyi kullanılıyor.
Hayırlı olsun
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e57655e478.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
teşekkürler sayın krasavchik32, yunsa gayet güzel.
yarın, bist'in bu olumsuz havasına rağmen tavan yapar mı?
nasıl açar, nasıl seyreder, forum üstatlarından görüş ve önerileri bekliyoruz.
Bilanço öncesi 12.45 olan fk 9.13 e düştü. Pd/dd 2.83 den 2.69 a düştü. Özkaynaklar artmış yine pozitif bilanço fakat ortam pek iyi değil. İyi bilançolu kağıtlar gün içi eksi olsa bile artı kapıyo. İnş yunsada yarından itibaren ateşlerhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...95bfe2c7a6.jpg
YUNSA için benim beklentim 5-6 milyon lira kârdı... Bana göre çok iyi bilanço... İnşallah artık korku dolu günler sona ermiş olur... Dmsas'ta yakın kâr yazdı iki günde %28 yaptı yönü de yukarı... İnşallah yarun gırtlak YUNSA olanların mutlu günü olur... Yönü yukarı artık... bulut üstadın çizdiği yerden döndü ve önceki harekette ikiye katlanmış kağıt... O kadar gider mi bilmem ama inşallah güzel yerlere yeni zirvelere gideriz...
Ytd...
https://resmim.net/f/C6IKQX.jpeg
Bilanço süper... Şirket geçen yıla göre şirket değerini 73 milyon liradan 227 milyona çıkarmış... Yıllıklandırılmış kar 17 milyon zarardan 33 milyon kara dönmüş...FAVÖK -5 milyondan +45 milyona... Güzel güzel...
En güzeli de şu... Sektör FK'sı 41 bizim kaç... Bu bile yeterli...
Anca bu olur :kahkah: baskada istemezuk :ok:
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...ax5mhNRFalnb1g
Sn egelim sektör fk sını bilmiyodum teşekkürler. Bilançodan sonra fk 9 lara düştü 12.45 den. Bu bile bence en az yüzde 30 potansiyel oluşturdu bence. Ki sektör fk sına of of[emoji4] bu karlılık devam ederse inş sene sonu sermayesi olan 29 milyon en az kar gelir. Hayırlısı olur inş
Tuclk çok düştü bugün neden acaba ???
CUSAN da bugün çok tuhaf bir hareket olmuş
piyasa nın sert dönmesi ile ilgili de denebilir
ama
A1 müşterisi bir dingilin asılıp deli gibi alması ile +%7 yapmış
ve sonra
taşıyamayıp son adede kadar kusması ile - kapatmış
bu hisse de de süpriz bir bilanço veya süpriz bir haber gelebilir mi acaba
son 40 gündür EMEKLİLİK FONLARI sürekli mal arttırıyor
https://i.hizliresim.com/XPOMZ5.png
Mavi çizgi ilk ihlali bugun yapıldı.
Buranın altı çoklu kapanışta sarı çizgi endeksin yeni hedefi olur.
https://i.hizliresim.com/PlX7Ev.png
endeksle garantiyi karşılaştırdığımızda garanti 8.76 altı kapanışlar kritik
Bıst de 101.300 altı kapanışlar kritik olacak.
Bugun nakite gectim.%100
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstad güzel bilgiler paylaşmışsın eline sağlık. Yalnız malesef farklı düşündüğümüz noktalar var.
Bilanço iyi incelendiğinde Yünsa nın karı geçen seneye göre iyi bir artış gösterirken bir önceki çeyreğe göre düşük kaldı.
Kardaki bu düşüklük son 4 çeyrektir artarak devam eden ivmeyi de bozdu.
Bizim borsamız da da beklenti satın alındığı için bir önceki çeyreğe göre düşük gelen kar geleceğe yönelik çok iyi olan beklentileri bir tık düşürebilir. Hatta şahsen gelen bilançonun daha önce duyulduğunu ve hissenin bu sebeple 6.70 i kırdığını düşünmeye başladım.
Ayrıca Cemts, Goody ve Vesbe gibi sanayi hisseleri hem geçen seneye hemde bir önceki çeyreğe gayet iyi Bilanço lar getirdiği ve yünsa dan daha düşük f/k lara sahip oldukları halde pek prim yapamadılar.
Bu durumun ortamın etkisinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Aynı etkiye yünsa da maruz kalacaktır. Bu sebeplerden ötürü en azından kısa vade de çok da ümitli olmamak gerekir diye düşünüyorum.
Derdim hisseyi karalamak değil kimsenin hayal kırıklığına uğramasını istemediğimdendir. İnşaallah yanılırım da yünsa 2 tavan yapar.
Bunu canı gönülden istiyorum çünkü sevdiğim bu topikte çok kişi de yünsa olduğunu biliyorum.
Tüm yazdıklarım şahsi görüşlerimdir.
Ytd
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavan yapıp yapmaması değil, bu ortamda karını sürdürmesi önemli... Ayrıca %70 ihracat yapan firma yönünü yukarı çevirsin bu ortamda yeter... Ayrica geçen yıl epeyce bir eski stok eritilmis. Bu nedenle kâr yüksek görünüyor o ama esas faaliyet karı artışı devam... Dediğin var çok daha iyi olan veya yakın olan... Buna yabancı alımları ve takaslarıyla da bakmak lazım...
Hayırlısı, sabah ola hayrola...
Yukarıdaki özet bilançoda yıllıklandırılmış yani 12 aylık veriler var... Hatta son 5 ceyrek verileri yer alıyor... Mesela 2018/3 piyasa değeri 227 milyon liraya çıkmış ama cari değer yani bugünkü değeri 184 milyon lira... Şirketin 43 milyon lira daha değerlenmesi lazım... Borsadaki hisse adedi 12 milyon ve fiili dolaşım %42 yani kabaca 2 lira daha koyması üstüne lazım...
Yarın ola hayrola bakalım...
Kismetten ne çıkacak...
Bu piyasada yine sukur diyelim.
Mekemmel.olmasada bence iyi bilanco.
Gelecege guvenle bakmamizi saglar en azindan.
Yarin klasik testere hareketlerini yapar bence bilanco hareketi cekmez.
Ama 1 haftaya kadar gunluk macdi sona gelicek ondan sonra bence asil yukselis trendi.
Yani hersey teknik.
Ama hizli 7 lerin ustune atarsa o zaman gunlugu iyi cevirir. Benim dusuncem bu piyasada 6.50 60 ustunde takilsin kafi.Ek 18580
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben sana ozel tahta soluyorum kozal bitmis bence 40 altina gelecek
Eregl olur. Kardemiri bilmem.
Ama ben sana ozel tahta solim dun yazdim
Ekgyo bugun endeks selale olurlen 2.60 yakti.
Bu kagit yeni thy diyorum.
Her gun buna gircekler ufak ufak ufak ufak gidecek.
Takasta 1 2 haftadir zaten girisleri destekliyor.
Endeks arti iken 2.52 den takviye yaptim eksi 2 oldugunda endeks 53 54 kapadi 59 danda satials firsayi verdi.
Bence bu tahta cok guclu.
Eregl.ile ayni fiyatta oldugunu hatirladikca dahada alasim geliyor.
Onemli olan rally yapmasi degil portfoyu korumasi.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün aldıklarımın yanına akşamdan biraz ADESE katmıştım, ufak tefek hareketler bekliyorum.
Sacro benim bahsettiğim kozaa geçen sene bunu ara ara kullandılar .
Eregl ve krdmd de oyun sağası dün ve önceki gün gibi düşün vurkaç yapılacak tahtalar neden derinlik ve oyuncu sayısı fazla
Bana göre şuanda bir tahta alma zamanı değil haftalıklar iyicene dibe oturması gerek böyle atraksiyondan sonra e önümüzde 50 günlük seçim zamanı var bu zaman tulum çıkarma zamanı ve psikoljisi ile oynama zamanı olacak borsada .
Gelelim senin ekgyo bu tahtaya girişlerin nedeni Kanal istanbul projesi ile ilgili maya tutarmı bakıcaz ( Ak parti kaybederse proje patlar ) .
Diğer bir konu kanal istanbul başlanırsa marmara bölgesindeki çimento şirketlerinin de primlenmesi olacaktır.
Yeterki 2 dergi 2 gazete de yazılsın çizilsin :)
2017 ne tahtaları teşvik alacak hikayesi ile uçurdular .
günaydın, hayırlı cumalar forum sakinleri,
sayın bulut1-53'ün ifade ettiklerine paralel olarak, endeks "dokunanı yakarım" modunda zayıf seyrediyor.
güçlü bir tepki yükselişi bile yapamıyor.
bu kapsamda, hafta sonuna malda girmek istemeyenler öğleden sonra endeksi yine kızartır mı göreceğiz (bu kapsamda güzel bilanço açıklayan yunsa da dahil tüm portföyüm nakite döndü.).
umarım yanılırım, bizi ters hareketle şaşırtırlar ve kağıtta olanların artık yüzü güler diyorum yine de.
Petkim 😑
ne yapmış öyle !?
1500 puan daha düşer Dolar 428 der orda bakılır
Hocam Petkim'de dip beklentiniz nedir yaklaşık olarak fiyat sevmiyorsunuz ama yine de sorayım.5 li rakamlar mi mesela.
2017 de bilançolarda oynamalar , teşvik hikayeleri , dergilere verilen demeçler, Tahtasına göre oyuncu çekmek için yapılan yorumlar derken tahtaların çoğu uçtu gitti.
Şimdide hem endeks hem tahtalarda yeni değerleme yapıyorlar.Yakalamışlar böyle havayıda istedikleri gibi dövüyorlar.:)
Bizde dayak yememek için zamanında türbüne çıktık şuanda sabırla bekliyoruz.