Hayýrlý olsun
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Hayýrlý olsun
teþekkürler sayýn krasavchik32, yunsa gayet güzel.
yarýn, bist'in bu olumsuz havasýna raðmen tavan yapar mý?
nasýl açar, nasýl seyreder, forum üstatlarýndan görüþ ve önerileri bekliyoruz.
Bilanço öncesi 12.45 olan fk 9.13 e düþtü. Pd/dd 2.83 den 2.69 a düþtü. Özkaynaklar artmýþ yine pozitif bilanço fakat ortam pek iyi deðil. Ýyi bilançolu kaðýtlar gün içi eksi olsa bile artý kapýyo. Ýnþ yunsada yarýndan itibaren ateþler
YUNSA için benim beklentim 5-6 milyon lira kârdý... Bana göre çok iyi bilanço... Ýnþallah artýk korku dolu günler sona ermiþ olur... Dmsas'ta yakýn kâr yazdý iki günde %28 yaptý yönü de yukarý... Ýnþallah yarun gýrtlak YUNSA olanlarýn mutlu günü olur... Yönü yukarý artýk... bulut üstadýn çizdiði yerden döndü ve önceki harekette ikiye katlanmýþ kaðýt... O kadar gider mi bilmem ama inþallah güzel yerlere yeni zirvelere gideriz...
Ytd...
Bilanço süper... Þirket geçen yýla göre þirket deðerini 73 milyon liradan 227 milyona çýkarmýþ... Yýllýklandýrýlmýþ kar 17 milyon zarardan 33 milyon kara dönmüþ...FAVÖK -5 milyondan +45 milyona... Güzel güzel...
En güzeli de þu... Sektör FK'sý 41 bizim kaç... Bu bile yeterli...
Son düzenleme : egelim; 03-05-2018 saat: 20:16.
Dibe vurmanýn en güzel tarafý ne biliyor musun?
Bundan sonra hep yukarý...
Anca bu olurbaskada istemezuk
![]()
2023 sonu Bist 8000?
Sn egelim sektör fk sýný bilmiyodum teþekkürler. Bilançodan sonra fk 9 lara düþtü 12.45 den. Bu bile bence en az yüzde 30 potansiyel oluþturdu bence. Ki sektör fk sýna of of[emoji4] bu karlýlýk devam ederse inþ sene sonu sermayesi olan 29 milyon en az kar gelir. Hayýrlýsý olur inþ
Yer Ýmleri