Ustadim bu sekil aciklamaniz benim dusuncelerimle ortusuyor zaten 😀😀
Printable View
buraya yazılmasa iyi olur aslında... Menderes'e bi teklif gelmişti Rusya kanalından ... sonraki süreçte ne oldu mesela ? geçmişte buna benzer siyasi ve ticari yakınlaşmaları ve sonrasında gelişen olayların bağlantısını kurabilirsin biraz araştırma ile... buraya yazılacak şeyler değil....
Fonlarin efendisi pangaci
Tcd icin tahmininiz nedir?
Altın fonları da ilginç.
Yarın için
Ziraat altın fonu -0,31
İş altın fonu +0,26
Yak -0,26_____
maydonozcu üstadın dengeli bir tablosu vardı altın ve hisse fonlar içeriyordu exceli kapattımı acaba.
Tta altın fonu 1.64 getiri verdi
altın fonlarının getirisine aldanmamak lazım son 6 aylık getirileri hisse yogunlarla kıyas kabul etmez
Ek 23882
Yaptırımlar loading...
O kira sertifikası olarak gördüğünüz şey örneğin hazinenin ihraç ettiği 6 ayda bir yüzde 1 kupon ödemeli altın borçlanması. Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Müjdeler olsun ACC + evet evet doğru +0,5 😋
MAC -0.286
Tcd Aferin sana lo 0.16 artı getirmiş
Dunku cokusten cikan iki fon var
Biri tcd biri fid
Ikisi de 1 aydir bas bas bagirdigim fonlar...hayrani ustadim goruyorsunuz degil mi?
Kus olup ucamasakta birseyler biliyoruz sanirim 😀😀😀😀
Nazar degmesin
Dedigim gibi tahminler bos is oturup indexe bakmakta bos
Bugun cokus gibi gozukuyor.gunaydin
SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bide iyi haber verya sabah sabah
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
geçen hafta 5.70 altına düşer mi diye beklerken bugün 5.90'ı da geçti.
üstadım senin yorum ve bilgi birikimin, her zaman değerlidir. tam bu noktada tcd'ye özel bir parantez açıp mustafa üstada sorduğum soruyu sana da sormak istiyorum: her ikiniz de tcd'nin eksi olduğunu söylediniz ki burada sorun yok. önemli olan bu eksiyi nasıl artıya çevirmiş olabilirler? bu konudaki düşüncelerinizi merak ettim. türev mi? altın faktörü mü? hangisi ağır basmış olabilir sizce?
Viop kan agliyor...degeri yazmayayim
Neden onlarda potansiyel fon yatırımcısı üstadım. Bir sene önce bizde PPF ile başladık fon yatırımına:) 90 milyarlık fon piyasasının hala 40 milyarlık kısmı PPF olsada PPF yatırımı yapan diğer fonlarada yöneltecektir:)
Üstadım tahmin yürüttüğümüz kısım 100 milyonluk kısmı fonun bugün 176 milyona yükselmiş TCD büyüklüğü 76 milyonluk kısımda şu olmuştur demek çok zor ayrıca 18 gün geçti tahmin yürüttüğümüz kısım üzerinden herşey mümkün olabilir.
Siki tutunun
Ortasi yok gibi
Bugun ya eksi 1 ya arti 1
nato müttefikimiz sayesinde dünyada eşi görülmemiş bir müttefiklik dayanışması sergileniyor. tarihte böyle bir örnek, sanırım yoktur. güya herhangibir saldırıda bizi koruyacak bir paktın üyesiyiz. başta Amerika olmak üzere içinde bulunduğumuz paktın çoğunluğu tarafından ambargolar ve baskılarla diz çöktürülmek isteniyoruz. Allah ömür verirse görürüz, türkiye er geç natodan çıkıp rusya ve çin ile nato benzeri bir pakt kuracaktır. İncirlik'in de rusya tarafından kullanılacağı günleri de yine Allah ömür verirse göreceğimizi düşünüyorum. çünkü kartlar açık açık dağıtılıyor. eskisi gibi gizli değil.
Eurobont iceren fonlar.doviz artisinda avantajlimidir.te3 mesela
SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O dolar 5.70 lere gelecek.nokta
cds'lerin yükselmemesi şartıyla evet. çünkü algılar bozulup cds'lere satış gelmeye başlarsa eurobont'lara da satış gelip faizleri de yükseleceğinden doların yükselişinden umduğunuz getiriyi kazanamayabilirsiniz. buradan gelecek getirinin bir kısmını yükselen faizler götürebilir. bu noktayı gözden kaçırmamanızda fayda var