Sayfa 865/1000 İlkİlk ... 365765815855863864865866867875915965 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 6,913 - 6,920 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Hamza__Sütbıyık Yazıyı Oku
    ne zaman ki rusya ile yakınlaşmışız başımız hep ağrımış... tarih öyle diyor...
    Dostumuz tarih okumusmu?

Alıntı Originally Posted by Hamza__Sütbıyık Yazıyı Oku
    ben altın fonu yerine gram altın tercih ediyorum , iş bankasından .... iş bankasında dövizde alış satış avantajlı değil fakat altın alım satım fiyatları makul... 9 adet altın fonu var , bunların tefasta portföy içeriklerine baktığımda kimisi % 90 üzeri kıymetli maden taşırken kimi fon da % 50 - 40 kıymetli maden taşıyor , kalan yüzdeleri de kira sertifikası devlet tahvili v.b. ne dağıtmış... Madem altına yatırım yapıyorum saf olanını alırım ister .999 olsun ister .995 yeter ki ne aldığımı bileyim... haaa altın düşerken , portföyünde kıymetli maden yüzdesi az olan bu altın fonları , portföylerindeki taşıdıkları diğer enstrümanlardan dolayı , altının düşüşünden daha mı az değer kaybetmiş geçmişte o süreçte ... onu da finnette falan grafik üzerinde açıp korelasyonlarına bakmalı gram altın ile...
    Altinin 2 yil ayni kaldigi donemler olmus...bu durumda paraniz enf karsisinda erir...
    Sabit yatirim hic bir zaman enf onune gecemez...al sat ile eldeki ana para cogaltilirsa kardan bahsedilebilir...ayni durum dolar icin gecerli

Tam hatirlamiyorum ama 6 yil dolar sabit kaldi
    6 yil sonra kriz olup dolar 2 katina ciksa ne olacak sanki bu kar midir?
    Alti yillik erime ne olacak?

Sanirim 2003 ile 2009 arasiydi

Alıntı Originally Posted by Hamza__Sütbıyık Yazıyı Oku
    ne zaman ki rusya ile yakınlaşmışız başımız hep ağrımış... tarih öyle diyor...
    Somut orneginizi alabilir miyim?

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Simdi felaket tellali ustadimiz gelir direk tte eksi bilmem kac yazar😠😠😠😠
     Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Vira bismillah
    Ilki benden gelsin
    Tte eksi 0.96
    Sırf siz yazasınız diye yazmadım.

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Bak ustadim
    Tamda dedigimle ortusuyor
    Bu yaptirim degil
    Aba altindan sopa gosterme
    Rusyadan uzak dur diyor
    Uzak mı duruyoruz ki üstad s400 ü aldık, Diyeceksiniz ki depo da...ne fark eder hala sizin deponuzda. Geri de veremezsin. Kısaca beklentiniz olan 5.74 çok zor.... bir cisim yaklaştığını hepimiz biliyoruz sadece bazıları kafasını kuma gömüyor tabi bazıları da pozisyon alıyor.

6. Son aylar gösterdi ki MB döviz kurunda çok etkili bir oyuncu.
    Döviz artacaksa da ancak izin verildiğ ölçüde artar.
    O yüzden kimse kontrolsüz bir artış beklemesin.

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Altinin 2 yil ayni kaldigi donemler olmus...bu durumda paraniz enf karsisinda erir...
    Sabit yatirim hic bir zaman enf onune gecemez...al sat ile eldeki ana para cogaltilirsa kardan bahsedilebilir...ayni durum dolar icin gecerli

Tam hatirlamiyorum ama 6 yil dolar sabit kaldi
    6 yil sonra kriz olup dolar 2 katina ciksa ne olacak sanki bu kar midir?
    Alti yillik erime ne olacak?

Sanirim 2003 ile 2009 arasiydi
    iyi de altını al tut yapmıyorum ki ... pasif yatırım o ... kafamda belli bir getiri yüzdesi ve vade olur , eğer çok iskontolu olduğunu düşünmüyorsam kademeli almaya başlarım iskonto varsa ilk atışta , sadece o yatırım için ayırdığım paranın yüzde 20 si ile alım yaparım pozisyon örmeye başlarım... o zamanki koşullar süreç değişebilir ... ama neticede altına yatırımım pasif bir yatırım hiç bir zaman olmaz... neticede al sat tabii
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık , rasyonel akla atılan imza. İnsanlığın ebedi mutluluğunun anahtarı olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaşasın !

Alıntı Originally Posted by paravarhuzurvar Yazıyı Oku
    Uzak mı duruyoruz ki üstad s400 ü aldık, Diyeceksiniz ki depo da...ne fark eder hala sizin deponuzda. Geri de veremezsin. Kısaca beklentiniz olan 5.74 çok zor.... bir cisim yaklaştığını hepimiz biliyoruz sadece bazıları kafasını kuma gömüyor tabi bazıları da pozisyon alıyor.
    Cisim yaklassa yaptirim karari sonrasi dolar 1 kurus degil 1 lira yukselirdi hocam

Sayfa 865/1000 İlkİlk ... 365765815855863864865866867875915965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •