Originally Posted by
hayrani
dviz almay sevmem ama sanrm kk kk te olsa altn fonu bulundurmay dnmem gerekecek.
ben altn fonu yerine gram altn tercih ediyorum , i bankasndan .... i bankasnda dvizde al sat avantajl deil fakat altn alm satm fiyatlar makul... 9 adet altn fonu var , bunlarn tefasta portfy ieriklerine baktmda kimisi % 90 zeri kymetli maden tarken kimi fon da % 50 - 40 kymetli maden tayor , kalan yzdeleri de kira sertifikas devlet tahvili v.b. ne datm... Madem altna yatrm yapyorum saf olann alrm ister .999 olsun ister .995 yeter ki ne aldm bileyim... haaa altn derken , portfynde kymetli maden yzdesi az olan bu altn fonlar , portfylerindeki tadklar dier enstrmanlardan dolay , altnn dnden daha m az deer kaybetmi gemite o srete ... onu da finnette falan grafik zerinde ap korelasyonlarna bakmal gram altn ile...
Samuraylarn pirin tarlalarndaki ay seramonilerinde , ay kaselerinin iine dalp , suikast iin vakit kollayan hain ninjalardk. Hamza Stbyk , rasyonel akla atlan imza. nsanln ebedi mutluluunun anahtar olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaasn !
Yer mleri