Bankalar nasıl olsa gitmiyo diyip short açan varsa , dahada kudurur bunlar gözleri dönmüş çetenin :)
Printable View
Bankalar nasıl olsa gitmiyo diyip short açan varsa , dahada kudurur bunlar gözleri dönmüş çetenin :)
Adam ASELS alıyor, uzun süre savaş vs olmaz bence.
Dayu adam uçağı uçamayan havayolunu alıyor kaç gündür. Aselsanı almış çok mu.?
bende şu an yaklaşık 1.000 tane yavru var...abartmıyorum sanırım 3-4 binde elden çıkarttığım var 10 gün kadar önce birisine verdim 500 tane...şu an elimde de var dediğim gibi 1.000 civarı bunları da son verdiğim kişi bekliyor az daha büyüyünce bunlarda gidecek...damızlık çok olunca yavruda çok oluyor...bende 20-25 dişi bir o kadarda erkek var damızlık...
hobi işte insanı dinlendiriyor...eğlenceli iş...
vaktiyle çok kanarya ürettim Belçika Malinuası...kanaryalara da bayılırım...
Gerçek şu ki alkollüyken araba kullanmayın deniyor, dün haber vardı adam maske takmış ama cihaza üflemiyor.
Gerçekçi olursak çoğunluk çok umursamıyor. Dün Psikolog Acar Baltaş bir sürü şey söyledi kaynadı gitti. Bilgi ile ilgili bir şey değil, psikoloji çok daha öte diyor. Alışkanlıklar, inançlar, deneyimler bilgiden daha baskın gibi.
karlar kuşa dönmüş...
JPMORGAN CHASE & CO'NUN 1. ÇEYREK HB KARI 0.78 DOLAR (BEKLENTİ: 1.84 DOLAR)
bu arada bu gece 02:56 istanbulda 4.1 şiddetinde deprem oldu.
karadenizde olmuş yani marmaranın kuzeyinde küçük bir hareket ama uğultu ( sese) neden olmuş.
haberiniz oldumu?
Akvaryum bende de var, gecen sene balığın biri kayboldu enteresan şekilde üç gün aradık bulamadık, diğer balıkların yediğini düşünüyorum. böyle bi sey olur mu
virüs tespit edilen 107 yaşında havahan karadeniz ist. eğiti. araş. hastanesinden taburcu oldu.
Işler güçleri üç kağıt her öğle arası 300.400sur
.korkut milleti stoplatmaya çalış 2 gibi normale çek bizde ezberledik ona gore poz aliyoruzbir de 2.30 300 hareketi var margincilere
JOHNSON & JOHNSON'UN 1. CEYREK DUZELTILMIS HB KARI 2.30 DOLAR (BEKLENTI: +2.01 DOLAR ONCEKI: +2.10 DOLAR)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Marabadan sercann abiye
Beni doyuracağım boğa danaları ayarla
Birazdan başlayacağız ona göre 😊
1 haftadır işlem yapmıyordum (ufak sağlık sorunları hastane filan...) ilk işlemde cort flat 400 puan aldık bakalım. 117.250 ye 1/10 cort yazıp iyi tradeler dileyelim...
haberin kaynağı bu.
https://tolgaozbek.com/haberler/hava...ta-baslayacak/
Caterpillari takip edin. DOW un babasi o dur.
Düğün yaparken kaç kişi gelir gelmez diye uzun uzun hesaplama yapılıyor ona göre rezervasyon hazırlıklar vs oluyor +-%10 da düşünülüyordur. Bu adam kesin söz verdi gelir, bu gelmez, şu aile 4 kişi katılır, şunlar belli olmaz vs.
TAVHL CEO su TV de açıkladı biz geri alım yapmayı açıkladığımızda bir çok yabancı yatırımcı aradı, şu ortamda en doğru hareketi yaptınız diye bizi tebrik etti dedi, zaten kendisi de daha önceden almıştı.
Operasyon yapacaklar kim gelir kim gelmez liste ellerinde vardır.
Sercan abi hazırmıyız abi
Eğlenmek için ???
Başlayalım mı artık et kesmeye hazır mı bana vereceğin etler
twitter'da karşıma çıktı, birisi güzel bir detay yakalamış.
bizim husband algoritmik işlem yapıyor galiba...
https://i.hizliresim.com/gOF6Vr.jpg
bu bilinen bir şey bunları yapanları savunanlara gıcık oluyorum. beyin yok yada menfaatleri ( bir parça kemik ) için savunuyorlar.
Ama sercan ABi böyle olmaz ki
Senin de bana demen gerek neah satarlar DİE
İddalaşma olacak ki ben zevk alacağım
Dün de aynı şeyi ettin hiç zevk alamadım
Sercan abi emniyet kemerlerini Tak lütfen
Merak etme sana dokunmayacağım
Ama senin birkaç boğanı d***** kuzunu
Panzerrr gibi ezeceğim
Mermi gibi deleceğim
😀😀😀😀😀
Türkiye Varlık Fonu'nun şirketlere yatırım yapması kolaylaştırılmış, ama detay vermedi BBHT.
Bende hayvan sevgisi cok ama köpeklerden genelde korkuyorum. Bi ara kuş besliyordum, sabah kahvaltıyı benle yapıyor kafama omzuma konuyor falan iyice arkadaş olduk, artık dışarıya cıkartıyorum kaçıyordu uçup geri geliyordu, bazan kargalar kovalardı. Bi gün yine birlikte dışarı çıktık omzumda, biraz uçtu döndü dolaştı ama geri gelmedi. Cok üzülmüştüm günlerce yolunu bekledim pencereyi hep acık bıraktım. gelmedi
şimdi bi tane kedim var, yeni yeni alışıyor.. oyun oynuyor benle
Nur içinde yatsın
Rahmetli ustam ütülemeyeceksin ütülürsen hep gider derdi
Ben öpemeyeceğim poza girmem
Girdiğim zaman da öpmeden çıkmam 😊
Ona göre oyna dün nasıl zevke geldiysek yine gelirik 😊
Sen alırlar diyeceksin Anadolu çocuğu Show edecek bu kadar basit 😀😀😀😀