Sanko yu kara treni bekler gibi bekliyorum hocam gunlerdirSM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sanko yu kara treni bekler gibi bekliyorum hocam gunlerdirSM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn Yerli patronun satışı dün itibariyle bitti. Dün 474 bin satış yaptı. Şu an itibariyle açıklık yüzde 10 oldu.
Düzeltme:
01/12/2020 - 01/12/2020 tarihinde SANKO PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT A.Ş. payları ile ilgili olarak 7,30 - 7,56 TL fiyat aralığından 0 TL
toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 478.770 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir.
Bu işlemle birlikte SANKO PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 01/12/2020 tarihi itibariyle %89,88
sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.
Hayırlı olsun o zaman hareket etme nedeni belli oldu.Bir süre daha bezdirme politikası izleyecektir.Tabi grup değişikliği için başvuru ve gelişmeleri takip etmekte fayda var.Halka açıklık oranı çok az hareket başladığı zaman istesende alamazsın sabırla beklemeye devam.YTD...
cemaş %100 bedelli kararı almış...
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
selamunaleykum cümleten iyi akşamlar
Aleyküm selam... hayırlı akşamlar..
Aleyküm selam usta.
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aleyküm selam hocam hayırlı akşamlar SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rheag ve pekgy için bir yorum varsa rica ederim.
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Iyi aksamlar celik hocam kafein icin yorumunu alabilirmiuim rica etsem...
Sn Çelik çomak
Tskb aylık kapanıştan sonra hatırlatın demiştiniz
Tşk
Üstad ATLAS durum nedir
Çelik hocam adesede kırılmamı oldu durumuna bakabilirmisiniz
Sanko ve ISDMR çelik hocam son durum ne
ziyaretci olupta özelden aylık hisse soran arkadaşlar bir zahmet üye olsunlar korkmasınlar para istemicem :):)
bu hisseler benim gözdelerim eğer sabırla beklersen mükafatını fazlasıyla alırsın düşerler ayılırlar bayılırlar ama orta ve uzun vadede ihya ederler şu anki sanko 7.70 üzeri fişek bağlasan durmaz modunda..ısdmr daha başlamadı ısınıyor anteraman yapıyor sadece sabır gerekiyor YTD
Merhabalar , sanko da hisse satışının bitmesi , hissenin pazar gurubunun değişmesi ve bir çok hikayeyi barındırması orta ve uzun vadede iyi olacağı beklentisi olarak görülebilir. Son saatte ki yükseliş ve direnç üstü kapatması çok olumlu...
Celik hocam Tborg takı hareket te son saatte geldi . Dolaşımdaki lot sayısının azlığı gibi ve yüksek karlılık ve yatırımlar nasıl bir hareket getirir . Buda direnç üstü kapatti ...
yarın için tursg.ozkgy.vakfn ..kumbara ıeyho takip edeceklerim YTD
Hayırlı akşamlar hocam hoşgeldiniz. ARDYZ İÇİN STOPUMUZ NE OLMALI. 34.00 YÜKSELEN KANALIN ALT DESTEĞİ GÖZÜKÜYOR DOĞRU MU?
BİDE OZKGY İÇİN BİR YORUM RİCA EDİYORUM. ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN DEĞERLİ GÜZEL İNSAN.
Hocam rica etsem bana da özelde aylık listenizi atar mısınız?
Hayırlı geceler, Algyo hakkında ne düşünüyorsunuz? Teşekkürler..
Üstad aylık listeyi bana da atar mısınız?... Ben de çalışayım ..