Sayfa 869/1043 İlkİlk ... 369769819859867868869870871879919969 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 6,945 - 6,952 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. ziyaretci olupta özelden aylık hisse soran arkadaşlar bir zahmet üye olsunlar korkmasınlar para istemicem

2.  Alıntı Originally Posted by Ferhatgocer Yazıyı Oku
    Sanko ve ISDMR çelik hocam son durum ne
    bu hisseler benim gözdelerim eğer sabırla beklersen mükafatını fazlasıyla alırsın düşerler ayılırlar bayılırlar ama orta ve uzun vadede ihya ederler şu anki sanko 7.70 üzeri fişek bağlasan durmaz modunda..ısdmr daha başlamadı ısınıyor anteraman yapıyor sadece sabır gerekiyor YTD

3. Merhabalar , sanko da hisse satışının bitmesi , hissenin pazar gurubunun değişmesi ve bir çok hikayeyi barındırması orta ve uzun vadede iyi olacağı beklentisi olarak görülebilir. Son saatte ki yükseliş ve direnç üstü kapatması çok olumlu...

4. Celik hocam Tborg takı hareket te son saatte geldi . Dolaşımdaki lot sayısının azlığı gibi ve yüksek karlılık ve yatırımlar nasıl bir hareket getirir . Buda direnç üstü kapatti ...

5. yarın için tursg.ozkgy.vakfn ..kumbara ıeyho takip edeceklerim YTD

6. Hayırlı akşamlar hocam hoşgeldiniz. ARDYZ İÇİN STOPUMUZ NE OLMALI. 34.00 YÜKSELEN KANALIN ALT DESTEĞİ GÖZÜKÜYOR DOĞRU MU?
    BİDE OZKGY İÇİN BİR YORUM RİCA EDİYORUM. ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN DEĞERLİ GÜZEL İNSAN.

7. Hocam rica etsem bana da özelde aylık listenizi atar mısınız?

8.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    celik hocam tborg takı hareket te son saatte geldi . Dolaşımdaki lot sayısının azlığı gibi ve yüksek karlılık ve yatırımlar nasıl bir hareket getirir . Buda direnç üstü kapatti ...
    yine en dış kulvardan sprint atmış 18.90 önemli üzeri kapanışlar yeni zirve kapısını açar

Sayfa 869/1043 İlkİlk ... 369769819859867868869870871879919969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •