He çırpınıyor can çekişiyor puhahahahahaha
Printable View
He çırpınıyor can çekişiyor puhahahahahaha
Evet, esas sorun KESİNLİK İFADE EDEN HEDEF VERME sorunu.
Pozumu açıkça yazarım çünkü fasulyeden pozu izleyenin aklına şaşarım. Son durum aşağıda, kime ne faydası olacaksa. Emirlerim de aşağıda. Hem de sığ piyasa, isteyen anında çizebilir. Çizmekte gecikmezler merak etmesinler çünkü hepsi İKG cinsinden.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...566db60834.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...870a59ddb1.jpg
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şubat vadeye garan short devam, ayrıca yine subat vade 1717'den endeks de bi short salladık hayırlısı ile.. Allah yardımcımız olsun..
bankalar biraz nazlı olur. onuda siz çekin kolundan götürün yukarı. belkide ben satmayı göze alacak kadar gözdenmi düştüm diye küsmüşlerdir.. hadi biraz gönlünü alın onlar yola gelirler:)
hacı bak 2.1 $ direncinde takılıyor bekliyor bu çizgiyi herkes görüyor atomu parçalamıyorsunuz.. buradan bi geçerse hızlı olur makas birden açılır evi arabayı bırakırsınız..
karambole işlemde... diğeride mümkün... geçemezse yani.. karambole varınızı yoğunuzu basmayın 50 kontrat 1 trilyon pozisyon ediyor aklınızı alırlar...
geçemezsede alırlar takılır sürünür.. ihtimaller bunlar aklınızı paranızı bu mecrada yalandan bitirmeyin işinize bakın..
ne kadar beklemesemde vıop 1735 bugun tepe ıdarelı kullanım sart ayıgıller.bugun u 100 1549 uzerı dıs mıhraklar yağ kacırıyorken.
Hehehehe :) Şunu sakın unutmayın, bu bir oyun! Misal Poker, satranç gibi oyunlarda siz sadece kendi oyununuza değil, çoğunlukla rakibe odaklanmalısınız. Zirve zigzagları dönemine girdik bence... Bir iki çalkala, kolay paraya alıştır, biraz da bezdir... Sonra hoop. ) Hadi bu iyiliğimi unutmayın...
yine bi bir kaç sene gidip sobe diye döner:)
Kardeş ben kimsenin arkasından konuşmam iki aydır ilk defa bu foruma bugün girdim ben bunları koç abeyin yüzene herdefa söyledim burdakilerde bilir !!siz istiyorsanız kendi üstünüzede alabilirsiniz !!şimdi hala yok 10 yıldır gece gündüz bilmem ne çalışıyomuş komik oluyorsun bunları söylersen bende 15 yıldır burda onun yazıları gözüme çarpmıştır onca tirend olmuştur hepsindede terse yorumlar yapmıştır ben onada saygı duyarım fakat iddalı bir uslupla bu yorumları yapan birisi için yok onları bunları çalışıyor demenize hiç saygı duyamayacam.burda eğer iddalı yorumlarda bulunan kim varsa ama kim varsa hepsi sallamacıdır saygılar
XU100 endeks'i haftalık dolar bazlı - (eksi) de.
Sebebi doların artışından kaynaklı.
Bu da daha yolumuz var demektir.
Henüz 1,5 $ lık bir artık dirence dokunabilir.
KOC abuk subuk hedefler verir, arada da bu isler belli olmaz deyip ters manyel yapar...bak verdiğin hedefler burada deyip önüne koydugun zaman da ama bak şunu da demiştim der... hiç masum bi insan olduğunu düşünmüyorum... hayatı yalan dolan.
Bu arada U30 da 1715 üzeri serbest bölge.
Yine U30 da aşağıda 1661, 1628 ve 1550 var.
https://i.hizliresim.com/2IAEeM.png
https://i.hizliresim.com/1a8EZZ.png
XU100 Endeks Getirisinin Gerisinde Kalmış Negatif Getirili Hisseler; ne dersiniz yatırım yapılma zamanı gelmiş mi?
https://i.hizliresim.com/tBY0h1.png
Sayın KOÇ a burada çok yazıp çok tepki alıyorsun. bu kadar çok yazacaksan kendine topik aç diyen benim. oda kendine güvendi ve açtı. Buraya yalnız ona sataşmaya gelen sen,o topiği de gidip sataştın. bence bir talebiyle KOÇa topik açan MEDVİG sana da bir güzellik yapabilir.
Ağlamak yok baştan anlaşalım
endekste yukarı fazla alanı kalmamış gibi, yine de pala bilir ne yapılacağını ...
önemli mi bilemedim; Citibank'ın Türkiye toplantısı bugün ve yarın (11-12 Ocak) gerçekleşecek.
Goldman Sachs ekonomistleri, Euro Bölgesi ekonomisi için kısa vadeli görünümün, artan Covid-19 vakalarına ve yeni ulusal sınırlamalara bağlı olarak zorlu olmaya devam ettiğine işaret etti.
Abi bozulma değilde zamansallık onun sebebi. Şu an haftalık grafiği günlüğe çevirirsen yaklaşık olarak Cuma günü oluşacak günlük barın değerini verir trend çizgisi. Saatliğe çevirirsen daha da bozulmuş gibi görürsün fark artar. Ama dediğim gibi zamansallıktan dolayı.
Bosgurd dayı niee şortluyon habire😃 yahu long olsan gün içi düştüğü yerden paraya para demicen😊 inat ediyon izliyorum bu endex düzeltmesiz gidiyore bakalım nereye kadar
Yani 3 bin 5 bin pin bar mı gelir diyorsun?
Milleti batırmadan satarlar mı sizce.
Çuvala doldurmuşlar milleti.
Biz de çuvala tek tek atmaya çalışıyoruz ama hala yavaş gidiyor.
Emirler taaa yukarda para kıymetli.
Yakınlarda not haberi falan var mı? Pin bar yapacak haber lazım.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Gülerken kimse gülüşünüzü durdurmaya çalışmazken, ağlarken herkes ağlamayı bırakmanız için uğraşır.
Halbuki ağlamak, bastırılmış duygu ve gerginliklerin azalmasını sağlar. Ki bu da aslında stres, depresyon ve ruh sağlığını iyileştirmek için yardımcı olabilir.
KOZAL a takılıp,kalmalıymışız..
119,15 LONG iyi yerdi...
Hiç unutmam bu kozal 2016 hemen başinda 8 küsürdü abi abime daniştım ne buna yatirım yapıp beklesem ya asya bank gibi el koyarlarsa kapanırsa dedi dedigim şu olmuştu hiç altin yumurtlayan tavuk kesilirmi 😊 sonuç ortada