Sayfa 867/1001 İlkİlk ... 367767817857865866867868869877917967 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,929 - 6,936 arası.

Konu: Viop - XXIX

1. ne kadar beklemesemde vıop 1735 bugun tepe ıdarelı kullanım sart ayıgıller.bugun u 100 1549 uzerı dıs mıhraklar yağ kacırıyorken.

2. Hehehehe Şunu sakın unutmayın, bu bir oyun! Misal Poker, satranç gibi oyunlarda siz sadece kendi oyununuza değil, çoğunlukla rakibe odaklanmalısınız. Zirve zigzagları dönemine girdik bence... Bir iki çalkala, kolay paraya alıştır, biraz da bezdir... Sonra hoop. ) Hadi bu iyiliğimi unutmayın...

3.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    günaydın gençler koç hocam ceza almış geçmiş olsun...bana göre forumun en şanssız adamlarından bir tanesidir...adam ne yazsa terse gidior piyasa...aynı ben...şaka bi yana iyi niyetli bir arkadaş ama burda çok iddialı yazmamk lazım galiba..hatta ben dahil çoğu kişi buraya poz yazınca sankı takip ediyorlarmış gibi terste kalıoruz...Berat gibi diyorum ki allah sonumuzu hayr etsin
    Ben yazılarını gayet faydalı buluyordum. Ters indikatör olarak çok faydasını gördüm. Umarım yakın zamanda sahalara döner ve yorumlarını paylaşır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    bankalar biraz nazlı olur. onuda siz çekin kolundan götürün yukarı. belkide ben satmayı göze alacak kadar gözdenmi düştüm diye küsmüşlerdir.. hadi biraz gönlünü alın onlar yola gelirler
    yeni gelin gibiler.hem de 12 aydır.

herif baktı olmuyor; ''fazla naz, aşık usandırır'' dedi,onları kendi haline bıraktı.

yine bi bir kaç sene gidip sobe diye döner
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    yeni gelin gibiler.hem de 12 aydır.

herif baktı olmuyor; fazla naz, aşık usandırır dedi,onları kendi haline bıraktı.
    herife kalırsanız kara güne kalırsınız tutun kolundan tavlayın biraz. yola gelir diyorum
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

7.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    1) KOÇ ceza aldı ve gitti. Sanırım cezası da uzun süreli çünkü hisse net yönetimine karşı ağır ifadeler kullandı. Her neyse, şu an burada yok ve yazdıklarınızı cevap veremez. Bu durumda arkadan yazmak ayıptır.
    2) Yaklaşık 8-10 yıldır tanırım ve gece gündüz değişik sistem ve indikatör yazmaya çalıştığı da bilirim. Bazı indikatörleri gerçekten iyidir ve bunu yazmak yancılık değildir, insanları bu nedenle yancı olarak yaftalamak ayıptır.
    3) Ben (kendisi ile çok farklı dünya görüşüne sahip olmama rağmen, bazı konularda yazdıklarına medeni ölçülerde ciddi muhalefet etsem de) Sn ABKA'nın sistemini çok uzun süredir bana göre en iyi sistem olarak yazarım. Ayrıca analizleri ve grafikleri çok iyi olarak tanımladığım 4-5 arkadaş daha vardır, bir kaç gün önce yazdım. Bu Sn ABKA'nın ve bu 4-5 arkadaşın yancısı olduğum anlamına gelmez.
    4) Bana göre KOÇ'un hatası, göstergelerin her periyoddaki durumlarına bakmadan tek bir periyoddaki durumu ile gelecek hakkında (kesinlik ifade eden cümleler ile) yorumlamasıdır ki bu konuda bu yorumlarına katılmadığımı defalarca kendisine yazdım, kırmadan, üzmeden.
    Son olarak, "destekleyen birileri" gibi ortaya konuşmadan, bu kişileri yancılıkla yaftalamadan, açıkça kimi hedeflediğinizi yazmanız daha doğru daha dürüst bir davranış olur.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Kardeş ben kimsenin arkasından konuşmam iki aydır ilk defa bu foruma bugün girdim ben bunları koç abeyin yüzene herdefa söyledim burdakilerde bilir !!siz istiyorsanız kendi üstünüzede alabilirsiniz !!şimdi hala yok 10 yıldır gece gündüz bilmem ne çalışıyomuş komik oluyorsun bunları söylersen bende 15 yıldır burda onun yazıları gözüme çarpmıştır onca tirend olmuştur hepsindede terse yorumlar yapmıştır ben onada saygı duyarım fakat iddalı bir uslupla bu yorumları yapan birisi için yok onları bunları çalışıyor demenize hiç saygı duyamayacam.burda eğer iddalı yorumlarda bulunan kim varsa ama kim varsa hepsi sallamacıdır saygılar

8. XU100 endeks'i haftalık dolar bazlı - (eksi) de.
    Sebebi doların artışından kaynaklı.
    Bu da daha yolumuz var demektir.
    Henüz 1,5 $ lık bir artık dirence dokunabilir.

Sayfa 867/1001 İlkİlk ... 367767817857865866867868869877917967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •