Paylaştığınız linkleri açamıyorum, sorun bende sanırım. Telefondan bakmanın bir yolu varmı? Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Paylaştığınız linkleri açamıyorum, sorun bende sanırım. Telefondan bakmanın bir yolu varmı? Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortam zaten sıkıntılı , lütfen yazdıklarımıza biraz dikkat edelim , spekülatif paylaşımlar yapmayalım ..
Millet sokağa inse, müdahale olsa ... buradan nasıl bir kazanç elde etmeyi düşünüyorlar ?..şuan asgari ücret 200eur altında, bu ortamda vatan millet sakarya edebiyatı zor ... marjinal gruplarla başlar, orta kesimlerde de katılım oluşursa...
Bi şey yok, sıradan her gün olan şey...benzine zam bekleniyormuş.
https://twitter.com/HaberReport/stat...1075page%3D866
Ben bir duble daha koyayım bari, memleketin ... kondu zaten.
1979, 1986, 1994, 2001, 2008 Boyuna memleketin ... kondu.
Biri İmf nin ortodoks politikasının uygulanabileceğinden bahsetmiş , kur önce yukarı çekilecek sonra cari açık düşecek kur bir yerde sabitlenecek ve sonra herkes kendi işine bakacak öylemi ! Şaka her halde yada imf nin uyguladığı ortodoks politikalardan bi haberiz. Bakın imf nin ortodoks politikası şöyle olur , şu andaki gibi Tl ciddi devalüe edilir, ardından ciddi bir faiz atışı yapılır elinde Dolar olanlar Dolarlarını bozar Tl ye geçer , Tl hızla en tepe noktadan ciddi aşağı gelir halk 1 sene gibi fakirlik çeker sonra işler yavaştan yoluna girer. Oysa takunya kafalar faiz haram söylemi ile imf programını tek taraflı uygulamaya kalkarlarsa işin sonu çok kötü olur, son sürat giden aracın otoyolda lastiği patladığında ne olursa bizim halimizde o olur.
Iyi akşamlar beyler. Bir şey danışmak istiyorum.yarin bir miktar param gelecek.daha sonra parca parca 1 sene içinde gelecek parlarım var.simdi diğer paralarım gelene kadar bu yarın gelecek paranın erimemesi için ne yapmam gerek. Bu fiyatlardan fiziki dolar almakmı yoksa eurobond mu .yoksa olan oldu artık deyip tl mevduat mi
CDS : 495 düzeyine gelmiş
gün içinde golara müdahale gelldi bence ama yeterrli gelmedi.20 l, rakamlara hızla gelicez gibi...iktidar da bunu bilinçli ve kontrol edebilir şartlarda yapmak istiyor...biste bu ortamda alıcı gelmesi ve artıda kaptması oyunun diğer parçası:)) normalde satış görmesi lazımdı....
pek umudum yok ama , çalışır mı ki :)
https://i.hizliresim.com/jyhqh4e.png
Bak yanlış anlaşılmasın tavsiye falan degil ben yapmam dediğim şeyi söylüyorum. Tl de kalma da ne yaparsan yap , illa döviz olmayabilir ama Tl de kalmak hele %15 keriz faizi ile paranı mevduatta tutmak ben yemiyorum reyiz sen benim paralarımı milletin anasını sinkaf edeceklerini ayan beyan itiraf eden 5 line yedir demektir güzel kardeşim.
İçimizde imamhatipli varsa hatamı düzeltsin. Peygamberimiz bir hadisinde '' ey müslümanlar, işlerinizi mübarek cuma günü hallediniz ki hayır görünüz '' demiş. Atalarımız da ( Kemal Sunal ) çarşamba çarşafa dolaşır, perşembe perişanlık demiş. O halde el mecbur Cuma günü hayırlı gün diyeceğiz ve işimizi göreceğiz. Yatırım ve sevişme tavsiyesi değildir.
sn. bigmaster , grafik çalışmanız varsa paylaşırmısınız ?
Bir sonraki başlığı agnostik birisi açsın bence .
24 Ocak kararlarında başbakanlıkta paltoylan çalışıyordu insanlar, koskoca Türkiye Cumhuriyeti orayı ısıtamadığından değil, aldıkları kararları ne kadar önemsedikleri için.
Calisir. Ama istemeleri lazim gelir.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Faiz isteyen kafirler ! Reyiziniz ! ne dedi ? Kurandan alıntı yaparak faiz haramdır ben milletimi bu haramdan kurtaracam ! dedi. Sizde hala haram yiyecem deyip Tl mi faize mi yatırayım diyorsanız diyecek bir şey bulamıyorum. Dip not; %19 faiz haramda %15 faiz yada ne biliyim %12 ye düşürmek istedikleri faiz helal mi ? Hadin bakim ATEİSTLER ! buna da cevap versin.:drunk:
Tahvil faizi aylık da tobo kırdı.
https://i.hizliresim.com/9wrsfha.png
G.tünüze girsin, o yağ kuyruğu tüp kuyruğu, hemen hepinizin evi var ondan yetiyor maaşınız ve o yıllara şükredin AMK hödükleri...
:) faiz mi arttı ? birinin ayak mı kaydı ?
sadece 2018 sapmasına değdik kâr satışı geldi..
faiz hala eksi, para saçmaya devam, enflasyon katlar 1 aya, merkezde banane dedi...
zamlar sırada...
mesela kaça düşüyoruz.. 12 11 10 9 ?
düşürüp kalan tl hesapları mı kurataracaklar ? 65%+ dth
Ben illallah denilen kuyruk görmedim, oldu mu oldu ama bir şekilde bilhassa Demirel halletti.
iphone stoklari heryerde kaldirildi.
kahrolsun bir takim dis mihraklar.
Kurun bu hızla artmasi.!!!!
Tüm ticari vadeleri kısaltır.!!!
Hemde paranın devir hızını arttırır.!!!!
Her yol hiperenflasyona gider..!!!
Hiperenflasyon demek halkın iyice fakirleşmesi demektir.!!
Alım gücü düşen halkın.!!
Üretimin kafadan düşmesine.!!
İşsizligin artmasına.!!
Sosyal patlamaların ,boşanmalar ve diğer sosyal olayların.!!
Kontrolsüz Artmasına neden olur.!!
Vergi gelirleri düşerken.!!
Bütçedeki kara delik iyice büyür.!!
Zamlar vergiler yağmur gibi yağar.!!
Bu Kısır döngü çok tehlikelidir.!!!
Zengin ve fakir arasında makas iyice açılır.!!
Ekonominin motorları stoop eder.!!
Her şey karaborsaya düşer.!!
Kendime masallar.!!:oleyo:
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.!!
Dün dolar alan eli yanar diyenler vardı .
Pek yanmadı bugün yarın yanar mı acaba
Ya perşembe ya da cuma