Sayfa 868/1002 İlkİlk ... 368768818858866867868869870878918968 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 6,937 - 6,944 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

CDS : 495 düzeyine gelmiş

2. gün içinde golara müdahale gelldi bence ama yeterrli gelmedi.20 l, rakamlara hızla gelicez gibi...iktidar da bunu bilinçli ve kontrol edebilir şartlarda yapmak istiyor...biste bu ortamda alıcı gelmesi ve artıda kaptması oyunun diğer parçası) normalde satış görmesi lazımdı....

3. pek umudum yok ama , çalışır mı ki

Alıntı Originally Posted by harpi Yazıyı Oku
    gün içinde golara müdahale gelldi bence ama yeterrli gelmedi.20 l, rakamlara hızla gelicez gibi...iktidar da bunu bilinçli ve kontrol edebilir şartlarda yapmak istiyor...biste bu ortamda alıcı gelmesi ve artıda kaptması oyunun diğer parçası) normalde satış görmesi lazımdı....
    2001 devülasyonda borsa dolarla aynı yönde hareket ediyordu ki 11 eylül saldırısı oldu işler terse döndü....Diye hatırlıyorum...

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    CDS : 495 düzeyine gelmiş
    Fed faizleri artırmaya hele bir başlasın.!!
    Esas bomba o zaman patlayacak.!!
    Stagflasyon tüm hızıyla otobanda.!!
    Kendime masallar.!!
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    pek umudum yok ama , çalışır mı ki
    Keşke de.. tersi daha muhtemel..
    sabahın köründe hangi yöne çekecekler ozaman belli olur.

Alıntı Originally Posted by cemsoy35 Yazıyı Oku
    Iyi akşamlar beyler. Bir şey danışmak istiyorum.yarin bir miktar param gelecek.daha sonra parca parca 1 sene içinde gelecek parlarım var.simdi diğer paralarım gelene kadar bu yarın gelecek paranın erimemesi için ne yapmam gerek. Bu fiyatlardan fiziki dolar almakmı yoksa eurobond mu .yoksa olan oldu artık deyip tl mevduat mi
    Bak yanlış anlaşılmasın tavsiye falan degil ben yapmam dediğim şeyi söylüyorum. Tl de kalma da ne yaparsan yap , illa döviz olmayabilir ama Tl de kalmak hele %15 keriz faizi ile paranı mevduatta tutmak ben yemiyorum reyiz sen benim paralarımı milletin anasını sinkaf edeceklerini ayan beyan itiraf eden 5 line yedir demektir güzel kardeşim.

8. İçimizde imamhatipli varsa hatamı düzeltsin. Peygamberimiz bir hadisinde '' ey müslümanlar, işlerinizi mübarek cuma günü hallediniz ki hayır görünüz '' demiş. Atalarımız da ( Kemal Sunal ) çarşamba çarşafa dolaşır, perşembe perişanlık demiş. O halde el mecbur Cuma günü hayırlı gün diyeceğiz ve işimizi göreceğiz. Yatırım ve sevişme tavsiyesi değildir.

Sayfa 868/1002 İlkİlk ... 368768818858866867868869870878918968 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •