KK siyaset konusunda RTE nin yanında bir hiç kalır.
Mansur Yavaş'ı çok beğensemde o da RTE nin karşısında aday olarak etkisiz kalır. Siyaset tarzı olarak RTE yi yenebilecek tek kişi bence İmamoğlu. Onu da aday yapmaz KK kesinlikle.
Printable View
:he::he:
Garantiyi 18 altına indirenler dün 22 üstüne çıkarttı,bugün sancılı 21 altı ve üstü oyalanıyor,bakmışsınız tabanda yapmış tavanda,çünkü borsada cebi döviz dolu deli çok:notr:
Adamın eline yine malzeme verdi aynen dokunulmazlık gibi başladı anayasa değişikliği hak,hukuk,adalet özgürlük demeye,acaba hangi özgürlükten bahsediyor TC yıkma özgürlüğündenmi Atatürkün vatan haini yapma özgürlüğündenmi,adam ABD'nin elamanı ve devamlı ABD besliyor yık şu ülkenin rejimini diyor oda yaranmak için gereğini yapmaya çalışıyor,kılıçdaroğlu sanane onun dolduruşuna geliyorsun,zten bir masa kurmuşsunuz ,içlerinde yok,yok hepsi şaibeli vatana millete hayrı dokunmayanlar hepsinin geçmişini biliyoruz valla kızıyorum,genç olsaydım bu ortamda tam siyasete atılma zamanıymış:seyt:
Benim soyumda Çepni soyundan Oğuzların savaşçı korkusuz öncü birliği,bütün savaşlarda galip geldik,vakfı kebir ile ordu arasını mesken edindik şehrimize düşman ayağı bastırmadık 2 gönüllü alayı ile kurtuluş savaşında destan yazdık T:C kurulmasındada ön saftaydık,geçmiş böyle olur:he:
Amaç ile
Araç ı anlayamamış bir sol cenah var hala o tarafa ılımlı bakıyor.
Kılıçtaroğlu da aynı
Ecevit te aynını yaptı.
Baykal da aynını yaptı.
Şimdi gelecek,deva ve saadet başkanlarının maşası oldu.
Bedevi Deve hikayesi yakında solcuları ülkeden kovarlar.
ORTADOĞUNUN MODEL ÜLKESİYDİK GUYA:one:
Al Monitor: İranlılar, Türkiye’de laikliğin gerilemesinden endişeli
İran’da 22 yaşındaki Mahsa Amini’nin başörtüsünü düzgün takmadığı gerekçesiyle gözaltına alındıktan sonra hayatını kaybetmesi ülkede yeni bir protesto dalgasını tetikledi. ABD merkezli Al Monitor sitesinin haberine göre, özgürlük ve laiklik arayışındaki birçok İranlı ise, yıllardır güvenlik sığınak olarak gördükleri Türkiye'deki gidişattan endişeli. Yazıda, Türkiye’deki Mahsa Amini protestolarının Atatürk heykeli önünde düzenlenmesinin bir tesadüf olmadığı vurgulandı.
https://www.sozcu.com.tr/2022/dunya/...iseli-7400921/
Üstad Ankara'lı değilsiniz o kesin de gece hayatı ile ilgili de çok yanlış yorumlarda bulunmuşsunuz.
Sizin için bir puba gidip canlı müzik dinleyip 3-4 bira içmek gece alemi olurken başkaları için aynı pub'dan çıktıktan sonra esas gece alemi başlıyor. Ulus dediğiniz bölge düşük gelir seviyesine hitap eden pubların, meyhanelerin ve pavyonların olduğu bir yer. Çayyolu ise gelir seviyesi Ankara'nın en yüksek kesiminin oturduğu bölge. Bu olayda müzisyenin en ufak bir suçu yok. Etki tepki çalışır. Olmayacak bir şarkı, bilinmeyen bir şarkı, zamansız bir şarkı istenir müzisyen çalmaz, konu kapanır. Kimse müzisyene niye çalmadın diye soramaz. Sorsa bile küfür ve şiddet içeren bir cevap almadığ müddetçe tepki veremez.
Burada üç kişinin de en ağır cezayı sırf topluma mesaj vermek için alması gerekir.
Adam kurnaz,siyasal islamın mimarı,siyasal islam kimin eseri ABD,amaç ne ?ortadoğuyu tekeline almak,en büyük sorunda Türkiye,diğer ülkelerin içine etti,adamlar sadece Türkleri tekeline tam alamadı,atadığı eş bobdan bu işin bitmesini istiyor,adamda anayasa diyor,gece gündüz durmuyor rejimi nasıl değiştiririm diye,vücudu çürümüş ama beyin zehir gibi,çünkü çalışan beyin yaşlanmaz nöronları devamlı aktif kalır,nöronların besi gıdası beyini durmadan çalıştırmaktır,yani beyin devamlı aktif olacak,örneğin Havkins,ama her ömrün bir sonu vardır ve vücutta isyan eder mefta olursun...anayasanın ilk 3 maddesini değiştiren direkt idamlan yargılanacak,bunu bildiğinden devamlı oltaya yem koyup ortaya atıyor,başarırmı ?,çok zor,çünkü pusuda bekleyen gizli güçleri harekete geçirir,oda biliyor bunu,nasıl olsa dünyalığım diyor,çünkü inat insanı mezara götürür:he:
70 yıllarında çay yolu vs' mi vardı,5 para etmez yerlerdi,ulusta eğlence ne idüğü belirsizlerin yeridir,bizim zamanımızda yenişehir-kızılay ve çankaya arası iyi mekan sayılırdı,oran sitesi daha yeni kuruluyordu,ayrancı dikmen tarafını mok götürüyordu,dere ıslah olduktan sonra oralar değerlendi,çankayada bile gece kondular vardı vs,eskişehir yolu güzargahı meskun mahal bir yerdi,o zaman paramızda vardı hiç arsa,daire almadım,öyle olsaydı rahmetli dedeme Atatürk kızılay tarlasından yer vermiş almamış bağış yapmış,giresunluların bölgesi yani osmanağanın bölgesi papazın bağıydı botanik içinde,o zamandan bu zamana ne olmuş ankara,üstelik ilk konutlaşmayı bizim bakanlık yani imar iskan başlatmıştı sincanda,ben sevmedim 10 sene kaldığım halde,ama şu son yazınıza katılıyorum en ağır ceza verilmesi bakımından,ama bu iktidar zamanında çok zor,çünkü o mevkilere bizim zamanımızda gelmek çok zordu:he:
Erdoğan, MHP lideri Bahçeli ile bugün saat 16:00’da bir araya gelecek
Bir şey yazayım gideyim.
Müzik yasağı kaçta başlıyor ?
Adamlar belli ki torpilli. Sabıkası olan insanı devlet memuru yaparlar mı?
İş oraya varır.Hesap mekan sahibine çıkar.
Komedyen Şahan Gökbakar da, 'başörtüsü' tartışmasına dahil oldu. Resmi sosyal medya hesabından eleştiride bulunan Gökbakar, "Enflasyon yüzde 187, gençler işsiz, liyakatsizlik tavan, eğitim ve adalet bitik, yolsuzluk gani. Pardon böldüm siz devam edin buyurun, başörtüsü diyordunuz" ifadelerini kullandı.
Gökbakar, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Türkiye'nin bulunduğu güncel sosyoekonomik durumda, 'başörtüsünün' tartışmaya açılmasına sert çıktı.
Ünlü komedyen, Twitter'da yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
"Dostlar bu arada, özür dileyerek bir araya gireyim; enflasyon yüzde 187, açlık sınırı 7 bin 500 TL, dolar 18.55, sığınmacılar 10M+, gençler işsiz, liyakatsizlik tavan, eğitim ve adalet bitik, insan hakları zorda, yolsuzluk gani. Pardon böldüm siz devam edin buyrun, başörtüsü diyordunuz..."
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/s...uz-584490h.htm
Gitmeden bir şey daha yazayım TRT sporda kızlarımızın Kanada ile maçı başladı.
Sn. refaba, Ankara'nın kronolojisini yamışsınız. Ancak, benim yazdıklarıma karşı fikirlerinizi belirtir bir üslup ile. Ben, sizin yazdıklarınıza katılıyorum. 1975'ten beri Ankra'da yaşıyorum. Evet; çayyolu, ümitköy, yaşamkent yoktu, çukurambar bataklıktı, yıldız - birlik gecekondu doluydu. Ancak, şehirler (sizin de anladığım kadarıyla profesyonel hayatınızı sürdürdüğünüz alan bu) batıya doğru genişliyor, inove oluyor ve değerleniyor.
Kamuoyu önünde gelişecek bir dava olacak. Hukuk kırıntıları biraz kaldıysa en ağır üst sınırdan ceza verilecektir.
İktidar ekonomik bunalımı gündemden düşürmek için her yola başvuruyor,bunada kılıçdaroğlu dolaylı yoldan pot kırarak arka çıkıyor,ne bu be,böyle ülkemi yönetilir,ülke elden gidiyor sizler nelerden bahsediyorsunuz,iktidar ülkenin içine etmiş yandaş destekçileriylen neden bahsediyorsunuz:seyt:
2-0 oldu.GİDEMEDİM :)
Ebrar 3-kanada 0
Ekrem İmamoğlu : Nöroekonomi, heterodoks yaklaşım, epistemolojik kopuş vs bu imzayı atın Sayın Bakan.
Ataşehir Göztepe Metrosu için kredi bulduk ama Hazine ve Maliye Bakanı aylardır imzayı atmıyor. İstanbul'un kalbine kocaman Finans Merkezi yapılıyor ama metrosu yok.
ZARAR, ZİYAN, YAZIK, GÜNAH
Üffff.. Suud enerji bakanı yalan haberden reuters muhabirini haşlıyor...
Cidden bravo..:bravo: Accayip bir değişim...
G7 propaganda bürosu kuduruyordur....
Bir katakulli gidiyor,bakalım bunun sonu neye varacak,kaybedeceklerini bile,bile herşeyi yokuşa sürüyorlar,bu işin sonunda yargılanmak var bunu biliyorlarmı acaba,ülkeden kaçmakta çare değil onlar için,68 yaşındayım menderesin asılışında 7 yaşındaydım,o asılmayı hak etmişti,hala bazıları onun devrini övüyor,ama ülkeyi ABD'ye teslim ettiklerini konuşmuyor,yani o zamandan son 20 sene önceye kadar hiç böyle şey görmedim,bütün hizmetler ülke içindir,onayla güzel şeyleride yine size yazılsın hizmet.
özellikle beyaz yakalılara okutmak gerekir..
Müzik bitmiş zaten. Program bitti başka şarkı söyleyeneyiz demişler. Şarkı isteği bu yüzden kabul edilmemiş. Ankarada müzikli program biter insanlar oturmaya devam eder bşr süre sonrada servşs sona erer.yemesini içmesini sürdürürler. Kapanış genelde 02 saatlerinde olur adamlar mekan kapanana ve insanlar çıkana kadar beklemiş
:whistling: