Hadi CB seçim tahmini yapalım. Rte aday karşındakini görmeden %60-%40 diyorum
Printable View
Hadi CB seçim tahmini yapalım. Rte aday karşındakini görmeden %60-%40 diyorum
Ehliyet sorununu yeniden gündeme taşıyan Yalım, “1 milyon kişi ehliyetini Türkiye'de kaptırmıştır. Bunu Ulaştırma Bakanlığı bütçesinde Bütçe Komisyonunda da dile getirmiştim, tekrar bunu gündem dışında gündeme getiriyorum. Ölümlü kazalar haricinde olan vatandaşlarımıza, her ne sebepten olursa olsun en azından bir sefere mahsus ehliyet affını muhakkak getirmemiz gerekiyor. Mersin Milletvekili MHP'li arkadaşımız da bunu gündeme getirdi, aynı şekilde destekliyor. Kesinlikle, tekrar bunun altını çizerek istiyoruz, 1 milyon vatandaşımız adına ehliyet affını talep ediyoruz.” dedi.
https://yenisoluk.com/chp-li-yalim-e...meclise-tasidi
aynen affedin de ölümlü kazaya karışsınlar, umarım zarar görenler afta emeği geçenlerin ailesi olur.
Ben reyis kazanamaz diyorum , 6 li masa insan üstü bir salaklık yapmazsa tabii , mesela kimsenin adını hiç duymadığı tekmelettin insanoğlu gibi birini bulmazlarsa .
Ekmek için Ekmeleddin zamanindamiydi
çok ilginç bir yorum duydum tv 24 denen ibb kanalında Halil Berktay , şöyle demişti Abdullah Gül adaylıktan çekildi muhalefetin kazanma şansı kalmadı diye .Hala aklıma gelir arasira bu manipülatif bir yorum mu yoksa doğru olabilir mi diye , Abdullah Gül u de zerre sevmem .Ama bazen siyaset bizim dusuncemize göre islemiyor. Şimdi kim aday olacak göreceğiz belki de 3 aday çıkmalı ilk turda kimse kazanamayınca 2. turda en yuksek alan muhalifle reyis kozlarını paylaşmalı bu daha iyi gibi , bilemedim.
Son dakika haberi... Seçim tarihi için 14 Mayıs ı işaret eden AKP li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dan yeni bir açıklama geldi. Erdoğan, Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile 60 gün önceden bu işin ilanını yapar diyor. 60 gün sonra Yüksek Seçim Kurulu, bu kronolojik yapıyı çalıştırır. Ne zaman ilan etti, örneğin 10 Mart ta. Ondan sonra 60 gün çalışmaya başlar. 60 gün ne zaman bitiyorsa seçim günüdür. dedi.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...Slider%20Haber
%30'luk emekli zammi ile yaristan koptular, dagildilar.
Artik ne yaparlarsa yapsinlar.
Meral abla aday olsaydı bi şansları olurdu .diger adaylar icin kartondan resmini koysalar ilk turda reis alir.
Yazlık saraya 13 milyon, içme suyuna bin TL ödenek
2023 yılı yatırım programı Resmi Gazete’de yayımlandı. Muğla’nın Marmaris ilçesindeki Cumhurbaşkanlığı Yazlık Sarayı’na 13 milyon ödenek ayrılırken, Muğla’daki çok sayıda projeye ve özellikle içme suyu projelerine sembolik olarak biner lira ayrılmasına CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin tepki göstererek sert açıklama yaptı.
https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...denek-7562967/
meral ablan ilk önce kendi genel başkan yardımcısından fırça yememeyi, masaya yumruk vurmayı öğrensin
ondan sonra gelip ülke yönetsin, sonra ay ay taşikardim tuttu beni acele hastaneye götürün demesin
kendi altındaki adamdan bile fırça yiyen birisi bence kaymakamlık bile yapamaz, tam kasaba siyasetçisi..
https://pbs.twimg.com/media/Fm7PqwdWAAQIHVk.jpg
:whistling:
Benim Cumhurbaşkanı adayım Selçuk TEPELİ.
Bizim burada 31 yada 69 ile başlamayan rakamlar geçersizdir. Özellikle Karadenizliler başkan rahatsız oluyor böyle durumda.
meral abla bir önceki seçimde abdullah güle karşı çıktı kendi aday oldu
ne oldu, partisinin aldığı oyu bile alamadı, erdoğan'ın ekmeğine yağ sürdü
gül sol cenaha antipatik gelebilir lakin o seçimde kafa kafaya yarışabilecek aday oydu
erdoğan'dan daha muhafazakar denir doğrudur ama kılıçdaroğlu'nun düşüncesi orada doğruydu..
Yukarıda bulmuşlar 679 doğru
Bu saatten sonra Cumhurbaşkanı kim olursa olsun Eşeğin sırtındaki yük azalmayacak , iyice artacaktır. O nedenle eşek sahibini ısırabilir, tepebilir. Fazla yük ( istihap haddi ) her zaman dingili kırar.
Ben altılı masanın seçim kazanmak istediğine inanmıyorum. Bu tavırlarına da saygı duyuyorum. Altın tepside hayatlarını - geleceklerini nasıl sundularsa yine aynı tayfa uğraşsın geri alsın. Yani sofrayı kim kurduysa onlar kaldırsın. Eski Türkiye dedikleri eski Türkler uyandı artık. Öyle vatan, millet, asker, savaş, şehit, gazi vb. değerleri her yerde boşa harcarsan alışkanlık yapar. Duyarsızlaştırırsın . Evinin rızkını meyhanede yiyen babaya Anadolu da iyi bakmazlar.
Bunlarin goturdugunun yaninda rizkini meyhanede yiyen baba'nin yedigi cerez bile degil.
Her emeklinin cebinden maasin %70 ini caldilar.
Adama %30 zam verdiler, aclik sinirinin da altinda kaldi.
Insanin agirina giden, utanmadan emeklimizi enflasyona ezdirmedik soylemleri.
Bu emekli soygunu 20 yillik bir proje.
Hicbiri de demiyor ki, ya fiyatlar ortada, nasil gecinecek bu adam.
O yuzden %30 luk zamdan sonra coktuler, artik bunlari kimse kurtaramaz.
Bu arabin gonderdigi, gonderecegi para kacma planlarina yetmez.
Aralarinda, ya gec bile kaldik dediklerine eminim.
Birilerinin seçim gecesi yurt dışına çıkmaması için baska birileri bi$iler düşünüyor mudur acaba?
Mazbatayı alıp değişiklikleri yapıncaya kadar hepsi elini kolunu sallayarak gider. Hiç bir güç bir şey yapamaz seçimden sonra iş işten geçer kaçan kaçar. Sonrasını kurtarirsak kâr. Bunlar kimilerin görevden alınması kimlere dava açılması gibi konuları komiteler kurarak önceden planlanmış olduğunu düşünüyorum.
Bence bu ülkede devri sabık olmaz neden mi ? Halk pek bilmez ama muhalefetteki insanlar tv de ne kadar ters yapsalarda iktidar her zaman muhalefetin şahsi sorunlarını çözer yani arsasına imar , yeğenini ise koyma şu bu paslaşmalar olur , biz onları kan düşmanı zannetsek de böyledir 1,2 kişinin bu islere karışmaması fark etmez diye düşünüyorum . Yani K.K. yapmamış yememiş , Davidson yememisse bile fark etmez yaninda hic ummadığı kişiler akrabaları su bu yemiş çıkar evinde baskı görür .Davidson sallamış beni , akrabalarımi araştırın varsa alıp hazineye irat kaydedin diye . Çok inandım.
Tabii keşke böyle olmasa ama sistem böyle çalışır .
Belki gaz alma babından bi şeyler olur , ülkede en büyük el koyma isi Cem Uzan a yapıldı ama o ve ailesi zaten kaybettiklerinin kaç katını soymuşlardı , adamlar motorola ile , sabancı ile aydın doğanla kanlı bıçaklı olduklari halde sifirlanmadilar yine lüks yaşayıp burada ki faaliyetlerini finanse edebiliyorlar . Tansu ve Mesut da aklandı ,Mesut ile ilgili mavi akım dahil pek çok hikaye var amma K.K. onun cenazesine iştirak etti bu bile sistemi anlatır .
Coinler su gibi akıyor.
Ben mal gibi bakıyorum.
Kan ve gözyaşı sona erdi.
Misal BTC/USD 23.000 düzeyinde. En geç aysonuna 30.000’i bulur.
Alır mıyım?
Asla almam.
100 Ceza puanını doldurmuş sürücünün, ehliyeti geri filan verilmez.
Kılıçdaroğlunun alevi oluşu, Anadoludan bilhassa tutucu şehirlerde oy filan getirmez.
Şöyle söyleyeyim bazıları 2 şık olsa alevi ve ermeni, ermeniye oy verir aleviye yine vermez.
Haaa... Benim için inancı hiç farketmez.
Hiç kimse de söylemiyor cebindeki rahatlığı.
İyilikte yaramıyor millete.
431 milyarlık feragat: Hükümetin yaptığı vergi indirimleri vatandaşın cebini rahatlattı
https://www.yenisafak.com/ekonomi/43...tlatti-4501339