Sayfa 867/993 İlkİlk ... 367767817857865866867868869877917967 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 6,929 - 6,936 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Ehliyet sorununu yeniden gündeme taşıyan Yalım, “1 milyon kişi ehliyetini Türkiye'de kaptırmıştır. Bunu Ulaştırma Bakanlığı bütçesinde Bütçe Komisyonunda da dile getirmiştim, tekrar bunu gündem dışında gündeme getiriyorum. Ölümlü kazalar haricinde olan vatandaşlarımıza, her ne sebepten olursa olsun en azından bir sefere mahsus ehliyet affını muhakkak getirmemiz gerekiyor. Mersin Milletvekili MHP'li arkadaşımız da bunu gündeme getirdi, aynı şekilde destekliyor. Kesinlikle, tekrar bunun altını çizerek istiyoruz, 1 milyon vatandaşımız adına ehliyet affını talep ediyoruz.†dedi.

https://yenisoluk.com/chp-li-yalim-e...meclise-tasidi

aynen affedin de ölümlü kazaya karışsınlar, umarım zarar görenler afta emeği geçenlerin ailesi olur.
    %80 i alkolden yada 100 ceza puanından kaptırmıştır. En tehlikeli şöförler. Kesinlikle böyle bi af olmamalı
    bir halt olacağı yok.

Meral abla aday olsaydı bi şansları olurdu .diger adaylar icin kartondan resmini koysalar ilk turda reis alir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Yazlık saraya 13 milyon, içme suyuna bin TL ödenek

2023 yılı yatırım programı Resmi Gazete’de yayımlandı. Muğla’nın Marmaris ilçesindeki Cumhurbaşkanlığı Yazlık Sarayı’na 13 milyon ödenek ayrılırken, Muğla’daki çok sayıda projeye ve özellikle içme suyu projelerine sembolik olarak biner lira ayrılmasına CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin tepki göstererek sert açıklama yaptı.

https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...denek-7562967/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Meral abla aday olsaydı bi şansları olurdu .diger adaylar icin kartondan resmini koysalar ilk turda reis alir.
    meral ablan ilk önce kendi genel başkan yardımcısından fırça yememeyi, masaya yumruk vurmayı öğrensin
    ondan sonra gelip ülke yönetsin, sonra ay ay taşikardim tuttu beni acele hastaneye götürün demesin
    kendi altındaki adamdan bile fırça yiyen birisi bence kaymakamlık bile yapamaz, tam kasaba siyasetçisi..

5. Post

Son düzenleme : 3520; 20-01-2023 saat: 18:59.
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Meral abla aday olsaydı bi şansları olmazdı...

Eğer KK aday olursa walla bence CB alınır...KK adaylığı ile CHP tarafı 40 puan getirir , diğer kalan kısmınıda Meral Ablamız ve diğerleri getirsin...

7. Benim Cumhurbaşkanı adayım Selçuk TEPELİ.

8.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Ben reyis kazanamaz diyorum , 6 li masa insan üstü bir salaklık yapmazsa tabii , mesela kimsenin adını hiç duymadığı tekmelettin insanoğlu gibi birini bulmazlarsa .

Ekmek için Ekmeleddin zamanindamiydi
    çok ilginç bir yorum duydum tv 24 denen ibb kanalında Halil Berktay , şöyle demişti Abdullah Gül adaylıktan çekildi muhalefetin kazanma şansı kalmadı diye .Hala aklıma gelir arasira bu manipülatif bir yorum mu yoksa doğru olabilir mi diye , Abdullah Gül u de zerre sevmem .Ama bazen siyaset bizim dusuncemize göre islemiyor. Şimdi kim aday olacak göreceğiz belki de 3 aday çıkmalı ilk turda kimse kazanamayınca 2. turda en yuksek alan muhalifle reyis kozlarını paylaşmalı bu daha iyi gibi , bilemedim.
    İlk turda almak lazım ikinci tura kalirsa ve seçilirse PKK HDP destekledi olur.

Sayfa 867/993 İlkİlk ... 367767817857865866867868869877917967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •