Sn.Usta yorumlariniz icin cok tesekkurler.
Yalniz yatirim yapmak yapmak ve kront ile dusunce gelistirmek bu kadar zor olmamali.
Siz ciddi bir birikimle yazmissiniz masallah. Forumda bu konuda ciddi potansiyeli olan insanlar var.
Benim kisaca soylemek istedigim su.
A hissesi vardi. 0 ( sifir ) yabanciyla 5 liradan 38 liraya gitti. Yani silmisim yabanciyi. Yabanciya cok takiyoruz.Olmazsa olmuyor ama olmadimi da oluyor.
Hisseyi ne diye aliyoruz Potansiyel var diye. Amac 100 bin yatirip 100 lira almak mi yoksa 10 bin yatirip 100 bin almak mi?
Burada su onemli, 100 Milyar dolarlik bir piyasada 2Milyar dolarlik bir pay icinde %1 pay alma hedefi var.
ilk 5 hedef.
Yapma potansiyeli var mi? Var.
Zor mu? Cok zor.
İmkan var mi? Reklam ve pazarlama satis destegi var.
Potansiyel alici var
Kendini kanitlamis mi. Evet
Referans guclu mu. Evet
Rakip kim ? Cyberark gibi devasa bir sirket.
Amerika pazarin girdik mi? Girdik
Simdi ben dusununce diyorum ki? Zor olmasina ragmen %1 almasin %0.5 pazar payi alsin bu bile devasa paralar ediyor.Bu lafin bilancolara girisini bir dusunun.
Onu gectim , organik veya inorganik bag..
Ya rakip bir sirket " Oglum siz bizim isimize tas koymayin gelin beraber calisalim" veya " ucuz fiyata sizi tercih edecek piyasalarda sizin urunu kullanalim" ortak calisalim derse?
Ben bunlara bakiyorum.Ha vadesi az olanlara, psikolojisi goturmeyenlere, kalbi olanlara, sinirli olanlara cok zor bir surec.
Ama bekleyebilene sabirli olana , bende olmadi cocuguma birakimcilara buyuk potansiyel
Ytd.
ASUS_X00QD cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.