Yeni bir oyuncu girmiş yanılmıyorsam.Ya da eski oyuncu piyasaya çıkıyor. Vakıf karşı bacak degilse gedik teki gerzek bırakacak gibi.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yeni bir oyuncu girmiş yanılmıyorsam.Ya da eski oyuncu piyasaya çıkıyor. Vakıf karşı bacak degilse gedik teki gerzek bırakacak gibi.
Brüt gelmiş. Kısır seanslara devam
bir miktar satmıştım. hiç bir hisse ye güvenilmez, aşık olunmaz. yarın tabandan alıcıyım. öbür gün taban olursa gene alırız.
bu işler böyle. haa tavan olur veya taban olmaz eldekiyle devam ederiz. bu işler böyle demişmiydim.
koskoca eregli' nin 38 lerden fiyatlandığı borsanın be ta aq.
gozunuz aydin dip oldu.
#turgg* VBTS kapsamında şirket paylarına 30 Kasım’a kadar brüt takas tedbiri getirilirken, açığa satış ve kredili işlem yasağı da 30 Kasım’a kadar uzatıldı.
Sent from my iPhone using Tapatalk
brüt gelip böyle olacağı belliydi. niye beni suçluyorsunuz anlamadım. daha evvelki başka hisselerdeki tecrübelerine göre hareket ettim.
dün bir arkadaş tamamen çıktığını yazmıştı. bu da bir tecrübedir. bakınız marshl 6xx den macera 1xxx de son buldu, iki gündür taban. buradaki yatırımcılarda bir tecrübe edindiler. olay bu.
bugün tabanın bir kaç tık üstünden az miktar geri aldım bu arada.
Dayanamadım tekrar aldım😉👍
Aynen bilinen hareketler devam.. hep haber öncesi brütte sokarlardı.. bu sefer brütte toplamaya çalışıyorlar .. sanırım iş ciddiye bindi.. hayırlısı bakalım… daha çok uzun bir yolumuz var hedefe.
kınacılar sus pus. ha bende lot kaybettim ama maliyeti düşürdüm. bu saatten sonra alayınızın... şaka be.
bu saatten sonra beklicez.
maksadini asan bir ifade olmus. Sn tarlaci burdaki en eski yatirimcilardandir. eminim sizden daha cok lotu vardir. hep beraber bu hissenin yukselmesinden sevinc duyariz. tabiki isteyen alir satar, kimse karisamaz. insallah surecin sonuna geldigimiz bu zamanlarda hakettigi fiyata gelir.
hocam yanlış anlaşılma olmuş. benim kimseye bir terbiyesizliğim olmaz. ikinci olarak niyetim ben çok iyiyim falan demek değil.
benim almamla yükselmez satmamla düşmez bu kağıt. iyi olsam bu kağıtta birbuçuk yıl beklemem zaten.diğer bir çok kağıt altıya yediye katladı. ayrıca buradaki yüzde 90 kişinin benden fazla lotu vardır. prensip olarak hiçbir kağıda yüklü girmem.(yıllar evvel yüklü girdiğim kağıt yüksek bedelli açıklamıştı, saçıma ilk ak o akşam düştü). hepinizi seviyorum. iyi akşamlar.
sn. ayan09, ekim başından beri dersek vakıf tek başına 120-150b lot arası mal çekti. ortalaması 550lerde. bu kurum tek değildir sanmıyorum. yanında deniz ak vs olabilir. karşı tarafta ise satışta gediği gördük ağırlıklı. bu mallar gerçekten mi satıldı yoksa değiş tokuş mu yapıldı ona aklım ermez malesef.
görünen, yeni bir oyuncumuz var. mandıracı arkadaşımız ağustos eylülde 60-70b lot mal çekmişti, aslında ona sormak lazım o daha sıkı bir araştırma içerisindedir :) bizim lotlarımız çalı dibinde saklanmaya müsait olduğundan tahtayı izliyoruz sadece.
Gazmanbaba bir ses versen iyi olacak zira merak ettirdin kendini. Anliyorum ekiple beraber cok yogunsunuz; al-sat'lar, tahtayi yonetmeler vs. zaman aliyor ama buradayim de yeter :)...
Çok teşekkürler,
Kim almış kim satmış şu ana kadar çok önemli değildi brnim için ama merak ettiğim. İmar sürecini bilen duyan bir grup mu alıyor onu anlamaya çalışmak.. imarı gelirse bu fiyatların ne kadar ucuz olduğunu konuşacak çoğu yatırımcı.. şu anda sadece spekler at koşturuyor olabilir yıllardır olduğu gibi.
04-09-2023, 15:51#6791ACA42 ACA42 şu an forumda
Kıdemli Üye
Duhul
Feb 2017
Gönderi
549
Küçük bir miktar aldık, bakalım ugurlu gelecek miyim. K.Y.T.D.
Baya baya ugurlu gelmişim.
Hayırlı olsun ... Ben bitirdim bugün zor oldu. 150/200 milyon dolar arası olur diyordum sağolsun buralara getirdi. Eritmek zor oldu ama yine kazandırdı sağolsun.
Sizlere bol kazanclar ortaklar
Teşekkürler Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla şimdi bakıyordum. Orada başka filmler de çıkarabilirler tirsmiyor değilim. [emoji16][emoji16][emoji16].
Yalnız iki üç ay borsadan uzaklasacagim. Yoruldum. Telefonda takip etmekten gözlerim bozuldu. Dinlenecegim bıkkınlık geldi. Bir de borsada düzeltme bekliyorum. Kağıtlardan cikiyorum. Cumaya bitiririm herhalde. Bu sene de bereketli geçti. Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
elli yüz lot al sat yapalım dedik. ne nankörlüğümüz kaldı ne gözümüz aydın oldu.
satıp kaçan manda yoğurtlarına hayırlı olsunlar havada uçuşuyor. biz buradayız ama.
burasıda bozmuş demekki. çete oluşumu var burada anlaşıldı.
Valla çete varsa ben yokum içinde. Ben açık yaparim, aldığım belli, hangi kurumlardan aldığım da bellidir yazmisimdir da geriye doğru okursanız... Zamanında yüzde beş yapalım dedim bir arkadaş harici giren olmadı. Ben on bin lot yetere gittim adamlar tepeme tepeme bocalama yaptılar durup dururken yüzdelik oldum. Yapacak birşey yok. Tepeleme yapanlara tepeleme yaptım. Oyun kuranlar belliydi, oyunu oynadık.
Finalde kağıt bence pahalı değil, ederi dediğim yerlerde alan alıyor satan satıyor. Ne kimseye al dedim ne sat dedim. Bantı belli. Kaçma olayı değil. Gocunacak bir durum yok kendi adıma. Cevaplamazdim ama manda yoğurt falan hoş olmadığı için yazdım Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ekleme yapayjm. Ben bu kağıda defalarca girdim, çıktım.. 27 lerden beri alırım satarım. Belki 5 bin olur o zaman da girerim çıkarım. Öyle bir hedefim bağım yok.
bizde açık yazarak yaptık. sattık alttan aldık dedik. ama sizi övenler, bana kına falan gönderdiler. neyse en iyisi 3000-5000 olacak demek. o zaman benden iyisi olmaz.
Speklerin savaşı var gibi… tahtada çarpışıyorlar, ya da mal topluyorlar ben net anlamadım.
Her ne kadar şirket, gönderdiği KAP haberinde daha yapılacak bürokratik çok iş var dese de, ben imar ile ilgili sürecin kısa sürede biteceği kanaatindeyim.
Şöyleki; şu an işleyen süreç 18.madde uygulaması ve parselasyon planlarının onaylanması süreci. Yani burada belediye alandaki hak sahiplerinin ham haldeki kadastral parsellerini düzenli-nizamlı imarlı parseller haline getiriyor, yapılan işlemle parsellerde oluşan değer artışı karşılığı da park, meydan gibi kamu için gerekli kullanımları oluşturmak için düzenlemeye giren parsellerden %40 oranında kamu adına terk alıyor.
Bu uygulamanın bizi ilgilendiren kısmı ise, belediye yaptığı 18 uygulaması sonrası kanunen parsellerin bulunduğu yeri, ada ve parselini değiştirme hakkına sahip. Yani kadastral bir parsel, 18. Madde uygulaması sonrası 18 yapılan sınır içerisinde kalmak şartıyla farklı bir ada_parsel numarasıyla farklı bir yere taşınabiliyor.
Diğer taraftan 1/1000 lik alt bölge planların plan notlarında, farklı alt bölgelerdeki parsellerin imar haklarının diğer alt bölgelere transfer edilebileceği yönünde ibare vardı.
Eldeki bu mevzuat bilgileriyle şirketin KAP haberini yorumladığımızda benim tahminim; yapılan 18.madde uygulaması ile şirketin az bir parseli bulunan s10 alt bölgesindeki imar hakkı, parsellerinin daha çok olduğu S9 alt bölgesine transfer edildi ve böylece şirketin parselleri tek alt bölgede yani İBB ye gönderilen S9 alt bölgesinde toplandı.
Dosya onaylanmak için İBB Meclisine değil İBB Encümenine girecek. Buda zaman açısından bizim için avantaj çünkü Meclis ayda bir kez toplanırken encümen her hafta toplanıyor. Yani bir ay içinde dört kez dosyanın görüşülme ihtimali var.
Bu sayede şahsi kanaatim, imar sürecinin şirketin sandığından çok daha hızlı biteceği yönündedir.
Bu yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi olmayıp, eldeki veriler sonucu yaptığım bir analizdir sadece.
Tüm hissedaşlara esenlikler dilerim.
Burda yazan olmayinca telegram da ki grupda coluk cocukla zaman geciriyoruz ;) herkes bir sey ekliyor abartiyor ...
Merhaba arkadaşlar. TURGG’yi ben 8-10 yıldır beklentisi olan ama hala gerçekleşmemiş potansiyelli bi hisse olarak biliyorum.
Keşke burda tüm süreci, daha önce olanları, gerçekleşenleri, gerçekleşmeyenleri, kronolojik olarak detaylı bir şekilde yazan bi arkadaşımız olsa, bu özet üzerinden beklentiler konuşulsa, kağıdın geleceği tartışılsa ne güzel olur.
Hem belki biraz moraller yerine gelir.