Mayis son işlem günü son dk kadar satabilirsiniz.. süre uzun bayağı.
Printable View
ooooo ortalık senlenmıs.....buyuk bır hareketın baslangıcı olabılecek 2 hafta var......adamın nefesını keser bu arenalar
Lambert abi nerdesin ?
bıg short yön belırsız amma 20 bıng puan var....ya bugun basladı.....ya da bu feyk bız 10 alsak yeter acele etmemek gerek bı yönu gorelım...
Lambent.. 82-74 ne oldu vaz mı geçtin..
turizm bakanının otelleri sırf açılsın diye vakalar düşüyor corona geçiyor algısı çok kötü patlayabilir.
dışarısı ana baba günü normal zamanlarda bile bu kalabalık olmuyordu, sonumuz hayırolsun
shortçular silindir gibi ezilip geçtiler mi? yanlış..
yani hem teşhis yannış hemde kullanılan terminoloji..eğer poz açan amatör değilse amacı para kazanmaktır.. ve sadece short / long düzleminden bakmaz.. silindir gibi ezilip geçenler vardır ama onlar nasıl poz açılacağını bilmeyenler olabilir..belki de çok tedirginsin şu anda acaba büyük laf mı söyledik diye..
diğer yandan.. açılan pozlara baktım.. yakın vadede 50 bin civarı poz kapanmış.. haziran vadede 67 bin civarı yeni poz açılmış.. bunların hepsi küçük yatırımcı olmadığına göre profesyoneller oyuna devam demiş..bir sonraki vadede poz açmaya devam etmişler kapattıklarından daha fazla.. long ve short..eşit sayıda..
endeks pozlarını açarken bunu destekleyici alternatif enstrümanlarda (endekse etki eden hisseler) poz açarak gerçek pozlarının net long veya short olmasını sağlıyorlar..her kurumun stratejisi farklıdır ancak piyasada halen long/short pozlar açılmaya devam ediyor.. kısaca oyun devam ediyor..
Hiç düzeltme gelmiyo abi , benim gibi bir oyuncu bile 97500 de trenden indi , yok böyle bir borsa dünyada çok şanslı insanlarız ölene kadar para sıkıntısı hiç çekmeyeceğiz...
piyasa oyuncuları endeks 80 bin de olsa 180 binde olsa long ve short poz açmaya devam edecekler..net bir realite.. ama destekleyici enstrümanlar ile gerçek renklerini işlemlerine yansıtacaklar.. sadece tabelada gördüğün endeks rakamı çok fazla şey ifade etmez.. önemli olan para kazanmak için açtıkları genelde spread tarzı işlemler para yazıyor mu..
ayrıca.. hep söylenir.. keşke düşse de alsak veya keşke çıksa da shortlasak..evet standart vatandaş için yuksekler ve dipler daha önemli poz açmak için.. ama profesyoneller için "relative value".. o nedenle her yerden short veya long poz açabilirler..
Brentle wtı makası kapattı
Artık trump güçsüz dolarda istemez bence
Du bakalım fed ne yumurtlayacak
Bende böyle düşünüyorum %50 bist 30'a girmiştim %50 de gldtr var elimde şu anda
Bist 30 dan arclk, kchol, garan yüklü var elimde bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
2008 krizinden sonra arclk ve kchol 2 senede 5 - 6 katına çıkmış uzun vade beklemeyi düşünüyorum...
saatlıkler yıne 118 ustunde kalamadı.....117.500 kırarsa 117 ister.....bu arada gecen rallıdekı cop kagıtlar atakta.....baba kagıtlar zırvenın dusugunde......
BBHT de kredi kartı harcamalarından yola çıkarak hangi sektörlerde genişleme ve daralma var gösterdiler.
İnternete alış verişi ve market dışında yükselen pek yok.
Havacılık, konaklama ve yeme içme darbe yemiş.
https://i.hizliresim.com/VOmrI4.jpg
Xu100 e bak
Xu30 bak spot
Vadeliye bak olacak iş değil arkadeş 😊
Ohaaaaa yine 101 bin
Mangal için etler gelmeye başlıyor usul usul 💓🥩🐻🐻🐻🐻
82 binde dipten hisse alıp hala üzerinde yatan var mı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yükseliş yeterince güçlü değil, mazotu az geldi herhalde :)
bugün yarın 99000 civarına gevşeyebilir.
Fıstık gibi tavan olacak kağıt yakaladim A1CAPUTAL ve Info yüzünden az kar ile verdim ******** tavandan beş kademe basıyor
%8 alacağım var bu kanı bozuk a1caputal den
Bu TOBO ve OBO içün çok kavga ettim. En son stonhand vardı onunla tartışmıştık.Her yerde tobo-obo olmaz. Ciddi formasyonlar bunlar. Uzun vadeli trend dönüş formasyonları. Obo için eğilimin zirve, tobo için ise dip fiyatları civarları olması gerekir. Oluşumu haftalar, aylar alan formasyonlar. Kısa periyotlardakiler benzeşler. Ki burada fiyat dip seviyede değil zaten. Birçok obo tobo benzeri bar hareketi bulunur bakılınca zaten. Mühim olan trend bitişlerinde olması ve doğal olarak trendin tepe ve dip fiyatlamalarında oluşması.
endeks gelmiş 82 den 102 ye, ha bugün düşecek ha yarın düşecek. bak düştü gördünüz mü diye diye nereye geldik.... Sizi dinleyenler battı gitti. Buradan 99500 e düşse nolcek.... komiksiniz....
Tokat yedikçe, daha da istiyorsunuz... :) :) :)
Herkez o tobo yu görse zaten herkez para kazanır , borsa kitaplarda okuduklarınıza göre çalışmıyor , okuduğunuz kitaplarda argoritmik veya tek elden dönen bıst yazıyormu , bu yüzden oyun içinde , oyun içinde formasyon , oyun içinde yukarı aşağı hareket mevcut.O gun o goy goy yaptığınız tobo nun devamında , bir formasyon daha çizildi şimdi onu işliyor.
Sonuç olarak herkez çizgi çizer artık programların içinde önemli olan grafı yakalamak.
kolay gelsin.
http://flashresim.com/upload/MTVlYTZjNWYzMzUxNDc.png[/url]
100.100 -99.500 destek bölgeleri bu formasyonda 103.500-104.000 ler