Sayfa 873/985 İlkİlk ... 373773823863871872873874875883923973 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 6,977 - 6,984 arası.

Konu: Viop - XVII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Donsuz dolaşırsa o zaman sakat işte

bi süre malak gibi bekleyelim bari, enazından bu vade bitsin, üç gün kaldı şunun şurasında uzl. 118bin üstü olursa yaşadık
    Sen bana güven

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    897
     Alıntı Originally Posted by blackburn Yazıyı Oku
    turizm bakanının otelleri sırf açılsın diye vakalar düşüyor corona geçiyor algısı çok kötü patlayabilir.
    dışarısı ana baba günü normal zamanlarda bile bu kalabalık olmuyordu, sonumuz hayırolsun
    Millet virus olayi bitti algisina kapildi gibi. Fena patlayabilir, dikkatli olmak lazim.

3.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Hiç düzeltme gelmiyo abi , benim gibi bir oyuncu bile 97500 de trenden indi , yok böyle bir borsa dünyada çok şanslı insanlarız ölene kadar para sıkıntısı hiç çekmeyeceğiz...
    kardeş hangi endekse bakıyorsun acaba ne rallisi kafan mı güzel
    tüm baba kağıtlar düştüğü yerde kalmış durumda
    twiter da mal pazarlayanların çöp kağıtları gidiyor

Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    her zaman bir cevap olacak... bu değişmez bir kural
    piyasa oyuncuları endeks 80 bin de olsa 180 binde olsa long ve short poz açmaya devam edecekler..net bir realite.. ama destekleyici enstrümanlar ile gerçek renklerini işlemlerine yansıtacaklar.. sadece tabelada gördüğün endeks rakamı çok fazla şey ifade etmez.. önemli olan para kazanmak için açtıkları genelde spread tarzı işlemler para yazıyor mu..

ayrıca.. hep söylenir.. keşke düşse de alsak veya keşke çıksa da shortlasak..evet standart vatandaş için yuksekler ve dipler daha önemli poz açmak için.. ama profesyoneller için "relative value".. o nedenle her yerden short veya long poz açabilirler..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5. Brentle wtı makası kapattı

Artık trump güçsüz dolarda istemez bence

Du bakalım fed ne yumurtlayacak

6.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    BEN gideyim mangalı yakayım iftar için şimdiden 😀😀

Bugün et yiyeceğiz 🥩🥩🐻🐻🐻

Son dönem de ne zaman et yemek istesem 1 gün gecikmeli oluyor ya du bakalım 😀😀🙃
    sahidim

7.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Dolar, altın, viop hisse hepsinde yuklu longdayım hersey birlikte yukselecek

Bende böyle düşünüyorum %50 bist 30'a girmiştim %50 de gldtr var elimde şu anda
    Bist 30 dan arclk, kchol, garan yüklü var elimde bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
    2008 krizinden sonra arclk ve kchol 2 senede 5 - 6 katına çıkmış uzun vade beklemeyi düşünüyorum...

8. saatlıkler yıne 118 ustunde kalamadı.....117.500 kırarsa 117 ister.....bu arada gecen rallıdekı cop kagıtlar atakta.....baba kagıtlar zırvenın dusugunde......
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Sayfa 873/985 İlkİlk ... 373773823863871872873874875883923973 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •