2023 dow 60.000
Les100 en iyi buralarda
Rte basta oldugu surece
Rte giderse
Bist 100 , 350.000 2023 de
Printable View
2023 dow 60.000
Les100 en iyi buralarda
Rte basta oldugu surece
Rte giderse
Bist 100 , 350.000 2023 de
BES konusunda liderlerden (mhp ve akape hariç elbette) endişe kokan açıklamalar geliyor.. BES'in sanayiye ucuz fon olarak kullandırılması mevzusu..
işşizlik fonu, varlık fonu gibi skandallardan sonra haklılar.. BES sayfasında ilgili linkleri de paylaştım, mr.şimşek BES sisteminin tek albenisi/pazarlama noktası olan %25 devlet katkısının sonsuza kadar sürmeyeceğini zaten söylemişti.. ama bundan bir çok vatandaşın haberi yok.. oysa sistemi tasarlayan kişi "endgame" olarak %25 in bir noktada sona ereceğini söylüyor zaten yıllar once..veeee bu saçma sistemin, yani benim vergilerimle başkasına %25 vermek, saadet zinciri olduğunun ortaya çıktığını net görüyoruz..en kısa zamanda kaldırılmalı devlet katkısı..
Powell baba çıktı. Hayde bakem bol şans
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bes'ten çıkmayı yasaklarlar önce... sonra kalkar devlet katkısı...
Malı mülkü devlete hibe edelim bari. Zaman kaybı olmasın..
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Powel beyaz gömlek giymiş :party: .. akşam seansı viop artıda :whistling: Dow ve ekibi COŞUVA
Dolar gram dusmuyor bu kadar fed gazina ragmen
Ya sen nasil batirdin bu ulkeyi
Bu dolar var ya korkunç yerlere gelecek
https://assets.bwbx.io/images/users/...s/v0/-1x-1.png
Yılbaşından bu yana M1 zaten zirvede dunyada..ama elbette akape yeni zirveler gösterebilir..
1-2 hafta içinde dünya aşılanmaya başlayacak gibi …………….. 3 . faz denemesine Türkiyede katılmış.Salgının sonuna geliniyor gibi hissetmeye başladım.Rusya ve Amerika ekim ayının sonuna doğru tümü aşıdan geçecek gibi.Biz de kasım aralık ayları gibi aşılanırız.
7.50 baraji kırıldı bu kdr destege ragmen
Bistte yine tkuru merit ufuk s.k cuk hisseler gider
Banka ve buyuk sirketler surunmeye devam
Tr buyuk bir hizla duvara carpmaya gidiyor malesef
adamlar enflasyon yaratmaya çalışıyorlar.. konferansta söylüyor powell.
hedefleri de %2.. ne kadar komik bir rakam.. oysa yardım alacakları yer "dostum trump" diyen bir Türk..
neden hemen akıllarına gelmiyor annamıyorum..
bütçelerini öyle bir hale getirir ki malum şahıs, abd liler oluşan enflasyona hayret ederler :he:
Dolar endeksi kamaşullahı çıkarttı. Şimdi sarışın düşünsün.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dünya sarışını özleyecek. Eğer giderse.
Kıymeti bilinmiyor şu an :)
123.700 altında kötü gözle bakarım...hoş şu an bile bana hiç iyi görünmüyor ya neyse...bu arada bir şeyler yaklaşıyor...ortalamalar toplanmış...klasik olan şey...önce ortalamalar toplanır sonra bir tarafa trend başlar ve ortalamalar sıraya girer...şu an 20-50-100-200 lük ortalamalar toplanmış...60 dk lıkta...bişeyler yaklaşıyor...
24 eylüldü sanırım AB toplantısı var...yaptırım v.s. görüşülecekti...
7.51 boyle bir gecede
Batırdin ulkeyi
Hala destekliyorlar bunu
yannız trump ilk seçildiğinde "görevden alınacak azledilecek" tarzı muhabbetler dönüyordu..
ilk aylarda.. zirveye çıkmıştı bu muhabbet.. hatırlanacaktır..
asla prim vermedim düşünceye.. neticede eleman 4 seneyi devirdi..
hatta biden figürüne karşı ikinci dönemi bile kazanma ihtimali yüksek..
noldu ...maskeli balo bittimi acaba??
Yoo tam tersi az da olsa duzelme olur
Tek bir sorun var bir kisi
Rte
Damat kararları alan kisi degil
Tum kabak ona patladi
Ulkeyi rte mahvetti tek basina
Hatta damat bir ara iyi gitti sonra yine rahat durmayıp heryeri karistirdi rte
Rte gitsin dolar bir daha tek gun arti kapatamaz 2 yil boyunca
Adam çok badire atlattı. Bir de orada özgür basın var. Adama neler ettiler.
Sağlam durdu. Evanjelik desteği zaten güçlü.
Ben kazanacağını düşünüyorum tekrar. Karşı karşıya TV kapışmasında Trump ı ancak Melih Gökçek yener bu dünyada :) Biden çok gol yiyecek orada
youtube >> "saturday night live" ve "trump" yazın, aratın..
trump parodilerini görün.. alec baldwin canlandırıyor..
Turkiye de olsa kanal kapatılırdı..
Gramcılara fazla bişey olmaz pek ama onstakileri yarına reçel yapabilirler.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yarın gene mangal mı var boğa büftek antikrot pirzola bonfile ziyafeti mi var :oleyo::oleyo:
ben portföyümün %70 ni dolar tutarak kazanç sağlarım dürtüsü gütmüyorum...
ben sahip olduğum paranın satın alma gücünü korumaya çalışıyorum...
karşımda kendi parasına düşman bir yapı varken neden dolar alıyorsun diyenin ağzına kürekle vururum...
hazinenin senin benim paramı kullanarak zararına ucuz krediler dağıtıp 500.000 lik evleri 1.000.000 yapan bir yapı benim cebimdeki paranın değerini *** edip malın değerini artırıyorsa bende paramın satın alma gücünü korumalıyım...
tl de durmak ahmaklıktır...parasına bu kadar düşman bir yapı varken tl de duruyorsanız siz bilirsiniz...
power dayu batak fırmalara kredi vermeyız dedi..bunedemek hoşgeldin toplu iflaslar...
bay bay hapinız bay bay lolınız. :he:
sene başında 200.000 olan arabayı 350.000 yaparak benim cebime saldırıp benim satın alma gücüme tecvz edersen bende elime gecen tl yi satıp dolar alarak senin paranın değersizliği tasdik ederim.
o kedi buraya gelecek. :he:
dolar ve eurobond'u viopta teminat olarak da kullanabiliyorsun.. teminatın en az %50 si nakit TL .. geri kalanı için düşünülebilir.. bir taşla iki kuş..nakit kısım dalgalı olduğu için (günlük gelişmeler nedeniyle) aslında %70-80 nakit TL geri kalanı dolar/eurobond iyi bir kombinasyon olabilir..marj koymuş olursun günlük tl gereksinimi için..
Bununla ilgili bir graf vardı, bulamıyorum şimdi. ABD de şirketlerin en az %20 sinin batak olduğunu gösteren. Bir de Tesla gibi birkaç şirketin bu fiyatlara nasıl bir oyunla çıktığını gösteren bir video. Bu yüzden asıl çöküşü Nasda.q ta bekliyorum. Kürkçü dükkanı hazır.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi