Ben özellikle uyumsuzluk gördüğüm her seviyeden kısa vadeli alıp satıyorum Sv Dostum. Alıp sattığım seviyeleri de yazıyorum. Zararına bir işlemim de olmadı. Kayıtlar ortada. Söylediğim rakamlar, orta-uzun vadeli portföye alıp tutacağım rakamlar. Al-tut için beklediğim rakamlar. En geç 2 sene içinde görüleceğini düşünüyorum. Unutmayalım ki ABD borsaları hala zirvede. Aşağı hareket başlar ve dolar becerikli yönetimimiz ile hareketine devam ederse ki aksini işaret eden bir tutum değişikliği yok, yazdığım rakamlar görülecektir diye düşünüyorum.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Moody's ödemeler dengesi krizi geliyor dedi
"Merkez Bankası'nın swap piyasasındaki açık pozisyon miktarı 53 milyar dolara ulaştı. Vadesi gelen swap işlemleri yenilenemezse, ticari bankaların Merkez Bankası'nda tuttukları döviz, bu açık pozisyonu kapatmaya yetmeyecek. Çünkü bankaların Merkez Bankası'nda tuttukları dövizler hariç Merkez Bankası'nın net rezerv miktarı sıfıra dayanmış durumda."
tamamı:
https://www.dunya.com/kose-yazisi/mo...or-dedi/481612
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Korun istediği 1 göz fed 2 goz veriyor
2023 e kadar faizler sıfır demis
Benim dow 60 bin hedefi düşük kalacak gibi
Yer İmleri