Sayfa 870/1001 İlkİlk ... 370770820860868869870871872880920970 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 6,953 - 6,960 arası.

Konu: Viop - XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    BBC News Türkçe
    @bbcturkce
    ·
    7d
    MHP lideri Bahçeli: Türk Tabipler Birliği korona kadar tehlikelidir, derhal kapatılmalıdır https://bbc.in/2FHWKbe
    Türk Tabipler Birliği: MHP korona kadar tehlikelidir, derhal kapatılmalıdır dese ne olurki. Tabipler Birliği böyle bir açıklama yapsa haksızmidir.

2.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Bu rakamlara hala inanan varmı, hayret ediyorum.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Temiz bir %30 hala var. Ne yazik ki...

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Sayin JAS buda biraz acimasiz olmus ben cok nadir giriyorum foruma ama 1$ seviyesinden garanti yada banka alip sattiniz. mesaji gordum yanlis hatirlamiyorsam
    0.5$ a garanti alabilmek icin herhalde $ in 10 lu rakamlari gormesi gerekiyor
    Ben özellikle uyumsuzluk gördüğüm her seviyeden kısa vadeli alıp satıyorum Sv Dostum. Alıp sattığım seviyeleri de yazıyorum. Zararına bir işlemim de olmadı. Kayıtlar ortada. Söylediğim rakamlar, orta-uzun vadeli portföye alıp tutacağım rakamlar. Al-tut için beklediğim rakamlar. En geç 2 sene içinde görüleceğini düşünüyorum. Unutmayalım ki ABD borsaları hala zirvede. Aşağı hareket başlar ve dolar becerikli yönetimimiz ile hareketine devam ederse ki aksini işaret eden bir tutum değişikliği yok, yazdığım rakamlar görülecektir diye düşünüyorum.

Moody's ödemeler dengesi krizi geliyor dedi

"Merkez Bankası'nın swap piyasasındaki açık pozisyon miktarı 53 milyar dolara ulaştı. Vadesi gelen swap işlemleri yenilenemezse, ticari bankaların Merkez Bankası'nda tuttukları döviz, bu açık pozisyonu kapatmaya yetmeyecek. Çünkü bankaların Merkez Bankası'nda tuttukları dövizler hariç Merkez Bankası'nın net rezerv miktarı sıfıra dayanmış durumda."

tamamı:

https://www.dunya.com/kose-yazisi/mo...or-dedi/481612
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    aha üstteki mesajım bununla ilintili.

2 aya kalmaz akdeniz diye bir olay kalmayacak

Karadeniz'de gaz bulduk zırvasının açıklandığı gün yazmıştım, Akdeniz'de gaz arama işi bitti diye. Çavuşoğlu'nun açıklaması vardı, AB den yaptırım gelebilir diye. Yine çark ettik kısacası.

6. Korun istediği 1 göz fed 2 goz veriyor
    2023 e kadar faizler sıfır demis

Benim dow 60 bin hedefi düşük kalacak gibi

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    dow

günlük

Dow günlük, haftalık ve aylık graflarda uyumsuzluğun dibine vurmuş. Kürkçü dükkanı hazır, bekliyorum.

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    1.23 olmalı.
    niye shortsun.?
    1.14-1.15 aralığı beklentim devam ediyor. Sebebi haftalık graflarda. Sonra isterse 1.23 e gidebilir.

Sayfa 870/1001 İlkİlk ... 370770820860868869870871872880920970 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •