x100 ust banda 110-111 e gidemezmi sizce?
Printable View
Ben pozisyon alırken kimseye bakmam ..
İlk şort yaptığımda senin bir uyarı yazın da vardı hatta ...yani iş tutum'a ve benim o tutum'lara göre iş yapmam olsaydı o bölgede hemen revers olmalıydım veya en azından poz kapatmalıydım ama iş o ki herkes kendi kafasına göre hareket eder ..doğrusu da bu zaten.
dün endeksi salmıyorlar diye rahatsızlık duyunca bir yazı yazmıştım ..sonuna da sesli düşünüyorum diye... yeni zirvede hafta kapanışımı olurmu acaba şüphesi ile diğer hesaptan long açtım karşılığı olarak...en azından bugünkü yüselişten shortlarım zarar yazmadı ..satışa başyacakları zamana kadar sigortada tutacam...
bügün tek umudum haftalık zirve tesipitim çalışırsa .. satış başlarsa...105500 --106 ya kadar beklerim. sonrası 2 haftalık tepe tahminime döner... inşallah ...
sinter hocam bana küs herhalde 2 gündür ses yok :)
aslında moral bozukluğu sağlıklı işlem yapmana da engel oluyor...müsaitsen short kadar at long ekim vadeye.. kapat ekranı tatilini yap .. reset atmak gerekiyor bazen....
kar da yok zarar da..stres hiç yok bu durumda ...arada bir bakarsın satış geldiyse çözersin sigortayı...
herkese bol şanslar.. eğer ilgilenir inceleriz derseniz, zevkine yükseleceğine inandığım hisseleri paylaşarak katkıda bulunmak istiyorum..
70.000 & 110.000'e çıkan borsada "vay be ne çıktı ama" deyip de 1 kuruş para kazanamayan hatta benim gibi kaybeden kişiye Küçük Yatırımcı denir...
Malesef parayı bulmadım
iki dakikanızı alıp sabah takvim yaprağının arkasındaki kıssayı paylaşmak istiyorum ...
zengin bir baba oğluna vasiyet eder oğlum ben ölünce beni toprağa verirken lütfen çoraplarımla göm yalnız sana bir mektup bırakacağım çok zorda kalırsan açar okursun demiş ve zaman içerisinde baba vefat ediyor hocayla görüşüyor babamı çorapla gömebilirmiyiz hoca katiyen olmaz ne yapacağını şaşıran evlat bir başka hocaya gidiyor hocam babamın vasiyeti var çorapla defnedebilirmiyiz o hocada izin vermiyor çoçuk ne yapacağını bilmeden ozr durumdaki mektubu açmaya karar verir
açar okur oğlum gördünmü o kadar zenginliğim olduğu halde beni çorapla defnedemedim gerisini sen düşün artık der
ne yapalım bende öbür dünyaya bir kefenle gideceğim ya fazla paraya gerek yok san ki
:kahkah:
Bu başlığı şu anda 8 kişi okumaktadır. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
mert45, avcı+, HBYKCN+, karar_anı+, Rock'n Roll+, rosense+, sinterklass+
rosense hocam tam senin istediğin gibi ziyaretçi yok denecek kadar :kahkah:
27.7.17 Perşembe ilk seans kapanışı...zirvelerin seansı oldu...Yakışır.:)
https://resmim.net/f/57MbcS.jpg
Geçen 134950 den 2400 point düştü ..basit bir hesapla eğer yükselirse 134950+2400=137350 yeni hedef olabilir düşerse de geçen durduğu yer olan 132550 önemli ...
Mesele bunu bilmek değil ...mesele ne olursa ne yapmalı ve yaptığımızı online yazmak ...