Sayfa 871/2404 İlkİlk ... 37177182186186987087187287388192197113711871 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 6,961 - 6,968 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    sinter hocam x100 hedefi geldi ..buradan şatış yemesi lazım hesaplara göre .. yükselişte maksimum 700 ü görür diyorum ama namussuz ne iştahla alıyor .. karışık olan vadeli hedefin 1500 puan altında ..endekse eşlik etmedi..fafamı karıştıran o ...rahat poz alamıyorum bende ...
    x100 ust banda 110-111 e gidemezmi sizce?
    yatirim tavsiyesi değildir... sadece tekniksel olarak paylasimdir,hayal urunudur diyebiliriz..hayelsiz yasanmiyor Allahim hayellerimizi ve umitlerimiz kaybettirmesin....amin....

2.  Alıntı Originally Posted by Last Trader Yazıyı Oku
    x100 ust banda 110-111 e gidemezmi sizce?
    bu hafta için 108500 dü hedefim ... önümüzdeki 2 hafta için dip 105 tepe 113.500-114000.. direk mi çıkartır düzelterek mi çıkartır bugün yarın belli eder ..

vadeli yamuk yaptı ..heapları karıştıran bu meret ...
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

3.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Demek ki İNSANIN basireti kapandığında istemesde saçma sapan hareketler yapıyor buna sebep bizlerin tutumu da oluyor mu ?
    Ben pozisyon alırken kimseye bakmam ..

İlk şort yaptığımda senin bir uyarı yazın da vardı hatta ...yani iş tutum'a ve benim o tutum'lara göre iş yapmam olsaydı o bölgede hemen revers olmalıydım veya en azından poz kapatmalıydım ama iş o ki herkes kendi kafasına göre hareket eder ..doğrusu da bu zaten.
    Hayat hoş gerisi boş

4.  Alıntı Originally Posted by arlmustafa Yazıyı Oku
    Abi öngörüne katiliyorum

MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben de katılıyorum... benim öngörülerim hep tutar zati
    Hayat hoş gerisi boş

5.  Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    benim için pek sıkıntı yok mert hocam ..günlük işlemler ile açığı kapatıyorum ..zaten sigorta da attım ona ...uyuyor yerinde
    Hayırlısı
    Hayat hoş gerisi boş

6.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Ben pozisyon alırken kimseye bakmam ..

İlk şort yaptığımda senin bir uyarı yazın da vardı hatta ...yani iş tutum'a ve benim o tutum'lara göre iş yapmam olsaydı o bölgede hemen revers olmalıydım veya en azından poz kapatmalıydım ama iş o ki herkes kendi kafasına göre hareket eder ..doğrusu da bu zaten.
    Samimi ortamlarda insanlar birbirlerine tekrar tekrar sorarlar bende sıradan bir dialogla sizle konuşmuşum demek ki

7.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Ben de katılıyorum... benim öngörülerim hep tutar zati
    Haa kendime faydam yok o da başka bir mevzu tabiikine
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 871/2404 İlkİlk ... 37177182186186987087187287388192197113711871 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •