yüzde 20 yapılırsa baya iyi oran derim. açıkçası.
Printable View
Dün açıkladığım şortları 10916 dan kapadım....tüm pozlar LONG yaptım....spek nereye ben oraya....
Banka genel müdürleri merkez Bankası başkanı ile toplantı yapılacak....
Sindooo bu haberi duydun mu....))))(---
Erdoğan canlı yayında.... konuşuyor.....
Birazdan İsrail ve Siyonistleri konuşması ile yerden yere vuracak.....
senin gibiler seyretsin saf sıkı olsun diye onları söylemesi doğal.
mesala diye bilecekmi bakalım netanyahu bizim ülkeye gelirse tutuklarız dermi.
bak isveç tutuklarız dedi onları takip ey israil vs bunlar iç siyaseti sıkı tutma çıkışlarıdır öğren bunları :)
bak geçmişte ey sısı dostumuz oldu inanma tokatçı siyaset bu dün dündür bugun dündür:drunk:
sen daha ne yazdığının farkında değilsin ama öğrenirsin.
senin yazdığın şeyler normal bir yorum değil.
koç hisseleri zaten %10-15 arası prim yapmış buradan aşağı gelse senin hikayenden değil .
senin hikayen doğru ise bak bakalım koç şirketi kaç tane borsada pıst 100 ne olur.
Bloomberg HT
@BloombergHT
·
1 sa
Şimşek: Reel sektörün enflasyon beklentileri gerçekçi değil
herkes bir birbirini suçlamaya başlamış
Kuru soğana dikkat :ok:
dün biri yüklü Altun satıp yüklü kuru soğan almış deniyor, in the kapalı çarşıski :he:
yıl bitmeden devilalsyon olursa borsa uçarrrr :ok:
pırasasız kalmamak lazım, dev ardından uyuz 22.000 e gider :)
Bas ulen mert abinin palişkosu baasss.
Spk hangi durumlarda ceza verir?
Piyasa dolandırıcılığı suçunu da tehlike suçu olarak tanımlayan yasa koyucunun amacı, sermaye piyasası araçlarının fiyatlarının, fiyat değişimlerinin, arz ve taleplerinin yanlış veya yanıltıcı izlenim uyandıracak şekilde etkilenmesine yönelik işlem gerçekleştiren kişilerin cezalandırılmasıdır.
Borsada manipülasyon suç mu?
Sermaye piyasasında piyasa dolandırıcılığı (manipülasyon), 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun (SPKn) 107 nci maddesinin birinci ve ikinci fıkrasında birer suç tipi olarak düzenlenmiştir. Piyasa dolandırıcılığı, birçok farklı yöntemin kullanılması suretiyle yapılabilir.
yasaları öğren tokatçı 1 kişi şikayet etsin yazdığın iddialarla ilgili ne olursun görürsün.
burada ahkam kesmene benzemez o işler.Adam gibi uyarıyoruz anlamıyorsun
hala boş muhabbet peşindesin.
dip not hele ykbnk satışı olursa burada yazdıklarını alıntılayıp spk şikayet edilirse zararıda senden tahsil ediliyor diye biliyorum sen yine öyle birşey olursa araştırırsın bu yüzden iddianı ya sildir yada bu işleri burada yapma burası Türkiye neyin ne olacağını kimse bilemez
9500 e dikkat, dokunduğu an ben kısa on noktadan denerim,
plan basit ve sade, tutar tutmaz bilemem :)
şu an izle gör daha mantıklı gibi geliyor :)
kaldı 110 puan :)
O söven kimse sen veya kankan kimden bahsediyorsan aynı şekilde cvp alır .
Adamsanız gelirsiniz yüzümüze söylersiniz yok sa it gibi havlar durursunuz.
Viop30 da 10.860 kırıldığında satışlar çok sert şekilde olur..... bakalım burayı ne kadar savunma yapacak spek... bekliyorum
Ben şahsen tüm gücümle hisse almak için 7 KASIMDA ATILAN şu mesajın hedef ulaşmasını bekliyorum...
2.10 dolardan fulleyeceğim..
20 ARALIK 2024 te kadar 2.10 doları bekleyeceğim...
https://i.hizliresim.com/ixzjmd5.PNG
İMZAYA BAK,LAVUK....Riskleri sayarız ama FİKRİMİZ DEĞİŞİRSE AÇIKÇA YAZARIZ....
Öyle kıvırma yok...Ne zaman orta vadeli öngörü değişirse,YAZARIZ..AÇIK VE NET OLARAK...
Yürek yok...ha dedim orta vade...''2.10 dolar dedi...''
13 yıl kırmızılı ilaç kullanırsan asla MUHAKEMEN DOĞRU işlemez.
13 yılı daha önce söyleseydin ona göre davranırdık-MAZUR GÖRÜRDÜK...AFFOLA...:)
ABKA,40 gün önce yazacagını yazdı..
anlaşılan mertabi longladı :oleyo:
hani 50 pivan vermemiş... 10 pivanda hala
:kahkah:kendini ifade ederken bu kadar vurgulu yazma bize bilmediğimiz birşey söyle iş fikrinin değişmesi değil iş her türlü egonun altında KIVIRMA gerdan kırma hareketlerin.Sen yaparsan normal yorum başkası yaparsa tü kaka ,
2.10 dolara neden bu kadar takıldın sen içindekileri çıkar 130 tl olacak dediğin petkm, mart 14000 endeks , sp düşerse stop olucam ( daha önce 5 ay tutucam diyordun ) işine geldiğin gibi kıvırıp kıvırıp yazıyorsun bizde senin kıvırmalarının sonu ne olacak diye soruyoruz hemen onada bir isim buluyorsun net yazmış:)
bak ben tedavi oldum çok kuruyordum şimdi az kuruyorum insanları sende tedavi ol mesala cuma namazında milletin götüne bakdığını söyle doktora bunuda dini bütün birisi olarak yaptığını söyle bakalım ne diyecek ha koçum:)
dip not cuma namazı olayı apka nın kendi ifadesidir burada