Sayfa 870/1000 İlkİlk ... 370770820860868869870871872880920970 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,953 - 6,960 arası.

Konu: Viop LX

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Koç holding, Ülker gibi dışa açılıyor.....bu durum iktidar tarafından Ülker gibi mal kaçırmak olarak görüyor...içten içe Kaan kaynıyor... özellikle yapı Kredi Bankası satmak istemesi hoş karşılanmıyor....onun için Katar bu konuda uyarıldı....bankanın alınmasını istenmiyor.... iktidar tarafından.. Koç hol. rahat durmuyor sahibi. .
    alıntıladım.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. Tokatçı net bilgi demiş dediklerim çıktığında tşk edersin demiş bütün koç grubu tahtalarını sattım.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. Katar uyarıldı demiş ykbnk için bu kadar olayların içinde.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Bak sindo Yapı Kredi Bankası için 9ile 8 milyar değer biçmişler.... birileri bu satış numarasını kullanıp soygunu güzel yapmışlar.....

5. Dr. Barış Esen
    @barisesen
    ·
    50d
    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bu sene enflasyonu % 44-45 gibi bir rakamla kapatacağız. 2025'te enflasyon düşmeye devam edecek..
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Dr. Barış Esen
    @barisesen
    ·
    50d
    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bu sene enflasyonu % 44-45 gibi bir rakamla kapatacağız. 2025'te enflasyon düşmeye devam edecek..
    Emekliye, % 15 taş çatlasın % 20 zam yapılacak.

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Bak sindo Yapı Kredi Bankası için 9ile 8 milyar değer biçmişler.... birileri bu satış numarasını kullanıp soygunu güzel yapmışlar.....
    piyasa hikayeler üzerine kuruludur , sen çok net konuştun olay sanki senin yanında olmuş gibi yazmışın bir daha oku dedimki bu çok para kazanıyor burada hergün palayı tırtıklıyor bir bildiği var dedim koç grubu tahtalarını sattım.
    Hele Katar arandı iddiadan sonra tamam dedim
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    piyasa hikayeler üzerine kuruludur , sen çok net konuştun olay sanki senin yanında olmuş gibi yazmışın bir daha oku dedimki bu çok para kazanıyor burada hergün palayı tırtıklıyor bir bildiği var dedim koç grubu tahtalarını sattım.
    Hele Katar arandı iddiadan sonra tamam dedim
    Sindooo, burada kör topal şekilde işlem yaparsan paranın hepsini senden alırlar ...viop da çok dikkatli olmayan,haber kaynaklarını anlık kullanmayan para kazanması çok çok zor...

Sayfa 870/1000 İlkİlk ... 370770820860868869870871872880920970 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •