takas paylaşabilecek var mı acaba
Printable View
takas paylaşabilecek var mı acaba
bolu çimentonun karı kimi kurumlara göre beklentinin % 30 ustunde kimisine göre %10 ustunde bu durum bölgesel yakınlıktan öturu bizede benzer harekete yol açabilir. cemtas ve ıvır zıvırlardan gelecek artının yanına böyle bir ekstra köpuk iyi olurdu. su 17 ağustos hikayeside bitse artık sanki bilinmeyen bir sey varmış gibi bekleyip duruluyor.
bucım,,de kar beklentim 40 milyona yakın gelir diye düşünüyorum..?
.
BUÇİM eski teknoloji.
Fabrikayı toptan yenileyecekler.
Şirket harmanının dışına para çıkışı gerektirecek hiç bir hamle beklememek lazım.
Ben yönetimde olsam,
Gelecek seneki fırın yıkım bedeli karşılığı diye bir kalem icat eder, bu yıl mutlaka zarar açıklardım.
Saygılar.
.
senin bildigin yanıldıgına yetmiyor..şayet şirket açıklamalarını izleseydin böyle çok bilmişlik taslamaz yönetimdede olamazdınız..
nedenine gelince sizden yönetici olsaydı bucim çoktan iflas bayragını sallardı..açıklamalar gelince veya dogru yönetim nasıl olmalı..
öncelikle fab arazisinin etrfındaki boş arazileri toplanırdı..toplandımı toplandı.
eskiyi yıkmatan ziyade boş araziye yeni fab. kurulurmu.. kurulur.
üretim yenisi yapılana kadar devam edermi ..eder
sizden ne yönetici olur nede idareci..yıllarca yöneticilik yapmış bir olarak sizi bu görüşleriniz dahi işe almamak için bir göstergedir..
bucım yönetimide zaten buna benzer açıklamalar yaptılar..
en iyisi siz iki yıl önceki yazıları yeniden bir okuyun ve degerlendirin..kolay gelsin.
Bu bir sey değiştirmezki sonucta 6 aylıkta hesaplar kapandı cemtasın su an inmesi veya cıkması isi değiştirmez onuda gectim avrupaya satıs yapan cemtaş nasıl bir supriz yaparki eksiye gecsin bilanço euro ucarken heee kağıt ağaların elinde iner cıkar ayrı ama hesaplar su an kapandı dussese sıkıntı yok
Haklısın kapandı 6 aylıklar.
dediğim acaba beklentilerden düşük kar gelme olasılığı mı var ki ciddi düştü.
Yoksa kağıdın düşmesi gelecek karı değiştirmeyecek, ama düşük gelen kar beklentisi kağıdın değerini düşürebilir tam tersi yani.
Öyle olursa bucim etkilenmesin , derdim o.
Düşen endeksi gören bucim yine durmadı ....
Aman endeksten fazla düş sen, seriyi bozma.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi