Sayfa 175/813 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon
Arama sonucu : 6497 madde; 1,393 - 1,400 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

takas paylaşabilecek var mı acaba

2. bolu çimentonun karı kimi kurumlara göre beklentinin % 30 ustunde kimisine göre %10 ustunde bu durum bölgesel yakınlıktan öturu bizede benzer harekete yol açabilir. cemtas ve ıvır zıvırlardan gelecek artının yanına böyle bir ekstra köpuk iyi olurdu. su 17 ağustos hikayeside bitse artık sanki bilinmeyen bir sey varmış gibi bekleyip duruluyor.

3.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    bolu çimentonun karı kimi kurumlara göre beklentinin % 30 ustunde kimisine göre %10 ustunde bu durum bölgesel yakınlıktan öturu bizede benzer harekete yol açabilir. cemtas ve ıvır zıvırlardan gelecek artının yanına böyle bir ekstra köpuk iyi olurdu. su 17 ağustos hikayeside bitse artık sanki bilinmeyen bir sey varmış gibi bekleyip duruluyor.
    Sn besiktask
    Cemtas konusu biraz şüpheli hale gelmeye başladı, garip hareketler var.
    Son çaba ile ky kaçırıp mal toplama olabilir yada bilançoda bir sakatlık mı çıkacak diye düşünüyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. bucım,,de kar beklentim 40 milyona yakın gelir diye düşünüyorum..?
    ZIR-DELİ Y.T.D

Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    bucım,,de kar beklentim 40 milyona yakın gelir diye düşünüyorum..?
    .

BUÇİM eski teknoloji.

Fabrikayı toptan yenileyecekler.

Şirket harmanının dışına para çıkışı gerektirecek hiç bir hamle beklememek lazım.

Ben yönetimde olsam,
    Gelecek seneki fırın yıkım bedeli karşılığı diye bir kalem icat eder, bu yıl mutlaka zarar açıklardım.
    Saygılar.
    .
    Manda derisinden yüzü olmak bu sıralar revaçta. Bu dünyanın altı bazı insanlara göre yok.

6.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    .

BUÇİM eski teknoloji.

Fabrikayı toptan yenileyecekler.

Şirket harmanının dışına para çıkışı gerektirecek hiç bir hamle beklememek lazım.

Ben yönetimde olsam,
    Gelecek seneki fırın yıkım bedeli karşılığı diye bir kalem icat eder, bu yıl mutlaka zarar açıklardım.
    Saygılar.
    .
    senin bildigin yanıldıgına yetmiyor..şayet şirket açıklamalarını izleseydin böyle çok bilmişlik taslamaz yönetimdede olamazdınız..
    nedenine gelince sizden yönetici olsaydı bucim çoktan iflas bayragını sallardı..açıklamalar gelince veya dogru yönetim nasıl olmalı..
    öncelikle fab arazisinin etrfındaki boş arazileri toplanırdı..toplandımı toplandı.
    eskiyi yıkmatan ziyade boş araziye yeni fab. kurulurmu.. kurulur.
    üretim yenisi yapılana kadar devam edermi ..eder
    sizden ne yönetici olur nede idareci..yıllarca yöneticilik yapmış bir olarak sizi bu görüşleriniz dahi işe almamak için bir göstergedir..
    bucım yönetimide zaten buna benzer açıklamalar yaptılar..
    en iyisi siz iki yıl önceki yazıları yeniden bir okuyun ve degerlendirin..kolay gelsin.
    ZIR-DELİ Y.T.D

7.  Alıntı Originally Posted by omer Yazıyı Oku
    Sn besiktask
    Cemtas konusu biraz şüpheli hale gelmeye başladı, garip hareketler var.
    Son çaba ile ky kaçırıp mal toplama olabilir yada bilançoda bir sakatlık mı çıkacak diye düşünüyorum

Bu bir sey değiştirmezki sonucta 6 aylıkta hesaplar kapandı cemtasın su an inmesi veya cıkması isi değiştirmez onuda gectim avrupaya satıs yapan cemtaş nasıl bir supriz yaparki eksiye gecsin bilanço euro ucarken heee kağıt ağaların elinde iner cıkar ayrı ama hesaplar su an kapandı dussese sıkıntı yok

8.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Bu bir sey değiştirmezki sonucta 6 aylıkta hesaplar kapandı cemtasın su an inmesi veya cıkması isi değiştirmez onuda gectim avrupaya satıs yapan cemtaş nasıl bir supriz yaparki eksiye gecsin bilanço euro ucarken heee kağıt ağaların elinde iner cıkar ayrı ama hesaplar su an kapandı dussese sıkıntı yok
    Haklısın kapandı 6 aylıklar.
    dediğim acaba beklentilerden düşük kar gelme olasılığı mı var ki ciddi düştü.
    Yoksa kağıdın düşmesi gelecek karı değiştirmeyecek, ama düşük gelen kar beklentisi kağıdın değerini düşürebilir tam tersi yani.
    Öyle olursa bucim etkilenmesin , derdim o.

Düşen endeksi gören bucim yine durmadı ....
    Aman endeksten fazla düş sen, seriyi bozma.

Sayfa 175/813 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •