takas paylaþabilecek var mý acaba
takas paylaþabilecek var mý acaba
bolu çimentonun karý kimi kurumlara göre beklentinin % 30 ustunde kimisine göre %10 ustunde bu durum bölgesel yakýnlýktan öturu bizede benzer harekete yol açabilir. cemtas ve ývýr zývýrlardan gelecek artýnýn yanýna böyle bir ekstra köpuk iyi olurdu. su 17 aðustos hikayeside bitse artýk sanki bilinmeyen bir sey varmýþ gibi bekleyip duruluyor.
bucým,,de kar beklentim 40 milyona yakýn gelir diye düþünüyorum..?
ZIR-DELÝ Y.T.D
.
BUÇÝM eski teknoloji.
Fabrikayý toptan yenileyecekler.
Þirket harmanýnýn dýþýna para çýkýþý gerektirecek hiç bir hamle beklememek lazým.
Ben yönetimde olsam,
Gelecek seneki fýrýn yýkým bedeli karþýlýðý diye bir kalem icat eder, bu yýl mutlaka zarar açýklardým.
Saygýlar.
.
senin bildigin yanýldýgýna yetmiyor..þayet þirket açýklamalarýný izleseydin böyle çok bilmiþlik taslamaz yönetimdede olamazdýnýz..
nedenine gelince sizden yönetici olsaydý bucim çoktan iflas bayragýný sallardý..açýklamalar gelince veya dogru yönetim nasýl olmalý..
öncelikle fab arazisinin etrfýndaki boþ arazileri toplanýrdý..toplandýmý toplandý.
eskiyi yýkmatan ziyade boþ araziye yeni fab. kurulurmu.. kurulur.
üretim yenisi yapýlana kadar devam edermi ..eder
sizden ne yönetici olur nede idareci..yýllarca yöneticilik yapmýþ bir olarak sizi bu görüþleriniz dahi iþe almamak için bir göstergedir..
bucým yönetimide zaten buna benzer açýklamalar yaptýlar..
en iyisi siz iki yýl önceki yazýlarý yeniden bir okuyun ve degerlendirin..kolay gelsin.
ZIR-DELÝ Y.T.D
Bu bir sey deðiþtirmezki sonucta 6 aylýkta hesaplar kapandý cemtasýn su an inmesi veya cýkmasý isi deðiþtirmez onuda gectim avrupaya satýs yapan cemtaþ nasýl bir supriz yaparki eksiye gecsin bilanço euro ucarken heee kaðýt aðalarýn elinde iner cýkar ayrý ama hesaplar su an kapandý dussese sýkýntý yok
Haklýsýn kapandý 6 aylýklar.
dediðim acaba beklentilerden düþük kar gelme olasýlýðý mý var ki ciddi düþtü.
Yoksa kaðýdýn düþmesi gelecek karý deðiþtirmeyecek, ama düþük gelen kar beklentisi kaðýdýn deðerini düþürebilir tam tersi yani.
Öyle olursa bucim etkilenmesin , derdim o.
Düþen endeksi gören bucim yine durmadý ....
Aman endeksten fazla düþ sen, seriyi bozma.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri