Anlayamadığınız terimler ya da nitelemelerle dolu bir forumda iseniz bilgi düzeyiniz yetersizdir. Uzaktan izlemeye devam edin. Araştırma yapın, öğrenin, sonra yazın.
Printable View
bu işler kullanandan kullanana değişiyor internetten bir şey almadan önce firma yorumlarına giriyorum biri o akdar güzel yazıyor ki bundan alayım diyorsun altta bir yorum okuyorsun uzak durmak lazım diyorsun o yüzden az yorumlu ve puanlı yerlerden almıyorum.
daha objektif olsun diye çok yorum yapılan ve puan verilen firmalardan alıyorum
[QUOTE=HAKEM;2607197]Arkadaş ,hem bilgisiz hem ukala hem art niyetlisin,bi oku bi vatikanı ,bi evangelizmi araştır,her pisliği Yahudilerin üzerine yıkma onlarda evangelis dincilerin kuklası herkes gibi ,sana inşaatı Yahudiler mi yaptırdı,sayısız kadını cadı diye tapınakçılar mı yaktırdı,kenan lanetlendi o zaman siyahlar köle olmalı diyen ve bunun hukiki meşrutiyetini tapınakçılar mı hazırladı ,binlerce yaz,yaz bitmez ,tapınakçılar zamanın soludur ve dincilerle savaşmıştır ,onurlu insanlardır ve bunun için klişe tarafından yakılarak can vermişlerdir,gelip burda vatikan propağandası yapma,bir daha yazmam,iyice araştır.
İnsanlar geçinemediğinden ailesi ile birlikte intiharı seçiyor, at boku kadar bir şehir devleti olan Katar bize 15 milyar dolar verecek diye huşu içinde bekliyoruz.
Emme ve lakin ******** ve de yalaka medyamız bu parayı Kanal İstanbul'a mı gömeceksiniz diye soramıyor.!
6,4989
maşallah ne güzel kayıyorlar ama nereye kadar
maaks bankada gittikçe düşüyor 8-9 kuruştan 6 kuruşa düştü
6.45-6.51
Geçtigimiz günlerde birisi paylaşmıştı halkbank tan 77 dolar aldim malum geceki düşük kurdan diye, akibeti ne oldu bilen varmi
6,4775 -0,1053 -1,60%
battık
battık
6,4719 soktu çıkardı
ocaklar söndürecek düş düş nereye kadar 7.20 den beri çakıyorlar
bunlar hep faizin haram olduğunun işaretleri işte..
[QUOTE=crayon07;2607566]Sn HAKEM arkadaşım ,biraz sert olmuş yazım ,amacım sizi kırmak değildi kırdıysam özür dilerim kabul et lütfen ama google tapınak yazdığın zaman yüzbinlerce kitap çıkıyor da vatikan ,evangelizim yazdığın da niye yüzbinlerce kitap çıkmıyor ,hiç bunları kendine sordun mu.tartışmayı sevmeyen bir insanım sadece tapınakçılar hakkında bilinen bir yanlişı düzeltmek istedim.
internetten arıel alayım dedim 7 kğ ını 54 tl den aşağı bulamadım
[QUOTE=guvence;2607615]Sn güvence burada amaç bilgi paylaşımı.Unutalım yazdığınız gereksiz tanımlamaları o zaman.Sn crayonun bahsettiği kitap ve benim okuduğum kitaplar evangelistler ve yahudilerin benzer bir amaca hizmet ettiklerini gösteriyor.Sizin kaynaklarınızı bilmiyorum.Ama benim okuduğum kitaplarda evangelistler yahudilerin belli bir amaca yönelik yapmış oldukları planlara karşı çıkmıyorlar.Trump kudüsü israilin başkenti olarak tanıyan ilk lider.Trump ın arkasında evangelistler var.Büyük israil kurulacak,o aşamada ve sonrasında kutsal metinlerde yazılan yahudilerin adım adım planladığı her şey olsun diye evangelistler de uğraşıyor.Benim bilgilerim bu yönde.Bir bilgiye ve metne dayanan itirazları elbette kabul ederim.Tapınakçılara gelince güzel philip onları yakınca ortadan kayboldular ama elbette bitmediler gizlendiler,emarelerini her yerde görmek mümkün.Sn crayonun tavsiye ettiği kitabı tavsiyem mutlaka okuyun iddia ediyorum pek çok güncel olaya bakışınız değişecek.Şu anda tartıştığımız konuya bile farklı bakacaksınız.
sakso diye bir şirkette koordinatör olmak için ne yapmak lazım acaba:kahkah::kahkah::evil::ss:
Soner yalçının dinciler hakkında yazdığı benim bildiğim üç kitabı var.Kayıp sicilde reisin geçmişini araştırmış,beyaz müslümanların büyük sırrı ve bu dinciler o müslümanlara benzemiyor.Yazdıkları nedeniyle fetönün hışmına uğramış, kaleminin namusuna hiç ihanet etmemiş titiz araştırmacı gerçek bir gazeteci benim gözümde.
bu arada soner yalçının saklı seçilmişler kitabı gerçekten ben Türküm ben muhafazakarım ben milliyim ben yerliyim ben milliyetçiyim diyen herkesin okuması ve kendinden utanması gereken bir kitap
ancak bu bilebenim soner yalçın ın mit ajanı olduğu hakkındaki kanaatimi değiştirmeye yetmez.
6,4596 -0,1232 -1,87%
Ya bir de iş anlaşmalarında ne kadar çok sorun yaşanır di mi.Misal firmanın bir elemanı telefon görüşmesi yaparken karşı firmaya çek kabul edermisiniz dedi.Karşıdan sordular hangi çek diye, di mi efendim ne cevap vereceksiniz.Sıkıntılı o firma.
Bulaşıcılıktan kasıt aslında şu, bir firma konkordato ilan ettiğinde kanun onu alacaklılarından belirli bir süre koruyor. Ancak bunun sakıncalı başka bir tarafı var. İçinden geçtiğimiz sıkıntılı süreçte ortalıkta çok sayıda sağlam fakat ödeme alamayınca çökebilecek şirket var. İşte bu konkordato ilan eden şirketler bulaşıcıık etkisi ile hasta olmayan ama virüs bulaştığında hastalığı kapıp konkordato trenine katılabilecek ek potansiyel barındırıyor.
Sonuç olarak şu koşullarda konkordato müessesesi ekosistem içinde parabolik olarak yayılıma etkisi gösterebiliyor.
İşte gerçek bulaşıcılık bu. O nedenle bu tür buhranlı zamanlarda konkordato yerine şirketlerin hızlı bir şekilde iflasa gidecek yolun açılması sıçrama ve parabolik yayılma hızını kesmenin tek yolu gibi gözüküyor.
Çürükleri sağlamların yanında sağlamları da çürütecek şekilde fazla tutmamalıyız. Çürükleri hemen ayıklamalı ve onlardan kalan sağlam posayı sağlamlara hoşaf yapıp içirmeliyiz.
13 Eylül toplantısından önce
6.40'ın altındaki fiyatlamalarda 400 baz puan
6.20'nin altındaki fiyatlamalarda 500 baz puan faiz artışının fiyatlara *kısmen* yansımaya başladığını düşünmek mantıklı olabilir.
Fiyatlara kısmen de olsa yansımaya başlayan bu beklentilerin gerçekleşmemesi durumunda kur değeri kurulmuş sert bir yay gibi eski tepe noktasına doğru atalet kazanacak gibi duruyor.
sn. hakem
bir yanlis anlasilma oldu sanirim
ben begenmedim demedim, bu konuda yazilmis bir suru akademik ve/veya akademik olmayan kaynakcayi inceledim dedim ! epey bir kulliyat
benim bahsettigim bu kaynaklar hep, bu organizasyonlarin dunyayi yonettigi ve herseyi sekillendirdigini iddia eden bir ifade tarzi ile yazilmis ?!!
hersey !?? krizler, savaslar, olum-kalim, hatta herseyin kaderini ellerinde tutma ?!
bende diyorum ki, evet belli bir guce sahipler ancaaaaak bu bahsi gecen dunyayi sekillendirme durumu masal...
ama bu kitaplar ile bu asimetriyi de olusturup hersey bizim elimizde izlenimi veriyorlar... zaten bu kitaplar gizli, ulasilamaz, herkesin okumadigi, az sayida basilmis tarzda olusturuluyor ki sir gibi asilansin okuyan BİLGE'yi etkilesin.
Oysa buyuk resme bakinca, bunlar kucuk bile degiller. net ifade tarzim budur ?!
arti konu bu topigin ilgi alanina girmedigi icin mesgul etmeme adina bu konuda daha yazmak istemiyorum... ama farkli platformlarda tartisabiliriz
Asla yatırım tavsiyesi olarak nitelendirilemez !!!
2 yıllık tahvil 24,34 24,39 -0,21 24,34 24,34
5 yıllık tahvil 25,15 25,79 -2,48 26,24 25,15
10 yıllık tahvil 19,55 20,17 -3,07 19,87 19,55
gösterge faiz 26,82 26,82 0,00 26,82 26,82
bi soktu çıkardı.
6,4489 -0,1339 -2,03%
6.4399 vurdu çekti.
Tr 2030 8,62 % -2,41
6,4237 -0,1591 -2,42%
Rxpu bey yorumlarda Ayhan bey baskanım gibi halk agzıyla yazalım lutfen anlasılır olmuyor vur cek sıvazla felan
Hakem bey abimde o kadar cok okumuski kafası karışmış
Neredeyse tapınakcılar cici senpatik iyilik perisi tipler
Iyı tipler olmadıkları kesinde
Ben okumuyorum o yayınları ondan fazla atıp tutmuyum