Sayfa 878/1024 İlkİlk ... 378778828868876877878879880888928978 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 7,017 - 7,024 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

[QUOTE=guvence;2607407]
     Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku

Arkadaş ,hem bilgisiz hem ukala hem art niyetlisin,bi oku bi vatikanı ,bi evangelizmi araştır,her pisliği Yahudilerin üzerine yıkma onlarda evangelis dincilerin kuklası herkes gibi ,sana inşaatı Yahudiler mi yaptırdı,sayısız kadını cadı diye tapınakçılar mı yaktırdı,kenan lanetlendi o zaman siyahlar köle olmalı diyen ve bunun hukiki meşrutiyetini tapınakçılar mı hazırladı ,binlerce yaz,yaz bitmez ,tapınakçılar zamanın soludur ve dincilerle savaşmıştır ,onurlu insanlardır ve bunun için klişe tarafından yakılarak can vermişlerdir,gelip burda vatikan propağandası yapma,bir daha yazmam,iyice araştır.
    ...sn HAKEM boşuna kendinizi yormayın,gerek yok...

[QUOTE=crayon07;2607566]
     Alıntı Originally Posted by guvence Yazıyı Oku

Yok yormuyorum sn crayon,arkadaşa siz haklısınız dedim tartışma bitti zaten.))))))))

3. [QUOTE=crayon07;2607566]
     Alıntı Originally Posted by guvence Yazıyı Oku

Sn HAKEM arkadaşım ,biraz sert olmuş yazım ,amacım sizi kırmak değildi kırdıysam özür dilerim kabul et lütfen ama google tapınak yazdığın zaman yüzbinlerce kitap çıkıyor da vatikan ,evangelizim yazdığın da niye yüzbinlerce kitap çıkmıyor ,hiç bunları kendine sordun mu.tartışmayı sevmeyen bir insanım sadece tapınakçılar hakkında bilinen bir yanlişı düzeltmek istedim.

internetten arıel alayım dedim 7 kğ ını 54 tl den aşağı bulamadım
    bir halt olacağı yok.

[QUOTE=guvence;2607615]
     Alıntı Originally Posted by crayon07 Yazıyı Oku

Sn HAKEM arkadaşım ,biraz sert olmuş yazım ,amacım sizi kırmak değildi kırdıysam özür dilerim kabul et lütfen ama google tapınak yazdığın zaman yüzbinlerce kitap çıkıyor da vatikan ,evangelizim yazdığın da niye yüzbinlerce kitap çıkmıyor ,hiç bunları kendine sordun mu.tartışmayı sevmeyen bir insanım sadece tapınakçılar hakkında bilinen bir yanlişı düzeltmek istedim.
    Sn güvence burada amaç bilgi paylaşımı.Unutalım yazdığınız gereksiz tanımlamaları o zaman.Sn crayonun bahsettiği kitap ve benim okuduğum kitaplar evangelistler ve yahudilerin benzer bir amaca hizmet ettiklerini gösteriyor.Sizin kaynaklarınızı bilmiyorum.Ama benim okuduğum kitaplarda evangelistler yahudilerin belli bir amaca yönelik yapmış oldukları planlara karşı çıkmıyorlar.Trump kudüsü israilin başkenti olarak tanıyan ilk lider.Trump ın arkasında evangelistler var.Büyük israil kurulacak,o aşamada ve sonrasında kutsal metinlerde yazılan yahudilerin adım adım planladığı her şey olsun diye evangelistler de uğraşıyor.Benim bilgilerim bu yönde.Bir bilgiye ve metne dayanan itirazları elbette kabul ederim.Tapınakçılara gelince güzel philip onları yakınca ortadan kayboldular ama elbette bitmediler gizlendiler,emarelerini her yerde görmek mümkün.Sn crayonun tavsiye ettiği kitabı tavsiyem mutlaka okuyun iddia ediyorum pek çok güncel olaya bakışınız değişecek.Şu anda tartıştığımız konuya bile farklı bakacaksınız.

sakso diye bir şirkette koordinatör olmak için ne yapmak lazım acaba
    bir halt olacağı yok.

Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Soner yalçının dinciler hakkında yazdığı benim bildiğim üç kitabı var.Kayıp sicilde reisin geçmişini araştırmış,beyaz müslümanların büyük sırrı ve bu dinciler o müslümanlara benzemiyor.Yazdıkları nedeniyle fetönün hışmına uğramış, kaleminin namusuna hiç ihanet etmemiş titiz araştırmacı gerçek bir gazeteci benim gözümde.

Sayfa 878/1024 İlkİlk ... 378778828868876877878879880888928978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •