[QUOTE=crayon07;2607566]Sn HAKEM arkadaþým ,biraz sert olmuþ yazým ,amacým sizi kýrmak deðildi kýrdýysam özür dilerim kabul et lütfen ama google tapýnak yazdýðýn zaman yüzbinlerce kitap çýkýyor da vatikan ,evangelizim yazdýðýn da niye yüzbinlerce kitap çýkmýyor ,hiç bunlarý kendine sordun mu.tartýþmayý sevmeyen bir insaným sadece tapýnakçýlar hakkýnda bilinen bir yanliþý düzeltmek istedim.
internetten arýel alayým dedim 7 kð ýný 54 tl den aþaðý bulamadým
bir halt olacaðý yok.
[QUOTE=guvence;2607615]Sn güvence burada amaç bilgi paylaþýmý.Unutalým yazdýðýnýz gereksiz tanýmlamalarý o zaman.Sn crayonun bahsettiði kitap ve benim okuduðum kitaplar evangelistler ve yahudilerin benzer bir amaca hizmet ettiklerini gösteriyor.Sizin kaynaklarýnýzý bilmiyorum.Ama benim okuduðum kitaplarda evangelistler yahudilerin belli bir amaca yönelik yapmýþ olduklarý planlara karþý çýkmýyorlar.Trump kudüsü israilin baþkenti olarak tanýyan ilk lider.Trump ýn arkasýnda evangelistler var.Büyük israil kurulacak,o aþamada ve sonrasýnda kutsal metinlerde yazýlan yahudilerin adým adým planladýðý her þey olsun diye evangelistler de uðraþýyor.Benim bilgilerim bu yönde.Bir bilgiye ve metne dayanan itirazlarý elbette kabul ederim.Tapýnakçýlara gelince güzel philip onlarý yakýnca ortadan kayboldular ama elbette bitmediler gizlendiler,emarelerini her yerde görmek mümkün.Sn crayonun tavsiye ettiði kitabý tavsiyem mutlaka okuyun iddia ediyorum pek çok güncel olaya bakýþýnýz deðiþecek.Þu anda tartýþtýðýmýz konuya bile farklý bakacaksýnýz.
sakso diye bir þirkette koordinatör olmak için ne yapmak lazým acaba![]()
bir halt olacaðý yok.
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Soner yalçýnýn dinciler hakkýnda yazdýðý benim bildiðim üç kitabý var.Kayýp sicilde reisin geçmiþini araþtýrmýþ,beyaz müslümanlarýn büyük sýrrý ve bu dinciler o müslümanlara benzemiyor.Yazdýklarý nedeniyle fetönün hýþmýna uðramýþ, kaleminin namusuna hiç ihanet etmemiþ titiz araþtýrmacý gerçek bir gazeteci benim gözümde.
Yer Ýmleri